Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sogndal Sogndal ,  Norja

Quality Hotel™ Sogndal

Sogndal,  Norja

Quality Hotel Sogndal sijaitsee luonnonkauniissa Songdalissa, Sogne-vuonon varrella. Hotellissa on nykyaikainen kokousosasto, jonka kapasiteetti on 350 henkilöä. Täällä voit nauttia sekä kokouksista että aktiviteeteista.

Quality Hotel™ Sogndal 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Sogndal on suuri ja nykyaikainen kokoushotelli, joka sijaitsee kauniin Sogne-vuonon varrella. Tervetuloa nauttimaan kokouksesta, herkullisista makuelämyksistä, miellyttävistä viikonlopuista sekä luonnon ja aktiviteettien läheisyydestä.

Kokousmahdollisuudet

Kokousosastollamme on 9 kokoushuonetta ja kapasiteetti 530 henkilölle. Meillä on pitkä kokemus kokousten, kurssien, tapahtumien, juhlien ja tilaisuuksien järjestämisessä. Kokoustilamme ovat valoisia ja ne voidaan kalustaa tarpeidenne mukaisiksi. Lue lisää kokouksista luonamme.

Ruoka ja juoma

Quality Hotel Sogndalissa voit nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta. Italialaisessa La Pergola -ravintolassamme tarjoilemme maukkaita pizzoja, herkullisia salaatteja sekä talon erikoisuuksia – grillattuja liharuokia. Olet tervetullut myös Vågal Burger and Gin -ravintolaan, jossa tarjoilemme ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettua ruokaa, rennossa ilmapiirissä. Lue lisää ravintoloistamme täältä

Ympäristö ja aktiviteetit

Hotellia ympäröivä kaunis luonto tarjoaa monia mahdollisuuksia jännittävään virkistykseen. Asu luonamme ja koe upea luonto hotellin ympärillä. Täällä voit vaeltaa, kiipeillä vuorilla tai meloa vuonoissa ja jäätikköjärvissä. Urnes Stavkirke, Jotunheimen, Jostedalsbreen, Breheimsenteret, Nærøyfjorden ja Flåmsbanen sijaitsevat lähellä hotellia, tarjoten mahdollisuuksia erilaisiin elämyksiin. Talvella voit vierailla Sogndalin ja Hafslon hiihtokeskuksissa, jotka sijaitsevat vain 15 minuutin päässä hotellista. Täältä löytyy kaikkea – aina aloittelijoiden rinteistä alkaen vaikeimpiin rinteisiin sekä kokeneiden laskijoiden off-piste-lasketteluun asti. Teemme yhteistyötä molempien hiihtokeskusten kanssa ja voimme auttaa järjestämään täydellisen päivän rinteessä.

Cash free

The Quality Hotel Sogndal on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Yhteystiedot

  • Gravensteinsgata 5 6856 Sogndal , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Linja-auto

Linja-auto Sogndalin linja-autoasemalle.

Sogndalin lentokentältä

Lentokenttäbussi linja-autoasemalle Sogndal Skysstasjon.

Tietoja hotellista Quality Hotel Sogndal

Hotellihuoneiden määrä

226 kpl

Kokoustilojen määrä

9 kpl – tilaa yhteensä 1000 henkilölle

Etäisyys Sogndalin lentokentältä

20 km

Etäisyys paikallisliikenteestä

Sogndalin linja-autoasema: 50 metriä

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.366.000 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.