Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ 33 Oslo ,  Norja

Quality Hotel™ 33

Oslo,  Norja

Quality Hotel 33 on konferenssihotelli, joka tarjoaa 242 hotellihuonetta, 17 konferenssihuonetta, maksuttoman pysäköinnin ja Top Floor Restaurant & Bar ravintolan panoraama-näköalalla yli Oslon ja Oslonvuonon. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ 33 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel 33 -konferenssihotellin käytävillä voit miltei tuntea historian tuulahduksen kasvoillasi. Hotellin design on vahvasti 60-luvun inspiroima musiikkeineen kaikkineen ja vanhan ajan charmin voi helposti aistia. Quality Hotel 33 -hotellissa hurmaava 60-luku sekä moderni taide yhdistyvät stimuloivaksi ympäristöksi konferensseille ja tapahtumille Oslon keskustan tuntumassa.

Hotellimme sijaitsee Ökernissa, josta on vain 11 minuutin matka metrolla Oslon keskustaan ja vain 35 minuutin matka bussilla Oslon Gardermoenin lentokentältä. Täältä voit lukea lisää Oslosta.

Taide ja historia

Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Erling Viksjö. Vuonna 1968 valmistunut rakennus on aikansa mestariteos ja toiminut aikaisemmin Standard Telefon-yrityksen päämajana, sekä kaapelitehtaana, työllistäen 400 henkilöä. Tänä päivänä voimme ylpeänä esitellä rakennuksen maamme pääkaupungin parhaana kurssi- ja konferenssihotellina. Quality Hotel 33-hotelli on todella uniikki monella tapaa. Arkkitehtonisen ympäristön lisäksi hotellimme edustaa useita taideteoksia eri aikakausilta, jotka yhdessä luovat harmonisen siteen taiteen ja designin välille.

Konferenssitiloja jokaiseen tilaisuuteen

Meillä voit järjestää monia erilaisia tilaisuuksia aina pienistä kokouksista mittaviin konferensseihin ja näyttäviin juhliin. Hotellissamme on 17 huippumodernia konferenssihuonetta kokonaiskapasiteetiltaan 966 osallistujalle.

Ruokaa ja juomaa

Quality Hotel 33 hotellin ylin kerros on valmistettu kokonaan lasista ja täällä sijaitsee hotellimme à la carte-ravintola ja baari, ainutlaatuisella panoraama-näköalalla yli Oslon ja Oslonvuonon. Tasokkaassa ravintolassamme voit nauttia niin keittiömestarin loihtimista hampurilaisista kuin kuuden ruokalajin maistiaismenusta. Toinen ravintoloistamme sijaitsee hotellin ensimmäisessä kerroksessa ja täällä tarjoillaan aamiainen, sekä lounas ja päivällinen/illallinen. Ravintolassa on tilaa 350 henkilölle.

Cash free

Quality Hotel 33 on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymy.sten osiostamme.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 23 19 33 33
  • Faksi: +47 23 19 33 34
  • Sähköposti q.hotel33@choice.no
  • Yritystunnus: 991 063 404
  • Østre Aker vei 33, PB 173, Økern, 0509 Oslo 0581 Oslo , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Metro

Metrolinja 5 Risløkkaniin.

Bussi

Bussi nro 67 Risløkke Alleénille.

Oslon Gardermoen-lentokentältä

Yhdysbussi F3 kohti Bekkestua/Røaa lähtee kolme kertaa tunnissa, jää pois pysäkillä Risløkke Alleén. Hotellin vieraana saat alennettuun hintaan kuljetuksen lentokenttäbussilla, joka kulkee hotellilta hotellille vain 140 kruunulla. Pyydä maksuseteli (voucher) vastaanotosta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen q.hotel33@choice.no.

Taksi

Suosittelemme yritystä Oslo Taxi, puhelin +47 02323.

Tietoja hotellista Quality Hotel 33

Hotellihuoneiden määrä

242 kpl – 301 vuodetta

Kokoustilojen määrä

17 kpl – tilaa 460 osallistujalle

Etäisyys lentokentältä

Oslon lentokenttä, Gardermoen: 44 km, noin 30 minuuttia autolla.

Etäisyys Oslon päärautatieasemalta

10 km, noin 15 minuuttia autolla.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Metroasema Risløkka: noin 200 metriä
Bussipysäkki Risløkke Alleén: noin 200 metriä

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.374.001 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.