Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Edge Tromssa ,  Norja

Clarion Hotel® The Edge

Tromssa,  Norja

Tervetuloa Tromssan suurimpaan kongressihotelliin, Clarion Hotel The Edgeen! Kitchen & Table -ravintola ja Living Room -olohuone tekevät hotellista Tromssan kohtaamispaikan, jossa on ainutlaatuiset kokousmahdollisuudet.

Clarion Hotel® The Edge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel The Edge sijaitsee veden ääressä, jossa sen innovatiivinen arkkitehtuuri pääsee peilautumaan vedenpinnasta. Clarion Hotel The Edge on Tromsøn suurin kokoushotelli, jonka pitkälle meriittilistalle kuuluu toimiminen niin konserttiareenana kuin yksityiselämän suuria hetkiä juhlistavana paikkana. Skybar, Kitchen & Table Tromsø ja Living Room tekevät hotellista luonnollisen kulttuurisen kohtaamispaikan Pohjolan Pariisissa.

Sisäänkäynti The Capital of the Arcticiin Napapiirin pääkaupunkiin

Tromssan keskustassa sijaitseva hotelli Clarion Hotel The Edge erottuu kaupunkikuvasta innovatiivisella arkkitehtuurillaan, joka heijastuu veden pinnasta. Täällä voit ihastella revontulia, tutustua Tromssan kulttuurielämään ja ainutlaatuiseen pohjoisnorjalaiseen luontoon. Täältä voit lukea lisää Tromssasta.

Mitä Clarion Hotel The Edge -hotellissa tapahtuu?

Järjestämme usein mielenkiintoisia tapahtumia, konsertteja ja näyttelyjä. Löydät ajankohtaisen ohjelmatarjonnan oikealla olevasta kalenterista.

Kongressi Pohjois-Norjassa

Clarion Hotel The Edge -hotellissa on Tromssan suurin kokoustila, jossa on tilaa jopa 1 000 henkilölle. Suurten tilojensa ja ihanteellisen sijaintinsa ansiosta hotelli on upea ja inspiroiva paikka kongresseille, kokouksille, kulttuuritapahtumille sekä muille erilaisille tilaisuuksille.

Kitchen & Table Tromsø

New Yorkissa asuva huippukokki Marcus Samuelsson on luonut aivan uuden ravintolakonseptin yhteistyössä Clarionin kanssa. Ravintolan periaatteena on Fun Dining. Hotellissa Clarion Hotel The Edge arktiset raaka-aineet yhdistyvät Manhattanin makuihin – lyömätön yhdistelmä.

Skybar

Ylpeytemme sijaitsee 11. kerroksessa: Tromssan ainoa skybar. Tilat ovat käytettävissä yksityistilaisuuksiin, juhliin tai kokouksiin. Viikonloppuina, jolloin skybar ei ole varattu yksityisiin tapahtumiin, ovat sekä Tromssan asukkaat että turistit tervetulleita nauttimaan maukkaista juomista, hyvästä musiikista ja upeasta näköalasta kaupungin kattojen yli.

Kuntoilu

Clarion Hotel The Edge -hotellin vieraana treenaat ilmaiseksi 24/7 SKY Fitness Tromsø -kuntosalilla, joka sijaitsee vain 30 sekunnin päässä hotellilta. SKY Fitness Tromsøn varustukseen kuuluvat huippumodernit treenilaitteet ja ikkunat, joista avautuu upea näkymä merta kohti.

Yhteystiedot

  • Kaigata 6 9008 Tromssa , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Tromssan lentokentältä, Langnes

Lentokenttäbussi pysäkille Prostneset tai Bussi numero 42 pysäkille Nerstranda.

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Tromsø Taxi ja Dintaxi.
Tromsø Taxi: +47 776 03000
Dintaxi: +47 02045

Tietoja hotellista Clarion Hotel The Edge

Hotellihuoneiden määrä

290 kpl - 580 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

16 kpl - tilaa yli 1 000 osanottajalle

Etäisyys lentokentältä

Tromssan lentokenttä, Langnes: 6,3 km, noin 9 minuuttia autolla

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.