Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

Nordic Choice Hotels – kokoukset, tapahtumat ja juhlat

Suunnittelitpa suurta yritystapahtumaa tuhansille kansainvälisille osallistujille tai omaa, pientä hääjuhlaa perheen kesken, löydät tilaisuuteesi sopivat tilat täältä. Me tarjoamme erilaisia tiloja erilaisiin tarpeisiin, ympäri Pohjoismaita.

Täältä voit lukea lisää eri matkakohteista ja konsepteista Clarion Hotel®-, Comfort Hotel®- ja Quality Hotel™ -hotelleissamme sekä kaikissa itsenäisissä hotelleissamme. Sivun alareunasta löydät yhteenvedon kaikista kohteista. Tervetuloa!

Olemme tehneet tietystä matkakohteesta löytyvien tilojen yhteenvedon erittäin yksinkertaiseksi ja selkeäksi – sinulle, joka etsit sopivaa tilaa kokoukseen, haastatteluun, kick-offiin tai vaikkapa kongressiin.

Mihin olet menossa?

Ollessasi valitsemasi kaupungin/matkakohteen sivulla, voit suodattaa hakutuloksiasi ja nähdä ne tilat ja hotellit, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi. Tarvitsetko sopivan tilan 500 osallistujalle? Haluatteko kenties rentoutua saunassa tai syödä illallista yhdessä pitkän kokouspäivän päätteeksi? Voit helposti suodattaa haun näiden kriteerien pohjalta. Saat tämän lisäksi nopean ja helpon yhteenvedon tietystä hotellista löytyvien kokoustilojen ja hotellihuoneiden lukumäärästä sekä siitä, kuinka monta osallistujaa kyseisen hotellin suurimpaan tilaan mahtuu. Karttanäkymän avulla näet nopeasti missä hotelli ja tilat sijaitsevat ja voit näin valita haluamasi sijainnin – oli se sitten luonnon helmassa tai kaupungin keskustan sykkeessä! Kun olet valmis lähettämään tiedustelusi, voit lähettää sen samanaikaisesti kaikkiin niihin hotelleihin, joista olet kiinnostunut. Kokousvarausjärjestelmämme on nimittäin sen verran fiksu, että se antaa sinun lisätä samaan tiedusteluun kaikki ne tilat, joista olet kiinnostunut, ja tämän jälkeen lähettää tiedustelun useaan hotelliin yhdellä kertaa.

Tallenna suosikkisi

Haluatko tallentaa suosikkitilasi? Klikkaa hotellin nimen alapuolella olevaa vihreää painiketta, jolloin tila tallennetaan siihen asti, kunnes olet valmis lähettämään tiedustelun.

Haluatko lisätietoja tietystä hotellista tai kokoustilasta?

Haluatko tietää, onko hotellilla kuntosali, pysäköintipaikkoja, ravintola, baari tai kenties esimerkiksi uima-allas? Hotellin infosivulta saat lisätietoja näistä. Valitse haluamasi matkakohde sivun alalaidasta ja klikkaa sen jälkeen haluamaasi hotellia.

Näin lähetät tilatiedustelun

Pieni vihreä kuvake vie sinut eteenpäin lomakkeeseen, jossa voit lähettää tiedustelusi. Syötä toiveesi ja klikkaa painiketta "Jatka" nähdäksesi yhteenvedon tiedustelustasi. Tämän jälkeen sinun tulee enää lähettää tiedustelusi meille. Nähdään pian yhdessä hotelleistamme!

Lue vähemmän

Nyt voit varata kokouksen verkossa

Nordic Choice Hotelsilla voit varata pienempiä kokouksia suoraan verkossa valikoiduissa hotelleissamme. Book a meeting -toiminnon avulla voit muun muassa nähdä tietyn kokoustilan hinnan ja saatavuuden, nähdä 360-kuvat, päättää kalustuksen, tilata ruokaa sekä varata ja maksaa kokoustilan suoraan.

Valitse ja varaa kokoustila nyt
Hybriditapaamiset

Pakkaa matkalaukkusi – on aika lähteä seikkailemaan!

Toisinaan haastavat ajat vaativat yksinkertaisia ratkaisuja. Hybriditapaaminen toteutuu useissa paikoissa samaan aikaan sekä kasvokkain tapahtuvien kohtaamisten että modernien, digitaalisten kokemusten muodossa! Eikö olisi upeaa voida jakaa lava esimiehesi kanssa, vaikka olette oikeasti satojen kilometrien päässä toisistanne?

Lue lisää hybriditapaamisista

Kokoustiloja yli 100 matkakohteessa

Nordic Choice Hotelsien kokoustiloja löytyy yli 100 matkakohteesta – Suomesta, Ruotsista, Tanskasta, Norjasta ja Liettuasta. Aina Kööpenhaminasta pohjoiseen Tromssaan ja lännessä sijaitsevasta Bergenistä idässä sijaitsevaan Helsinkiin.

Hotelliketjumme

Me tiedämme, että kaikki vieraamme ovat ainutlaatuisia. Oletko kulturelli, historianörtti, luonnon ystävä tai kenties yhdistelmä näitä kaikkia? Meidän hotelliketjumme ovat juuri yhtä ainutlaatuisia kuin sinä. Tutustu erilaisiin konsepteihimme!

Clarion Hotel®

Clarion Hoteleissa voi tapahtua mitä tahansa. Let the expected meet the unexpected! Mahdollisuudet ovat monet, eikä meillä ole kovin montaa rajoitetta. Kahdenkeskiset tapaamiset ovat yhtä tärkeitä kuin 3000 hengen kongressit.

Kokoushotellit kaupunkien sydämessä sekä suurten lentokenttien läheisyydessä – löydät aina Clarion Hotelin läheltä haluamaasi matkakohdetta!

Tutustu hotelleihin täällä

Quality Hotel™

Elämä on yhtä seikkailua! Meidän Quality Hoteleissamme on tilaa ilolle, naurulle, haasteille ja uusille kokemuksille. Täällä kaikki on järjestetty niin, että sinä saisit mahdollisimman sujuvan ja onnistuneen kokouselämyksen.

Quality Hoteleja löytyy ympäri Skandinaviaa, niin suurkaupungeista kuin pienemmiltäkin paikkakunnilta. Useimmilla hotelleilla on omia pysäköintipaikkoja sekä monia erikokoisia kokoustiloja. Nähdään Quality Hoteleissa!

Tutustu hotelleihin täällä

Comfort Hotel®

Comfort Hotelien tarjoamat tilat sopivat täydellisesti niille päiville, jolloin sinun tulee allekirjoittaa uusi sopimus, tavata uusi liikekumppani tai vain päästä pois toimistosta ja tehdä töitä tehokkaasti muutaman tunnin ajan. Kaikki tämä tapahtuu luonnollisesti aivan kaupungin keskustassa, tapahtumien keskipisteessä!

Kaikki hotellimme sijaitsevat aina erittäin keskeisillä paikoilla, joissa pääset nauttimaan rennosta, urbaanista tunnelmasta ja designista sekä viimeisimmistä teknisistä ratkaisuista. Me kunnioitamme ja pidämme omalta osaltamme huolen maapallostamme. Ja mikä parasta, meillä asuminen on erittäin edullista.

Tutustu hotelleihin täällä

Itsenäiset hotellit

Mielenkiintoisia vaihtoehtoja sinulle, joka etsit täysin ainutlaatuista kokoustilaa. Paikkaa, joka jo itsessään on vierailun arvoinen. Itsenäiset hotellimme tarjoavat juuri tätä; ainutlaatuisia, poikkeuksellisia ja jäljittelemättömiä paikkoja sekä tiloja – kokouksiin, tapaamisiin ja juhliin.

Täältä löydät kaikkea mahdollista – aina kylpylöistä ja tuntureista kaupunkiin ja luksukseen. Koko tarjonnan näet täältä!

Tutustu hotelleihin täällä
2.564.413.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.