Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Ruotsissa

Nordic Choice Hotels -ketjulla on suuri valikoima hotelleja ympäri Ruotsia. Löydät varmasti sopivan, etsitpä sitten hotellia Tukholman, Göteborgin, Malmön tai muiden kaupunkien keskustasta. Valitse budjetista luksukseen, pohjoisesta etelään!

Hotellit joka makuun

Riippumatta siitä, oletko kiinnostunut suurkaupunkien vilkkaista ulkoilmaravintoloista, yöelämästä ja shoppailusta vaiko pohjoismaisissa metsissä vaeltelemisesta ja keskiyön auringon kokemisesta, täältä löytyy jokaiselle jotakin! Nordic Choice Hotels tarjoaa hotelleja useissa hintaluokissa. Lapsiystävällistä, vain aikuisille, design tai budjetti – sinä valitset.

Suosittuja Ruotsin kaupunkeja

Kiinnostaako viikonloppu tai staycation jossakin suurkaupungeistamme? Kirjaudu sisään johonkin monista hotelleistamme Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä. Meillä on yli 80 hotellia ympäri Ruotsia, joten sinulla on suuri mahdollisuus löytää etsimäsi.

Kesä Ruotsissa

Ruotsissa on paljon nähtävyyksiä vuodenajasta riippumatta. Jos kysyt ruotsalaisilta, useimmat heistä suosittelisivat varmasti vierailua pohjoisessa maassaan kesäaikaan, jolloin Ruotsista löytyy paljon tekemistä. Pitkät, valoisat yöt, elävät saaristot, veneily sekä suuri tarjonta kulttuuri- ja musiikkifestivaaleja ympäri maata eli paljon kokemuksia ja elämyksiä, joista valita. Puhumattakaan suuresta ruotsalaisesta juhannusjuhlasta kesäkuun lopulla tai mahtavista rapujuhlista elo- ja syyskuussa.

Talvikokemukset

Oletko kenties varannut talvimatkan Ruotsiin? Silloin sinulla on syytä iloita! Vaikka valoisilla kesillä on oma viehättävyytensä, niin talvi on aikaa, jolloin voit nauttia talviurheilulajeista, kuten murtomaahiihto ja pujottelu. Kaupungit koristellaan valoilla ja koristeilla ja ruotsalaiset lämmittelevät baareissa, kahviloissa ja ravintoloissa. Kirjaudu sisään johonkin kylpylähotelleistamme ja hemmottele itseäsi kunnolla uima-altaalla, porealtaalla, kylpylähoidoilla, saunalla ja vaikkapa kylmällä avantouinnilla, jos satut olemaan rohkea. Jos matkustat pohjoiseen, Luulajaan tai Jällivaaraan, voit ajaa koiravaljakolla. Ehkäpä sinulla on onnea ja voit nähdä revontulet. Ota yhteyttä hotelleihimme ja henkilökunta voi antaa paikallisia, hauskoja vinkkejä sekä kertoa nähtävyyksistä, joita et saa missata!

Muita maita

Tanska
Suomi
Latvia
Liettua
Norja

Lue vähemmän
106 hotellia alueella: Ruotsi

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.