Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Suomessa

Koe kotimaa lomalla tai vietä viikonloppu Helsingissä! Nordic Choice Hotels tarjoaa ihanteellisia hotelleja pääkaupungin keskustassa, lähellä nähtävyyksiä. Jos olet lähdössä matkalle, meiltä löytyy hotelleja läheltä Helsinki-Vantaan lentokenttää.

Suosittu Suomi

Haluatko tutustua paremmin kotimaahasi, tuhansien järvien ja metsien maahan? Helsinki on todellinen buffet heille, jotka haluavat kuljeskella kaupungin kaduilla, vierailla kansallispuistossa tai tutustua suomalaiseen kulttuuriin. Mikäli asut hotellissa Clarion Hotel® Helsinki, sinun on ehdottomasti testattava sen kattouima-allas ja ennen kaikkea sauna, joka on itsestään selvä osa suomaista kulttuuria.

Helsinki kuuluu ehdottomasti Suomi-lomaasi

Se, että kotimaamme on yhä suositumpi matkailukohde, on tuskin mikään yllätys. Täällä on nimittäin paljon tekemistä. Helsinki tarjoaa täydellisen sekoituksen baareja ja ravintoloita, puistoja, kulttuuritapahtumia sekä ostosmahdollisuuksia. Puhumattakaan suomalaisesta muotoilusta, muodista ja käsityöstä, jotka ovat tunnettuja ympäri maailmaa. Kilometrin pituisella rantaviivalla voit helposti hypätä johonkin lauttaan ja vierailla yhdessä tai useammassa monista Helsingin saariston saarista.

Asu keskellä Helsinkiä tai lähellä lentokenttää

Helsingin keskustassa Nordic Choice Hotels -ketjulla on useita hotelleja, jotka sopivat erinomaisesti, kun haluat asua kävelymatkan päässä kaupungin nähtävyyksistä ja viihteestä. Hotellissa Clarion Hotel® Helsinki asut urbaanissa Jätkänsaaressa länsisatamassa, kun taas boutique-hotelli Hotel F6 sijaitsee Esplanadin puiston vieressä, ihan pääkaupungin sydämessä. Hotellivalinnasta riippumatta kaupungin tarjonta sijaitsee kävelyetäisyydellä. Jos olet lähdössä pidemmälle matkalle, voi olla mukavaa varata huone lentokenttähotellista Clarion Hotel® Helsinki Airport, joka löytyy heti pääkaupungin ulkopuolelta.

Kaunis ja helposti saavutettavissa oleva luonto

Se, että Suomi on erinomainen matkakohde luonnosta kiinnostuneelle, on tuskin mikään salaisuus. Koska kokonaista 70 % maastamme koostuu metsistä ja järvistä, on helppo ymmärtää, että luonto on helposti saavutettavissa. Vaeltele jossain kotimaasi monista kauniista kansallispuistoista ja koe ilman raikkaus. Mikäli matkailet kotimaassa talvisaikaan, sinulla on lisäksi tilaisuus päästä lähemmäksi luontoa joko suksilla tai luistimilla. Jos taas matkustat pohjoiseen Suomeen, sinulla on lisäksi hyvä mahdollisuus kokea revontulet, jotka voivat näyttäytyä jopa 200 yönä vuodessa!

Lentokenttähotellit

Etsitkö hotellia Helsinki-Vantaan lentokentän tuntumasta? Tutustu koko valikoimaan täällä

Lue lisää

Tee viikonloppumatka trendikkääseen Helsinkiin – 4 vinkkiä matkalle mukaan otettavaksi

Muita maita

Tanska
Latvia
Liettua
Norja
Ruotsi

Lue vähemmän
13 hotellia alueella: Suomi

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.