Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Oslo: 18.–27. kesäkuuta 2022

Pride on yksi Norjan tärkeimmistä ja suurimmista juhlista, ja vuonna 2022, muutaman vuoden kestäneiden rajoitusten ja hiljaiselon jälkeen, väki kerääntyi kaduille suureen kulkueeseen rakkauden kunniaksi.

Paraati-iltana kaupunki sai valitettavasti muistutuksen siitä, miksi tämä juhla on niin uskomattoman tärkeä. Meidän ei tule unohtaa sitä, vaan jatkaa kamppailua varmistaaksemme kaikille tila nyky-yhteiskunnassa. Rakkaus voittaa aina vihan!

Mitä Oslo Pride 2022:n aikana tapahtuu?

Pride Park – festivaalin sydän

Pride Park sijaitsee Spikersuppassa, Kansallisteatterin tuntumassa. Siellä on näyttämöitä, tarjoilupaikkoja, esittelytelineitä ja alueita sosiaalista oleskelua varten. Päiväaikaan alueelle ei ole ikärajoitusta, mutta tietyn kellonajan jälkeen festivaalialueelle pääseminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Kaikki pääsevät puistoon maksutta. 

Pride-kulkue – Oslo Priden kokohokohta

Pride-kulkue järjestetään lauantaina 25. kesäkuuta klo 13.00 alkaen Grønlandissa. Se kulkee sieltä kaupungin halki ja iloitseva ihmisjoukko suuntaa kohti Spikersuppaa, joka on kulkueen päätöspaikka. Siellä olevassa Pride Parkissa järjestetään kulkueshow, ja perheille on luvassa viihdettä Youngstorgetissa.

Ota vanhat ystävät, tulevat ystävät, tutut ja perheenjäsenet mukaasi ja liittykää joukkoon! Nähdään siellä.

Pride House – kuuntele ja opi

Pride Housessa järjestetään keskustelutilaisuuksia, luentoja, työpajoja ja paljon muuta.

Skeiv Natt  Oslo Priden virallinen päätösjuhla Clarion Hotel® The Hubissa

Vuoden paras festivaali tulee tietenkin päättää sen arvoisella tavalla, ja se tapahtuu Clarion Hotel® The Hubissa! Päätösjuhla levittäytyy kolmeen kerrokseen ja sisältää konsertteja, show-esityksiä, DJ:itä, tanssimista ja flittailua. Skeiv Natt alkaa klo 20.00 lauantaina 25. kesäkuuta.  Lue lisää ja varaa liput


 

 

Valmistaudu vuoden värikkäimpään kansanjuhlaan

Kaikki, mitä sinun tulee tietää Pridestä

Tiedätkö, mikä Pride-liike oikein on? Mitä "sateenkaarilipun" värit edustavat? Mitkä kappaleet ovat tunnetuimpia ja mitkä tapahtumat ovat tehneet Pridestä sen, millaisena me sen nykyään tunnemme?

Lue lisää täältä

Voimakkaita ja kuuluvia ääniä Pride-liikkeessä

Inspiroidu ihmisistä, jotka tekevät päivittäin töitä tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden edistämiseksi

Auroran tarina

Aurora on aina ollut nainen!

Lue lisää Aurorasta, joka ei koskaan tuntenut olevansa mies vaan nainen. Hän eli miehenä 25 vuoden ajan ennen kuin hän vihdoinkin sai olla oma itsensä. Aurora kertoo myös oman näkemyksensä siitä, mitä transhenkilöille voi ja toisaalta ei voi sanoakommer også med sine dos & don'ts til hva man kan si - og ikke bør si - til transpersoner.

Lue hänen tarinansa
Kun isä on homoseksuaali

Carolinin isä tuli ulos kaapista: ”Olen niin ylpeä hänestä"

Mitä tapahtuu, kun elämä muuttuu ilman, että itse on valinnut niin? Kuinka reagoida, kun oma perhe hajoaa ja toinen vanhemmista tulee ulos kaapista homoseksuaalina? Ruotsalaisen Carolin Solskärin, 27, kohdalla myrskyisä aika johti lopulta tärkeään ilmoitukseen, joka antoi vastauksen moniin pohdiskeluihin.

Vanhempien tarina

Stolta föräldrar: ”Hyvät esikuvat ovat uskomattoman tärkeitä”

Me tapasimme ruotsalaisen yhdistyksen "Stolta föräldrar till HBTQ-barn" (HBTQ on Ruotsin vastine HLBT:lle) ja saimme kaapista ulos tulleilta vanhemmilta arvokkaita vinkkejä.

Lue lisää Stolta Föräldrar -yhdistyksestä
Miksi tuemme Pridea

Petter A. Stordalen kertoo Nordic Choice Hotelsista ja Pridesta: "Meille monimuotoisuus merkitsee parempaa kulttuuria."

Lue haastattelu täältä

Pride & Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels – Priden ylpeä kumppani Pohjoismaissa

Hotellit Oslossa

Yövy tyylikkäästi Pride-juhlan aikana!

Sinä luot Pride-tunnelman – me järjestämme hotellin! Jos etsit sopivaa paikkaa yöpymistä varten Pride-tapahtuman ajaksi, meillä on laaja valikoima hotelleja Oslossa. Löydä suosikkisi ja tee varaus jo tänään!

Katso hotellimme ja varaa täältä
Room for all

Nordic Choice Hotels – Priden ylpeä sponsori

Me Nordic Choice Hotelsilla pidämme monimuotoisuutta suuressa arvossa ja teemme paljon töitä tasa-arvoisuuden ja samanvertaisen kohtelun edistämiseksi. Tästä syystä olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että toimimme Pohjoismaiden Pride-festivaalien sponsorina tänä vuonna!

Takaisin Pride-etusivulle
2.566.102.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.