Technical issues

We are currently experiencing technical issues, and it's not possible to log in. You can still book a room without being logged in. As a member you can of course register your bonus points once the problem is solved. Thanks for your patience!

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

GoSportive – urheilullisia hintoja joukkueille, yhdistyksille ja järjestöille!

Niin urheilijat, valmentajat kuin kannattajatkin tarvitsevat lepoa ja lisäenergiaa. Kaikki joukkueet, jalkapalloäidit sekä urheilun ystävät saavat meillä Nordic Choice Hotelseilla alennettuja hintoja hotelliyöpymisistä urheilutapahtumien yhteydessä.

GoSportive – hinnat alkaen 29 € per henkilö

GoSportive – mikä se on?

GoSportive toivottaa kaikki jalkapalloilijat, hiihtäjät sekä heidän apurinsa tervetulleiksi! GoSportiven avulla urheilutapahtumissa usein käytettävät makuupussit ja koulujen liikuntasalit vaihtuvat mukaviin vuoteisiin, pehmeisiin hotellityynyihin sekä maukkaisiin aamiaisiin.

Me tarjoamme alennettuja hintoja niin joukkueille, yhdistyksille kuin järjestöillekin, Quality Hotel™ -, Comfort Hotel® - sekä Clarion Hotel® -hotelleissamme. Pääset nauttimaan urheiluhinnastostamme turnausten, cup-kilpailuiden, kokoontumisten sekä muiden kilpailuiden yhteydessä. Myös yhdistykset ja järjestöt voivat käyttää GoSportivea kokoustensa ja kokoontumistensa yhteydessä.

 

Hinnat ja ehdot näet täältä!

 

Löydä hotelli, joka sopii sinulle

Quality Hotel™ -hotellit sijaitsevat kaupunkien laitamilla tai lentokentillä. Näistä hotelleista löydät hyvät pysäköintimahdollisuudet, kokousosastot sekä ravintolan. Urbaanit Comfort Hotel® -hotellit löytyvät keskeltä kaupunkia, mukavien vuoteiden ja hyvien hintojensa kera. Clarion Hotel® -hotellit ovat eläväisiä hotelleja, jotka sijaitsevat aivan kaupunkien keskustojen sykkeessä – nämä hotellit tarjoavat monia mahdollisuuksia erilaisiin sosiaalisiin aktiviteetteihin. Clarion Hotel ja Quality Hotel tarjoavat lisäksi maksuttoman kokoontumishuoneen, urheilumenun, aikaisen sisäänkirjautumisen sekä myöhäisen uloskirjautumisen.

Urheilumenu

Me haluamme, että urheilusankarimme saavat mahdollisimman mukavan vierailun, ja toivomme, että he nauttivat ruoastamme ja saavat siitä lisäenergiaa urheilusuorituksiinsa. Me teemme teille erityisen urheilumenun.

Valitsittepa minkä tahansa hotellin, pääsette aina nauttimaan ihanista yöunista sekä suuresta ja maukkaasta aamiaisbuffetista.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.