Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel®

Comfort Hotel® tarjoaa sinulle, mitä tarvitset ja ohittaa turhan. Hotelleillamme Pohjoismaissa ja Liettuassa meillä on erinomaiset sijainnit, valikoitu palvelu, urbaani design sekä suuri kunnioitus ympäristöä kohtaan. Kaikki kohtuulliseen hintaan.

Erittäin keskeiset sijainnit

Comfort Hotel® -hotelleissa asut siellä, missä tapahtuu, parhaalla paikalla keskustassa ja lisäksi erittäin edulliseen hintaan. Olemme ylpeitä voidessamme opastaa sinua kaupungin suosikkikohteisiin ja nähtävyyksiin.

Bar + vastaanotto = Barception

Comfort Hotel panostaa ruokaan, joka on maukasta, yksinkertaista ja hyväksi sekä keholle että ympäristölle. Barceptionista löydät lounaan, päivällisen, pikkupurtavaa, kahvia ja muuta hyvää. Hotelliaamiainen on hybridi klassisen aamiaisbuffetin ja kahvila-aamiaisen välillä. Olemme keskittyneet vihreään ja katamme esiin juuri sen mitä tarvitset, mutta ohitamme tarpeettoman runsauden.

Lazy Sundays - nauti pitkä aamiainen ja kirjaudu ulos myöhään

Enää et nauti pitkistä sunnuntaiaamuista pelkästään kotona. Kun lähtökohtana on kaupunkimajoitus, saattaa olla todella miellyttävää nauttia pitkästä aamiaisesta myöhäisellä uloskirjautumisella. Sunnuntaisin voit istuskella kaikessa rauhassa nauttien aamiaisestamme kello 11.00 asti sekä lepäillä vierailusi viimeiset tunnit kirjautumalla ulos vasta kello 18.00.

Comfort Hotel Xpress – entistä enemmän vastinetta rahalle

Comfort Xpress -hotelleissamme olemme poistaneet aamiaisbuffetin ja annamme sen sijaan sinun itse päättää, mitä haluat syödä ja mistä haluat maksaa. Täällä voit ostaa chia-vanukkaan, puuroa tai aamiaispussin Delistä - tai jättää aamiaisen kokonaan väliin. Pitääksemme hintamme niin alhaisina kuin mahdollista ja säästääksemme ympäristöä turhalta resurssien tuhlaamiselta, huoneesi siivotaan Xpress-hotellissa ainoastaan joka neljännen yön jälkeen vierailusi aikana. Päivittäinen siivous ja lisäpyyhkeitä voidaan tietysti tilata hotellin Barceptionista, pientä lisämaksua vastaan.

Lue vähemmän
38 hotellia alueella:

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.