Technical issues

We are currently experiencing technical issues, and it's not possible to log in. You can still book a room without being logged in. As a member you can of course register your bonus points once the problem is solved. Thanks for your patience!

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

GLO Hotel Airport Vantaa Airport ,  Suomi

GLO Hotel Airport

Vantaa Airport,  Suomi

GLO Hotel Airport sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoaseman lähtöporteilta, joten se on täydellinen pysähdys matkalla uusiin seikkailuihin.

GLO Hotel Airport 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Herää virkistyneenä hyvien yöunien jälkeen tai pistäydy päiväunilla ja suihkussa pitkien lentojen välissä. Tervetuloa GLO Hotel Airportiin – ainoaan Helsinki-Vantaan terminaalissa sijaitsevaan hotelliin!

GLO Hotel Airport sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Muutaman askeleen päässä lähtöporteilta sinua odottaa tyylikkäästi sisustettu hotelli, jossa on ensiluokkainen palvelu ja, mikä parasta, mukavat sängyt. Hotelli on täydellinen paikka virkistäville yöunille ennen uusia seikkailuja tai pikapysähdykselle pitkien lentojen välissä.

Yhteystiedot

  • Helsinki-Vantaa Airport, Terminal 2 1530 Vantaa Airport , Suomi
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Julkisilla GLO Hotel Airportiin

Junamatka Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentoasemalle kestää noin 30 minuuttia. HSL:n lentokenttäbussit 615 (päärautatieasemalta) ja 617 (Hakaniemestä) liikennöivät Helsingin keskustan ja lentoaseman välillä.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.