Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Norjassa

Oletko lomalla Norjassa? Täällä on paljon nähtävää ja tekemistä. Nordic Choice Hotels -ketjulla on monia hotelleja Norjassa, riippumatta siitä, haetko hotellia Oslon, Bergenin tai Trondheimin keskustasta vai oletko menossa pienemmille paikkakunnille.

Hotellit joka makuun

Kaupunkiviikonloppu, kylpyläylellisyyttä, perheloma, lomakeskus tai kenties hiihtokeskus tuntureilla? Nordic Choice Hotels -ketjulla on laaja valikoima hotelleja ympäri Norjaa, palkituista luksushotelleista aina kaupunkien budjettihotelleihin, parhaalla mahdollisella sijainnilla. Tutustu suurkaupunkien ostosmahdollisuuksiin, kulttuuritarjontaan ja yöelämään, tai satsaa luonnonläheisempään majoitukseen, jolloin sinulla on ulkoilumahdollisuudet heti oven ulkopuolella.

Meillä on hotelleja useimmissa Norjan kaupungeissa

Suurkaupunkien, kuten Oslo, Bergen ja Trondheim, lisäksi tarjoamme hotelleja monissa muissakin kohteissa Norjassa. Halutessasi tutustua Pohjois-Norjaan meiltä löytyy hotelleja sekä Tromsössä että Bodössä. Keskeltä pitkänomaista Norjaa löydät Nordic Choice Hotels -hotelleja Steinkjeristä, Kristiansundista, Moldesta sekä Ålesundista. Länsi-Norjasta löydät suositun matkakohteen Stavangerin, ja maan eteläosissa voit valita muun muassa seuraavista kohteista: Kristiansand, Arendal, Lillehammer, Gjövik, Drammen, Larvik, Sarpsborg, Tönsberg ja Fredrikstad.

44 kansallispuistoa & revontulet

Norja on ehkäpä maailman kontrastirikkain maa; neljä vuodenaikaa antavat loputtomasti mahdollisuuksia aktiviteetteihin suksilla ja luistimilla talvella, rantaelämään kesällä, ulkoilmaelämään keväällä ja metsästykseen mitä kauneimmissa väreissä syksyllä. Norjalaiset ovat erittäin ihastuneita luontoon ja ulkoilma-aktiviteetteihin, eikä se ole lainkaan yllättävää ottaen huomioon Norjan mahtavat maisemat, näköalat, vuonot ja tunturit. Riippumatta siitä, haluatko tutustua metsään, kulkea rannikkoa pitkin vai nähdä vuoret, voit valita vapaasti jopa 44 kansallispuiston joukosta. Jos haluat kokea revontulet, suurin mahdollisuus siihen on Pohjois-Norjassa syyskuun loppupuolelta maaliskuuhun, kun taas kesäkuukaudet tarjoavat aurinkoa ja valoa ympäri vuorokauden.

Muita maita

Tanska
Suomi
Latvia
Liettua
Ruotsi

Lue vähemmän
101 hotellia alueella: Norja

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.