Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Juhli vuoden 2019 Pridea kanssamme – täällä on tilaa kaikille!

Me Nordic Choice Hotelsilla pidämme monikulttuurisuutta suuressa arvossa ja teemme valtavasti töitä tasa-arvon edistämiseksi. Tästä syystä olemme ylpeä Pride-festivaalin sponsori Pohjoismaissa!

Meille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Olemme varmoja siitä, että vieraidemme ja työntekijöidemme monikulttuurisuus ja erilaiset persoonat auttavat meitä luomaan uniikkeja ja mieleenpainuvia hotellielämyksiä ja upeita kohtaamisia. Monikulttuurisuus on rikkautta. Meidän ovemme ovat aina avoinna.

Lue vähemmän

Vuoden 2019 Pride Helsingissä ja Pohjoismaissa

Myös tänä vuonna meillä on kunnia sponsoroida Pride-tapahtumaa. Ylpeänä sponsorina tulemme olemaan läsnä ja tarjoamaan joukon tapahtumia ja tietenkin osallistumaan paraatiin. Lue lisää siitä, kuinka me juhlimme Pridea Pohjoismaissa 2019.

Tästä syystä tuemme Pridea

Petter A. Stordalen – Nordic Choice Hotels ja Pride: "Suvaitsevaisuus luo turvallisuutta ja turvallisuus tuo avoimuutta"

Lue artikkeli
Kaikki, mitä sinun tulee tietää Pridesta!

Kuinka paljon oikeastaan tiedät Priden historiasta?

Mitä merkitys lipulla on? Mitkä ovat kuuluisimpia kappaleita? Mitkä tapahtumat ovat tehneet Pridesta sen, mitä se tänä päivänä on?

Lue lisää Pridesta

Pride-liike

Inspiroidu päivittäin monikulttuurisuuden ja tasa-arvon puolesta taistelevien ihmisten tarinoista

Carolinin isä tuli ulos kaapista: nyt he taistelevat yhdessä

Mitä tapahtuu, kun elämä muuttuu ilman, että itse on valinnut niin? Kuinka reagoida, kun oma perhe hajoaa ja toinen vanhemmista tulee ulos kaapista homoseksuaalina? Carolin Solskärin, 27, kohdalla myrskyisä aika johti lopulta tärkeään ilmoitukseen, joka antoi vastauksen moniin pohdiskeluihin.

Carolinin tarina & vinkit muille

Stolta föräldrar till HBTQ-barn: Esikuvat ovat todella tärkeitä

Me tapasimme ruotsalaisen yhdistyksen "Stolta föräldrar till HBTQ-barn" ja saimme kaapista ulos tulleilta vanhemmilta arvokkaita vinkkejä.

Lue "Stolta föräldrar" -haastattelu
2.564.412.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.