HintatakuuJäsenalennus 5–15 %
Nordic Choice ClubVaraukseniAsiakaspalvelu
Hotellit ja matkakohteetKongressit ja kokoukset

Kokoukset ja kongressit

Tiedämme, että ihmisten välisissä kohtaamisissa tapahtuu ainutlaatuisia asioita. Oletpa järjestämässä suurta yritystapahtumaa tai omaa intiimiä hääjuhlaa ystävien ja perheenjäsenten kesken, löydät tilaisuuteesi täydellisesti sopivat tilat täältä. Löydät meidät kaikkialta Pohjoismaista, ja tarjoamme tiloja kaikenlaisia kokoontumisia varten. Rajana on vain mielikuvitus – sinä tiedät mitä haluat, ja me autamme tekemään siitä totta.

Millaisia tiloja etsit?

Etsiessäsi sopivaa tilaa kokousta, kongressia, haastattelua, kick-off-tilaisuutta tai muuta tapahtumaa varten löydät etsimäsi helposti meiltä saamalla yleiskatsauksen tilavalikoimasta haluamassasi matkakohteessa. Mikäli haluat nauttia samassa yhteydessä myös drinkin baarissa tai hienomman aterian ravintolassa, löydät lisätietoa hotellin palveluista kunkin hotellin omalta sivulta. Kartta kertoo sinulle helposti, missä hotelli sijaitsee. Valitse luonnonläheinen ympäristö tai kaupungin syke – sinä päätät!

Varaa kokoustila verkossa!

Nyt voit varata kokoustilan verkossa. Katso 360°-kuvat, saa tietoa tilojen yksityiskohdista ja räätälöi kokoustila tarpeidesi mukaan. Kun olet suorittanut haun haluamasi kaupungin, päivämäärän ja osallistujien lukumäärän mukaan, saat hakutuloksena hotellit, jotka vastaavat hakuasi, hinta- ja saatavuustietojen kera. Jotkin tiloista voi varata suoraan ja jotkut hotelleista ottavat vastaan tiedusteluja ja palaavat asiaan tarjouksen muodossa. Kun olet päättänyt varata ja maksaa tilan suoraan, sinun tulee ilmoittaa yhteystietosi sekä seurueen ja järjestäjän nimi. Kohdasta “Lisätuotteet” voit valita ruoat ja juomat, ja mikäli sinulla on erityistoiveita, voit ilmoittaa ne kohdassa “Lisätiedot”. Haluaako seurueenne myös yöpyä? Se onkin luonteva valinta silloin, kun tapahtuma järjestetään hotellissa! Ilmoita tällöin haluttujen yhden ja kahden hengen huoneiden määrä, niin varmistamme, että osallistujat saavat nauttia hyvistä yöunista.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.