Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Sea U Helsingborg ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Sea U

Helsingborg,  Ruotsi Avataan 12 helmikuu 2021

Helsingborg. Ruotsi. Maailma. Oletko valmis? Jos et, niin nyt on sen aika. Helmikuussa 2021 avaamme ovet hotelliimme Clarion Hotel & Congress Sea U – hotelliin, jonka design, ruoka, juoma ja tunnelma ovat vertaansa vailla.

Uudesta Clarion Hotel Sea U -hotellista tulee suuri hotelli, jossa on runsaasti tilaa kongresseille, viikonlopun viettoon Helginborgissa ja after workiin paikallisten keskuudessa. Upea kattouima-allas tulee kruunaamaan rakennuksen, ja tietenkin hotellissamme tulee olemaan myös kuntosali, baareja ja ravintoloita. Vieraat voivat pysäköidä miellyttävästi pysäköintihalliin hotellin alapuolelle.

Oletko kiinnostunut tietämään lisää? Katso ensimmäiset 360-kuvat hotellista täällä!  

Sykkivä, kansainvälinen ja ylellinen

Nauti koko viikon kestävän viikonlopun tunteesta ja nauti drinkki kattobaarissamme, josta on taianomainen näkymä Juutinrauman yli, pulahda kattouima-altaaseen tai nauti herkullinen annos ravintolassamme, joka on Marcus Samuelssonin käsialaa, jossa paikalliset raaka-aineet yhdistyvät kansainvälisiin makuihin. Meille kaikki ovat tervetulleita. Oleskelutiloissamme voit seurustella niin kavereittesi kanssa kuin tavata uusia ihmisiä. Meri, kaupungin ydinkeskusta, manner ja Tivoli lähimpinä naapureina olet aina aitiopaikalla.

Helsingborgin suurin hotelli

Helmikuussa 2021, kun hotelli on valmis, siitä tulee Helsingborgin kaikkein suurin hotelli. Se on aika luonnollista, sillä hotellissa on 250 hotellihuonetta ja kongressitilat, joissa on tilaa jopa 1 250 henkilölle.

Uusi kaupunginosa kasvaa

Clarion Hotel Sea U on osa Sea U Helsingborgia, jossa Ångfärjen aluetta kehitetään uudeksi, houkuttelevaksi kohtaamispaikaksi Helsingborgissa. Hotellin lisäksi alueelle rakennetaan 155 asuntoa ja samalla alueella on myös huvittelun legendaksi muodostunut Tivoli. Helmikuussa 2021 kaikki voivat nauttia ravintoloista, kokous- ja kongressitiloista, baarista, kuntosalista ja pysäköintihallista. Nähdään Clarion Hotel Sea U -hotellissa Helsingborgissa!

Yhteystiedot

  • Kungsgatan 1 252 21 Helsingborg , Ruotsi
Google Mapsin kautta

About Clarion Hotel Sea U

Hotellihuoneiden määrä

250 hotellihuonetta, 500 vuodetta

Etäisyys lentokentältä

35 km Ängelholm–Helsingborgin-lentokentälle
30 minuuttia autolla tai taksilla

96 km Kööpenhaminan lentokentälle
noin 60 minuuttia junalla

Etäisyys paikallisliikenteestä

450 m Helsingborgin keskusrautatieasemalle
5 minuutin kävely

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.403.001 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.