HintatakuuJäsenalennus 5–15 %
Nordic Choice ClubVaraukseniAsiakaspalvelu
Hotellit ja matkakohteetKongressit ja kokoukset

Lataa sovelluksemme ja tee hotellivierailustasi parempi

Hanki sovellus täältä:

#{page.mainCtaText}

Tee hotellivierailustasi sellainen kuin haluat Nordic Choice Hotelsin sovelluksen avulla. Varaa hotelli, hallinnoi varauksiasi ja saa vapaus maksaa ja kirjautua sisään silloin, kun haluat.

Varaa hotelli

Varaa hotellihuone sovelluksessa ja tee vierailustasi yksinkertaisempi ja miellyttävämpi. Sovellus on saatavana sekä iOS- että Android-puhelimiin kaikilla pohjoismaisilla kielillä!

Yleiskatsaus varauksiin ja palkintopisteisiin

Varmistu, että saat täyden yhteenvedon ja hallinnan varauksiisi, minne menetkin. Tuliko sinulle este ja haluat peruuttaa varauksen? Sekin onnistuu helposti sovelluksessa.

Kätevä check-in ja check-out

Onko sinulla kiire tai onko jonottaminen mielestäsi muuten vain tylsää? Kirjaudu sisään ja maksa sovelluksessa, niin voit mennä suoraan huoneeseesi. Voit avata oven mobiiliavaimella.

App Mobile key

Ohita jono ja mene suoraan huoneeseesi

Nyt sinun ei tarvitse enää koskaan huolehtia avainkorteista. Voit aktivoida mobiiliavaimen sovelluksessa check-inin yhteydessä. Se avaa sinulle ovet ja hissit niin kauan kuin asut hotellissa!

Näin se toimii
App add-on

Mukauta vierailuasi lisävalintojen avulla

Haluatko kirjautua sisään aikaisemmin tai viipyä pitempään vuoteessa? Tai saavutko hotelliin myöhemmin ja olet nälkäinen? Haluatko yllättää lapsesi pienen lahjan merkeissä? Lisävalintojemme avulla vierailustasi tulee henkilökohtaisempi.

Katso kaikki lisävalinnat
App ravintolakuponki

Pidä ravintolakuponki käden ulottuvilla

Nordic Choice Clubin jäsenenä yöpyessäsi Quality Hotel™- tai Clarion Hotel® -hotellissa tai jossakin itsenäisistä hotelleistamme saat ravintolakupongin digitaalisesti sovellukseen. Se on helppo hallita ja käyttää.

Lisätietoa eduista
Sovellus palkintopisteitäsi

Hallitse palkintopisteitäsi

Hallinnoi Nordic Choice Club -jäsenyyttäsi, näe pistesiirrot, seuraa etujasi, käytä pisteitäsi ja paljon muuta.

Sovellus chatt

Chattaa vastaanoton kanssa

Onko sinulla kysyttävää? Check-inin jälkeen voit chatata hotellin henkilökunnan kanssa (saatavana tällä hetkellä valituissa hotelleissa).

App choose room

Valitse suosikkihuoneesi

Haluatko yöpyä yläkerroksessa tai lähes maantasalla? Ehkäpä hissin lähellä? Haluatko näköalan katua tai sisäpihaa kohti? Valitse suosikkihuoneesi, jos sinulla on sellainen! (Saatavana valituissa hotelleissa.)

Käyttöehdot

Oletko valmiina lataamaan sovelluksen?

Hanki sovellus suoraan puhelimeesi:

#{page.mainCtaText}Lataa sovellus
Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.