Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sundsvall Sundsvall ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Sundsvall

Sundsvall,  Ruotsi

Quality Hotel Sundsvall on täydellinen paikka sekä kokousten että lomien viettoon. Keskustan ostosalue, Stenstan, löytyy aivan kulman takaa. Hotellilla on 201 huonetta, 25 kokoustilaa, aulabaari, juhlasali sekä pysäköintihalli.

Quality Hotel™ Sundsvall 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Sundsvall -hotellilta löytyy jokaiselle jotakin! Keskeisen sijaintinsa sekä 3 000 neliömetrin kokoussiipensä ansiosta hotelli on Sundsvallin hotellien kermaa.

Kokoukset keskiössä

Hotellin kokoussiivestä löytyy 17 kokoustilaa. Luentojen ja seminaarien järjestäminen hotellilla onnistuu hyvin, sillä hotellin omien tilojen lisäksi Filmstaden-elokuvateatterin aula sekä kahdeksan salia ovat käytössämme päiväsaikaan. Elokuvateatteri löytyy hotellin kanssa samasta rakennuksesta.

Avenyn ravintolat

Juhlasiivestä konserttisaliin ja jazzklubiin – Avenyltä löytyy Sundsvallin laajin tarjonta vapaa-ajan viettoa. Scen Avenyn ravintolat löytyvät kahdesta kerroksesta. Sieltä löytyy täydellinen kombinaatio illanviettopaikkoja ja rauhallisia ravintoloita.

Vapaa-ajan vietto Sundsvallissa

Quality Hotel Sundsvall sijaitsee vain parin minuutin kävelymatkan päässä Sundsvallin kauniista vanhastakaupungista, josta löytyy kaikki mahdolliset ostosmahdollisuudet sekä palvelut. Avenyn ravintolat ja Filmstaden-elokuvateatteri löytyvät naapuristamme, mutta jos haluat lisää valinnanvaraa, suosittelemme vierailua Himlabadet-seikkailu-uimalaan ja Casino Cosmopoliin. Kesäaikaan suosittelemme Sundsvallin kauniita rantoja, ja talvisin kaupungin ympäristöstä löytyy mahdollisuudet sekä murtomaahiihtoon että lasketteluun.

Pysäköinti

Suoraan hotellin yhteydessä on pysäköintipaikkoja ja lämmitetty pysäköintihalli. Pääset sieltä hissillä suoraan hotellin vastaanottoon, kokouskerrokseen tai hotellin muihin kerroksiin. Pysäköinnin hinta pysäköintihallissa on 170 SEK/vuorokausi ja se voidaan lisätä hotellilaskulle. Pysäköintipaikkoja ei voi varata etukäteen, vaan ne ovat saatavilla saavuttaessa, tilan niin salliessa.

Yhteystiedot

  • Esplanaden 29, Box 746 852 36 Sundsvall , Ruotsi
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Juna

Juna Sundsvall C -rautatieasemalle.

Bussi

Bussi pysäkille Navet.

Tietoja hotellista Quality Hotel Sundsvall

Hotellihuoneiden määrä

201 kappaletta – 429 vuodetta

Kokoustilojen määrä

25 kappaletta – tilaa 1433 osallistujalle

Etäisyys lentokentältä

Sundsvall Timrå Airport -lentokenttä: 23 km, noin 20 minuuttia autolla.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Sundsvall C -rautatieasema: noin 500 m
Bussipysäkki Navet: 500 m. Sekä kaukoliikenteen- että paikallisliikenteen bussit lähtevät täältä.

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.