Customer information

Our Customer Service is currently receiving a large number of calls. Please note that waiting times are therefore longer than normal. You’ll find information about terms and conditions for changes and cancellations here, as well as information on what we are doing to maintain safe environments for our guests and employees.

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Latviassa

Koe Latvia lomalla tai vietä viikonloppu Riiassa! Nordic Choice Hotels -ketjulla on hotelleja keskellä pääkaupunkia, sekä nähtävyyksien että ravintoloiden lähellä. Täällä sinulla on lisäksi erinomainen lähtökohta retkiin ympäri maata.

Jokaiselle jotakin

Koskematon luonto, kulttuuri vai suurkaupunki? Halutessasi matkustaa Baltian maihin Latvia ja sen pääkaupunki Riika on erinomainen valinta, laajalla valikoimallaan aktiviteetteja.

Asu keskellä Riikaa

Clarion Collection Hotel® Valdemars sijaitsee Riian keskustassa, kävelymatkan päässä Vanhasta kaupungista ja nähtävyyksistä, kuten Kansallismuseo sekä Alberta-katu tunnetuilla Art Nouveau -rakennuksillaan, jotka ovat pääkaupungille ominaisia. Kävele ympäri kaupunkia ja katsele kaunista arkkitehtuuria sekä pitkän historian omaavia kirkkoja, ja pidä hyvin ansaittuja taukoja viihtyisissä kahviloissa ja ravintoloissa. Käytä tilaisuus hyväksesi ja vieraile Centraltirgus-markkinoilla, joka on yksi Euroopan suurimpia markkinoita.

Retkikohteita Riian ulkopuolella

Jos olet utelias tietämään, mitä muuta Latvialla on tarjottavanaan, sinun ei tarvitse matkustaa kauas pääkaupungista kokeaksesi enemmän maan historiaa ja luontoa. Vain tunnin automatkan jälkeen saavutat nähtävyyksiä, kuten arkkitehtoniset muistomerkit, kauniin luonnon Gaujan kansallispuistossa tai viehättävät pikkukaupungit. Pitkällä rantaviivallaan pitkin Itämeren rannikkoa lähistö tarjoaa myös laajan valikoiman uimarantoja, jotka ovat ilman muuta vierailun arvoisia. Kysy hotellimme henkilökunnalta, jos haluat saada vinkkejä siihen, mitä voit tehdä sekä Riiassa että Latviassa!

Muita maita

Tanska
Suomi
Liettua
Norja
Ruotsi

Lue vähemmän
1 hotelli alueella: Latvia

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.388.001 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.