Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™

Quality Hotel on yksi Pohjoismaiden suurimmista hotelliketjuista ja sillä on yli 60 hotellia Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Kaikki hotellit ovat myös ISO 14001 -sertifioituja. Kirjaudu sisään hymy huulilla ja nauti hotellivierailustasi!

Kongresseja, kokouksia, tapaamisia ja tapahtumia

Me Quality Hotel -hotelleissa tarjoamme parhaat mahdolliset edellytykset onnistuneiden tapaamisten ja tapahtumien järjestämiseen. Suuret, keskisuuret ja pienet tilamme sopivat moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen. Meillä pääset kaikissa tilaisuuksissa lisäksi nauttimaan pehmytjäätelöstä ja popcornista – you'll arrive as colleagues and leave as friends!

Maukasta ruokaa ja rento tunnelma – Seasons ja Brasserie X

Vaativat ja pitkät päivät vaativat maukkaan lounaan Seasons-ravintolassa. Me pidämme lähellä tuotettuja ja ekologisia raaka-aineita suuressa arvossa ja meille on tärkeää, että paljon vihreitä, tuoreita raaka-aineita sisältävät ruokalajit eivät ole ainoastaan herkullisia, vaan myös ympäristöystävällisiä. Brasserie X -ravintolakonseptimme tarjoaa maukasta, alusta loppuun asti valmistettua ruokaa rennossa tunnelmassa. Tule yksin tai porukalla – meillä viihdyt seurasta riippumatta.

Avoinna kellon ympäri – Lounge24

Oletko yökukkuja tai aamuvirkku? Ei väliä, sillä olet tervetullut Lounge24-aulakauppaamme. Täältä löydät aina jotain syötävää ja juotavaa, kellon ympäri.

Viihdettä ja aktiviteetteja – hotelleja, joissa tapahtuu

Järjestä kokous, suuri juhla tai kick-off luonamme! Kokemukset ovat meille yhtä tärkeitä kuin nauru ja muu viihdeQ-Zone on sosiaalinen kohtaamispaikka kaikille! Pelaa pöytäcurlingia, foozballia tai istahda alas ja nauti drinkistä, lautapelistä tai vaikkapa hyvästä kirjasta.

Lapsiystävälliset hotellit

Kesäisin kiinnitämme erityistä huomiota perheisiin ja kaikkein pienimpiin vieraisiimme. Me kutsumme tätä konseptia nimellä Lasten kesä, sillä se tarjoaa useita erilaisia ja jännittäviä aktiviteetteja lapsiperheille. Ilmaiset jätskit kaikille!

Hyvä tukikohta sekä kaupunkimatkailijalle että luonnossa liikkuvalle

Meillä on hotelleja niin kaupunkien ydinkeskustoissa, lähiöissä kuin luonnonläheisissä matkakohteissakin. Voit siis itse valita oman tukikohtasi. Haluatko lähteä vaeltamaan tuntureille, nauttia lomasta saariston syleilyssä, vierailla perheesi luona hieman pienemmässä kaupungissa tai viettää vauhdikkaan viikonloppuloman suurkaupungissa? Meiltä löydät juuri sinulle sopivan majapaikan!

Lue vähemmän
63 hotellia alueella:

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.