Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

WeCare - Nordic Choice Hotelsin yhteiskuntavastuu

Me Nordic Choice Hotelsilla jaamme perinteen ja kulttuurin, johon kuuluu enemmän kuin se, mitä meiltä odotetaan - vieraille, työntekijöille, yhteiskunnalle ja ympäristölle. Kutsumme tätä toimintaa nimellä WeCare.

WeCare käsittelee sitä, kuinka me päivittäisessä toiminnassamme huolehdimme ihmisistä, ympäristöstä ja kannattavuudesta samanaikaisesti. Tarkoitamme, että emme voi luoda kannattavuutta vaalimatta ihmisiä ja ympäristöä. Mutta tiedämme myös sen, ettemme voi vaalia ihmisiä ja ympäristöä ilman kannattavuutta.

Olemme kartoittaneet, kuinka lähes 200 hotelliamme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Latviassa ja Liettuassa vaikuttavat ympäristöön sekä ympärillään olevaan yhteiskuntaan. Olemme kuunnelleet vieraitamme, toimittajiamme ja keskeisten yhteiskuntatoimintojen edustajia. Sen jälkeen olemme määrittäneet useita avainalueita, joihin kiinnitämme kestävyystyössämme erityistä huomiota.

Avainalueet ovat:

  • Monimuotoisuus työntekijöiden keskuudessa
  • Eettinen ja kestävä kaupankäynti toimitusketjuissamme
  • Paikallinen yhteiskuntavastuu naapurustossamme
  • Maailmanlaajuinen yhteiskuntavastuu ihmiskaupan torjumiseksi
  • Ympäristö
  • Hyvä, terveellinen ja kestävä ruoka

Haluamme luoda mahdollisuuksia ihmisille toiminnassamme ja sen ulkopuolella. Haluamme harjoittaa liiketoimintaa pienimmällä mahdollisella ympäristövaikutuksella. Haluamme, että vieraamme tuntevat olonsa hieman paremmaksi kirjautuessaan ulos kuin kirjautuessaan sisään.

WeCare on osa identiteettiämme ja kulttuuriamme. Siitä olemme ylpeitä.

Lue vähemmän

5 kestävää painopistealuetta

Luodakseen paremman maailman Nordic Choice Hotels työskentelee 5 painopistealueella. Tutustu linkkeihin ja lue lisää eri alueista: mitä ja kuinka vaikutamme, mitkä ovat tavoitteet, mitä teemme käytännössä ja mitä tulokset osoittavat.

3 perusarvoa

Meillä Nordic Choicella on korkeat tavoitteet. Sen vuoksi mittaamme menestystä kolmen eri kohdan mukaisesti: People, Planet ja Profit. Haluamme tulla arvostetuksi kaikissa näissä. Täysin avoimesti. Jotta voit nukkua luonamme hyvällä omallatunnolla.

Kulttuurimme ydin käsittää ihmiset, jotka ovat ympärillämme ja joita kohtaamme joka päivä.

Ympäristövaikutusten vähentäminen on yksi ehdottomasti tärkeimmistä tehtävistämme.

Kestävyys ja valintamahdollisuudet ovat kilpailuetuja ja antavat parempaa kannattavuutta.

Katso WeCare-video

Selventääksemme erityisesti sitä, mistä WeCare-työssä on kyse, olemme tehneet siitä videon. Se on pituudeltaan ainoastaan 2 minuuttia ja 34 sekuntia ja se tiivistää työmme ja tavoitteemme. Katsothan videon.

Katso video

WeCare numeroissa

Haluatko tietää yksityiskohtaisesti, kuinka WeCare-työtä toteutetaan? Katso numeroita, tavoitteita, prosenttilukuja ja kehitystä - mustaa valkoisella. Lue alta Nordic Choice Hotelsin vuosiraportti ja kestävyysraportit.

Vuosiraportti 2019

Nordic Choice Hotelsin kattavasta vuosiraportista saat tietoa siitä, kuinka yhdellä Pohjoismaiden suurimmista hotelliryhmistä menee. Saat tietää, kuinka monta työntekijää ja hotellihuonetta organisaatiolla on ja kuinka suuri on liikevaihtomme. Lue uusista panostuksistamme ja katso, kuinka todella suoriudumme kolmesta perusarvostamme.

Avaa vuosiraportti

Vuosiraportti: WeCare 2019

WeCare 2019 on vuosiraportti, joka menee syvälle Nordic Choice Hotelsin kestävyystyöhön. Täällä voit lukea yrityksen tavoitteista ja tuloksista painopistealueilla eettinen kauppa, monimuotoisuus, paikallinen yhteiskuntavastuu, globaalinen yhteiskuntavastuu, ympäristöystävällinen toiminta ja kestävä ruoka.

Avaa vuosiraportti (englanniksi)

Tavoite- ja tulosselvitys 2019

Täällä voit tarkastella Nordic Choice Hotelsin kestävyystulosta yksityiskohtaisesti. Ota selvää, kuinka me todellisuudessa täytämme korkeat tavoitteemme, mitä tulee henkilökunnan ja johdon monimuotoisuuteen, hotellien vedenkulutukseen sekä ekologisiin tuotteisiin aamiaisbuffeteissa. Tässä ei ole mitään salailua, joten ole hyvä ja tutustu tavoite- ja tulosselvitykseemme kestävyystyöstä vuonna 2019.

Avaa selvitys (englanniksi)
2.564.412.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.