Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel Grand Boråsiin. Erinomainen valinta niin kokouksiin kuin lomallekin Boråsissa ja Länsi-Ruotsissa. 158 modernia huonetta ja tilava juhla- ja kokouskerros. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Grand, Borås 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Grand, Borås on täydellinen valinta kokouksiin, messuihin, minglaus-tilaisuuksiin ja lomanviettoon Boråsissa ja Länsi-Ruotsissa. Olemme olleet yksi Boråsin pidetyimmistä hotelleista jo vuodesta 1972 lähtien. Nauti kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, jonka lähellä on niin ravintoloita kuin viihdetarjontaa.

Suosikki keskellä Boråsia

Quality Hotel Grand, Borås sijaitsee erinomaisella paikalla, vain 300 metriä Boråsin päärautatieasemalta, kivenheiton päässä Stora Torget -torilta, kauniin Viskan-joen äärellä. Olemme yksi pidetyimmistä hotelleista niin paikkakuntalaisten, liikemiesten kuin turistienkin keskuudessa ja se lämmittää sydäntämme. Täydellinen sijaintimme Boråsin keskustassa, kauniin Kaupunginpuiston naapurissa ja kävelymatkan päässä keskustan palveluista, luo ainutlaatuiset puitteet viihtyisään hotellielämykseen Boråsissa. Lisäksi olemme saaneet palautetta muun muassa erinomaisesta ja toimivasta palvelusta sekä hyvästä ruoasta. Mikä sinulle on tärkeintä? Tervetuloa Quality Hotel Grandiin, Boråsiin!

Monipuoliset kokous- ja tapahtumamahdollisuudet

Syksyyn 2022 asti kongressiosastomme on suljettu hotellin kunnostustöiden vuoksi. Remontoinnin jälkeen voimme tarjota upeat kongressi- ja tapahtumamahdollisuudet, joissa on luvassa niin yllätyksiä, jäätelöä kuin tietysti popcornia!

Huone jokaiseen makuun

Hotellissamme on useita erilaisia huonetyyppejä, aina edullisista Moderate- ja Standard-huoneista käytännöllisiin Perhehuoneisiin ja tilaviin, 42 m² Deluxe-huoneisiin. Mikä näistä sopii sinulle parhaiten? Lue lisää huonetyypeistämme täältä.

Avainsanat

Boråsin Quality Hotel Grandin avainsanat TAIDE – DESIGN – TEKSTIILIT & MUOTI näkyvät kaikkialla, heti pääsisäänkäynnistä lähtien. Uskomme, että tulet ihastumaan huonekalujen ja tekstiilien materiaalivalintoihin, joissa korostuvat taide ja värivalinnat. Haluamme kunnioittaa Boråsin pitkiä tekstiiliperinteitä ja käytämme pääasiassa paikallisia sisustustuotteita. Paikallisuus näkyy muun muassa hotellimme matoissa, verhoissa ja paikallisen puusepänverstaan design- huonekaluissa.

Ansaitse Nordic Choice Club-palkintopisteitä

Quality Hotel Grand, Borås on tammikuusta 2016 lähtien osa Nordic Choice Hotels-ketjua ja tämä on sinulle hyvä uutinen. Jos olet Nordic Choice Club -kanta-asiakasohjelman jäsen, saat palkintopisteitä yöpymisestäsi meillä, ja voit lisäksi hyödyntää erikoistarjouksia. Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä kanta-asiakasohjelmaan täällä.

Koe Borås

Kaupungissamme on runsain mitoin nähtävää ja koettavaa. Lue lisää Boråsista täältä.

Yhteystiedot

  • Hallbergplatsen 2 503 30 Borås , Ruotsi
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Juna/bussi

Boråsin Päärautatieasemalle

Landvetterin lentokentältä

Taksi hotellille

Taksi

Suosittelemme yritystä Sverigetaxi Borås, puhelin +46 33 12 70 70

Tietoja hotellista Quality Hotel Grand Borås

Hotellihuoneiden määrä

158 kpl – 250 vuodetta

Kokoustilojen määrä

16 kpl – maksimikapasiteetti 600 henkilöä

Ravintolat

Aularavintola 'Bara' - noin 80 istumapaikkaa

Juhlasali - tilaa jopa 400 henkilölle

IVY Nightclub

Kapasiteetti noin 1200 henkilöä

Etäisyys lentokentältä

Landvetter Airport: 42 km, noin 25 minuuttia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Matkailukeskus: 300 metriä, 5 minuutin kävelymatka

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Interview with the Foo Fighters

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.