Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund Ålesund ,  Norja

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Ålesund,  Norja

Quality Hotel Waterfront on nykyaikainen kokoushotelli, joka sijaitsee kauniilla paikalla tunturien ja vuonojen tuntumassa Ålesundissa. Tarjoamme kokousmahdollisuudet 450 henkilölle sekä erittäin pidetyn ravintolan. Tervetuloa luovia kokouksia!

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa hotelliin Quality Hotel Waterfront – charmikkaaseen kokoushotelliin, joka sijaitsee Ålesundin sydämessä. Nauti nykyaikaisesta designista ja fantastisesta näköalasta yli vuonojen ja tuntureiden.

Nykyaikainen design ja keskeinen sijainti

Hotelli on vain 200 metrin päässä Brosundetista Ålesundissa, ja lähellä Ålesundin ostospaikkoja, ravintoloita ja nähtävyyksiä. Meillä on tarjolla nykyaikaiset huoneet, herkullinen aamiaisbuffetti, kuntosali ja kokousmahdollisuudet sekä pienille kokouksille että suurille konferensseille. Hemmottele itseäsi vierailemalla ravintolassamme Aqua Restaurant och Bar. Siellä saat merinäköalan kaupanpäällisiksi. Täältä voit lukea lisää Ålesundista.

Ålesundin historia säilytettynä

Quality Hotel Waterfront avasi ovensa kesällä 2011. Hotellillamme on ainutlaatuinen sijainti veden ääressä, aivan Ålesundin keskustassa. Hotelli on jaettu kolmeen eri rakennukseen: Pakkhuset, Jugendhuset ja hiljattain rakennettu Signaturhuset. Sekä Pakkhuset että Jugendhuset ovat historiallisia, jugendtyylisiä rakennuksia, jotka on kunnostettu varoen – osaksi uutta, nykyaikaista kokoushotellia. Nämä yhdessä deco-tyylisen Signaturhusetin kanssa muodostavat hotellin, joka tarjoaa tavanomaisesta poikkeavan ilmapiirin ja tunnelman. Koe nykyaikaista arkkitehtuuria, design-huonekaluja, paikallista ainutlaatuista taidetta sekä grafiittia.

Ravintola

Ravintolaan Aqua Restaurant och Bar mahtuu jopa 150 vierasta, jotka voivat nauttia upeasta näkymästä Aspevågen-satamaan, samalla kun he nauttivat herkullisesta ateriasta. Ravintolan yhteydessä sijaitsee baari, ja kesäkuukausina voidaan ruokaa ja juomia nauttia ulkona laiturin kupeessa. Näköala Borgundfjorden-vuonolle ja tunturiketjulle Sunnmörsalpene on silmiinpistävän kaunis ja veneily-elämä Aspevågen-satamassa on kiehtovaa ja vilkasta vuoden ympäri.

Kokous

Hotellimme on kurssi- ja kokoushotelli, jossa on 1 000 neliömetriä kokoustilaa, jaettuna yhdeksään erikokoiseen kokoushuoneeseen. Kaikki tilat on varustettu nykyaikaisella AV-tekniikalla. Plenumsalen Akvarietin kapasiteetti on 280 henkilöä, jos sitä käytetään elokuvateatterin tyyliin ja kokousten lisäksi sali sopii mainiosti banketteihin, vastaanottoihin ja juhliin. Lue lisää kokousmahdollisuuksista.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 70 11 19 00
  • Faksi: +47 70 11 19 10
  • Sähköposti q.waterfront@choice.no
  • Yritystunnus: 995 648 628
  • Nedre Strandgate 25-27 6004 Ålesund , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Bussi

Bussi Ålesundin asemalle Rutebilstasjon.

Ålesundin lentokentältä, Vigra

Lentokenttäbussi Apotekertorgetille.
Voit myös tilata kuljetuspalvelun etukäteen hotellimme vastaanotosta.

Taksi

Suosittelemme yritystä Ring Taxi, puhelin +47 07012.

Tietoja hotellista Quality Hotel Waterfront

Hotellihuoneiden määrä

196 kpl – 420 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

9 kpl – tilaa yhteensä 450 osanottajalle

Etäisyys lentokentältä

Ålesundin lentokenttä, Vigra: 18 km, noin 25 minuuttia autolla

Etäisyys Ålesund Rutebilstasjon -asemalle

400 metriä

Etäisyys linja-autopysäkille

Apotekertorget: 3 minuutin kävelymatka hotellilta.

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Interview with the Foo Fighters

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.