ValikkoSulje
Lähellä sydäntä

Stordalen Pride-hetkestä, jota hän ei tule koskaan unohtamaan: ”Siitä tuli tärkeä merkki”

Tämän vuoden Pride-festivaali pääsee vihdoinkin käyntiin ja tänä vuonna koko Nordic Choice Hotels juhlii erityisen paljon!

petter-stordalen-marte-garmann-featured.jpg
Petter A. Stordalen: Kuva: Marte Garmann

Perustajallemme Petter A. Stordalenille Pride on yksi vuoden tärkeimmistä tapahtumista. Hänelle on itsestään selvää, että yritys sponsoroi juuri Pridea:

Meille monimuotoisuus merkitsee parempaa kulttuuria, hän sanoo.

Olemme ylpeitä ja iloisia siitä, että tänä vuonna koko Nordic Choice Hotels on yksi Pride 2019 –tapahtuman pääsponsoreista. Ketjumme Clarion Hotel on aikaisemmin sponsoroinut Pridea usean vuoden ajan, mutta nyt koko Nordic Choice Hotels seisoo asian takana.

Petter A. Stordalen on aina nähnyt etua mukaansa sulkevassa ilmapiirissä:

– Olen täyttänyt taloni, toimistoni ja hotellini homoilla, lesboilla ja sateenkaaren kaikilla mahdollisilla lapsilla. Suvaitsevaisuus luo turvallisuutta, ja turvallisuus luo avoimuutta, avointa tilaa olla erilaisia. Näemme, että värikäs työpaikka luo värikkäitä ratkaisuja, hän kertoi ennen edellisen vuoden Pridea.

Pride 2019 –tapahtuman alla Stordalen kertoo meille, miksi näitä arvoja on niin tärkeä pitää esillä ja juhlistaa:

– Nordic Choice Hotels sponsoroi Pridea siksi, että haluamme kertoa maailmalle oviemme olevan avoinna riippumatta siitä, ketä rakastat tai kuinka identifioit itsesi. Korotamme äänemme yhtäläisyyden, suvaitsevaisuuden ja ihmisten samanarvoisuuden puolesta. Sillä ei ole mitään merkitystä, onko nimesi Ali tai Ola, Kari tai Per, oletko koira- vai kissaihminen, homo, hetero, bi tai trans, pakolainen tai toimintarajoitteinen – Nordic Choice Hotelsissa on tilaa juuri sinulle.

pride-women-balloons-helsinki-parade.jpg Haluatko tietää lisää räiskyvästä kansanjuhlasta, Pridesta? Lue historiallinen silmäys ja opi Pride-lauluista ja paljon muusta!

Petter A. Stordalen rakentaa hyvää yrityskulttuuria oikeasta monimuotoisuudesta:

– Nordic Choice Hotelsissa monimuotoisuus on synonyymi hyvälle kulttuurille. Ihmiset, joilla on erilainen tausta, pätevyys, uskonto, suuntaus ja kieli, auttavat omalta osaltaan luomaan parempia ratkaisuja, parempia työpaikkoja ja parempia vieraskokemuksia. Siksi nostammekin sateenkaarilipun ylpeästi salkoon Priden aikana.

Priden virallisena yhteistyökumppanina hotelleissamme tulee olemaan paljon erilaisia tapahtumia – sekä juhlavia että vakavampiakin:

– Koko Nordic Choice Hotels juhlii Pridea, mutta hotellit päättävät itse, millä tavoin. Jotkut niistä tulevat nostamaan lipun salkoon, toisilla on jättimäinen vaunu paraatissa, kun taas jotkut kutsuvat seminaareihin. Tärkeintä ei ole kuinka tuemme monimuotoisuutta, vaan se, että tuemme. Odotan innolla nähdäkseni, mitä hotellit ovat keksineet.

Kun pyydämme Petteriä kertomaan muiston aikaisemmista Pride-festivaaleista, vuoden 2016 vahva tapahtuma nousee esiin:

– Clarion Hotel Signin yritys tehdä maailman suurin Pride-lippu Tukholmassa vuonna 2016 erottuu kyllä joukosta. Yritys tapahtui vain vähän aikaa Orlandon homoklubin ampumavälikohtauksen jälkeen ja siksi olikin erityisen vaikuttavaa, että 150 henkilöä osallistui näyttämään tukensa Pridelle ja monimuotoisuudelle. Siitä tuli erityinen, mutta mukaansa sulkeva ja tärkeä merkki, jota en tule koskaan unohtamaan.


Lisää Pridesta

Lue Carolinin kertomus hänen isästään, joka paljasti homoseksuaalisuutensa myöhemmällä iällä

HBTQ-lasten ylpeät vanhemmat: ”Uskomattoman tärkeää, että on hyviä esikuvia”

Haluatko tietää lisää räiskyvästä kansanjuhlasta, Pridesta? Lue historiallinen silmäys ja opi Pride-lauluista ja paljon muusta!

Juhli Pridea 2019 ja katso, missä kaupungeissa ja minä päivinä paraatit pidetään.


Nordic Choice Hotels – ylpeä Pride 2019 -yhteistyökumppani

Nordic Choice Hotelsiin olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Olemme vakuuttuneita siitä, että vieraidemme ja työntekijöidemme erilaisuudet auttavat luomaan ainutlaatuisia hotellikokemuksia ja maagisia kohtaamisia. Monimuotoisuus tekee meistä parempia. Ovemme ovat aina avoinna.

Täällä on tilaa kaikille.

Tunnisteet

Viimeisimmät lisäykset

Onnistui

Salasanasi on päivitetty. Nyt voit jatkaa tekemällä jotakin hauskempaa, kuten varata unelmayöpymisesi!