Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Pohjoismaiden suurin HBTQ-festivaali - Stockholm Pride

Voimme tänäkin vuonna iloita väriä räiskyvästä rakkaudenjuhlasta Tukholmassa Pride 2019 -tapahtuman aikana. Varaa kalenteristasi 29. heinäkuuta - 4. elokuuta jo nyt. Nähdään siellä!

Stockholm Pride – Muita aktiviteetteja, joita et halua missata

EuroPride House & EuroPride Park ovat vierailun arvoisia kohteita!

Pride House Stockholm

Pride House on Stockholm Priden aivot, sydän ja sielu. Se on paikka, jossa järjestetään mielenkiintoisia seminaareja, debatteja ja workshopeja.

Pride House julkaisee uutisia ohjelmasta jatkuvasti. Täältä näet, mitkä aktiviteetit ja tapahtumat on ilmoitettu tähän mennessä.

Pride House – missä?

Pride House tulee olemaan – ei enempää kuin vähempää kuin hotellimme Clarion Hotel Stockholm, mistä olemme erittäin ylpeitä!

Osoite: Ringvägen 98
Metrolla: Vihreää linjaa Skanstulliin
Bussilla: Ota bussi 3, 4, 164 Skanstulliin

 

Lue lisää Pride Housesta

Pride Park Stockholm

Pride Park on suuri, leikkisä, inspiroiva ja juhlallinen festivaalialue! Nauti hyvästä ruoasta, raikkaista juomista, iloisista ihmisistä ja suuresta näyttelyiden, esitysten ja konserttien kirjosta!

Me odotamme innolla:
  • Kinkykvarteretia, joka tarjoaa kaikkea pikkukivaa BDSM:stä, nahasta ja erilaisista fetisseistä kiinnostuneille! Kokeile piiskausta, testaa taitojasi bondagessa ja löydä ja testaa monia erilaisia leluja!
  • "Regnbågen" on Pride Parkin pienempi lava, josta tulet löytämään kaikkea mahdollista aina stand-upista punkkiin ja oopperoista runoiluun!
  • Suuri lava on itsestään selvä paikka suurimpien tapahtumien ja konserttien seuraamiseen, joita et saa missata! Tarjolla on muun muassa burleskia, schlageria ja oopperaa. Tämä on pakollinen sinulle, joka vierailet Pride Parkissa.
  • Artistit Icona Pop, Melanie C, Village People, Weather Girls sekä aktivisti-punkbändi Pussy Riot ovat joitakin esiintyjistä, joita odotamme erityisen innokkaasti.

 

Missä Pride Park sijaitsee?

Östermalms IP, Södra Fiskartorpsvägen 2.
Metrolla: Lähin metropysäkki on Stadion (Ota metron punainen linja kohti Mörby centrumia)
Bussilla: Lähin bussipysäkki on Östermalms IP (ota bussi numero 55 tai bussi numero 6)

Koska Pride Park on avoinna?

Pride Park on täynnä ohjelmaa 31. heinäkuuta - 3. elokuuta (keskiviikosta lauantaihin)

Keskiviikko 31.7: 15.30 - 00.00
Torstai 1.8: 14.00 - 00.00
Perjantai 2.8: 14.00 - 01.00
Lauantai 3.8: 14.00 - 01.00

Lue lisää Pride Parkista

Pride Parade Stockholm - kansanjuhla ihmisoikeuksien puolesta

Pride Stockholm - tapahtuman päivistä kaikkein vauhdikkain tulee tuttuun tapaan olemaan jälleen lauantai!

Näe ja koe Skandinavian suurin ja värikkäin, rakkauden ilosanomaa levittävä Pride-kulkue, kun se tanssahtelee Tukholman keskustan läpi. Juhlista ihmisoikeuksia ja tasa-arvoisuutta yhdessä 45 000 kulkueeseen osallistuvan ja 500 000 katsojan kanssa!

Pride Parade – koska?

Lauantaina 3. elokuuta. Pride-kulkue lähtee liikkeelle klo 13.00.

Missä Pride Parade kulkee?

Pride-kulkue – tänä vuonna Pride Parade – kulkee 4,5 kilometriä pitkän reitin aina Kungholmstorgetilta Östermalmin IP:lle, josta löydät myös Pride Parkin.

Pride Parade – reitti:

Stadshuset – Hantverkargatan – Stadshusbron – Tegelbacken – runt Rödbodtorget – Vasagatan – Kungsgatan – Sturegatan – Lidingövägen – Östermalms IP

Kaikenkattava opas

Näin vietetään Pridea vuonna 2019

Lue lisää täältä

ROOM FOR ALL – EVENTS FOR ALL TUKHOLMAN PRIDEN AIKANA

Kun Pride valtaa Tukholman kadut, me Nordic Choice Hotelsilla täytämme hotellimme erilaisilla aktiviteeteilla ja tapahtumilla, joissa rakkaus on kaiken keskipisteenä. Pool partyja, love walls -seiniä ja schlager-iltoja, tule juhlimaan kanssamme!

Quality Hotel Globe

P!nk - Party after the concert

P!nk, a great supporter of the LGBT movement, will be playing at Globen on 3 August 2019, which is the same day as the Pride Parade. We will therefore be hosting an after-party coated in all colours of the rainbow, though mainly PINK of course! Come on over to the Quality Hotel Globe after the Pride Parade and join our magical after-party!

When?

Saturday 3 August 2019, 11pm - 2am

Where?

Globen, Arenaslingan 7, Stockholm
Metro: green line to Globen

Paluu aiempiin vuosiin

Pride Stockholm ja EuroPride 2018

Kun kokoamme yhteen Stockholm Priden ja EuroPriden 2018, voimme todeta, että festivaalilla oli enemmän vierailijoita kuin koskaan aiemmin ja että rakkaus ja vapaus kaikkia kohtaan olivat taas kerran huomion keskipisteinä.

Lue lisää täältä

Voimakkaita ja kuuluvia ääniä Pride-liikkeessä

Inspiroidu ihmisistä, jotka tekevät päivittäin töitä tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden edistämiseksi

Carolinin isä tuli ulos kaapista: ”Olen niin ylpeä hänestä"

Mitä tapahtuu, kun elämä muuttuu ilman, että itse on valinnut niin? Kuinka reagoida, kun oma perhe hajoaa ja toinen vanhemmista tulee ulos kaapista homoseksuaalina? Ruotsalaisen Carolin Solskärin, 27, kohdalla myrskyisä aika johti lopulta tärkeään ilmoitukseen, joka antoi vastauksen moniin pohdiskeluihin.

 

Carolinin tarina & vinkit muille

Stolta föräldrar: ”Hyvät esikuvat ovat uskomattoman tärkeitä”

Me tapasimme ruotsalaisen yhdistyksen "Stolta föräldrar till HBTQ-barn" (HBTQ on Ruotsin vastine HLBT:lle) ja saimme kaapista ulos tulleilta vanhemmilta arvokkaita vinkkejä.

Lue lisää Stolta Föräldrar -yhdistyksestä

Haluatko lukea lisää Pride-festivaalista?

Nordic Choice Hotels – Pohjoismaiden Pride-festivaalien ylpeä sponsori

Nordic Choice Hotels – Priden ylpeä sponsori

Me Nordic Choice Hotelsilla pidämme monimuotoisuutta suuressa arvossa ja teemme paljon töitä tasa-arvoisuuden ja samanvertaisen kohtelun edistämiseksi. Tästä syystä olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että toimimme Pohjoismaiden Pride-festivaalien sponsorina tänä vuonna!

Takaisin Pride-etusivulle
2.564.412.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.