Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Bilan Karlstad ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Bilan

Karlstad,  Ruotsi

Tervetuloa Karlstadin keskustan hotellihelmeen! Clarion Collection Hotel Bilan sijaitsee Värmlannin vanhassa lääninvankilassa, Karlstadin tunnetussa muistomerkissä. Tarjoamme ilmaisen pysäköinnin hotellin lähistöllä.

Clarion Collection® Hotel Bilan 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Collection Hotel Bilan sijaitsee Värmlannin vanhassa lääninvankilassa ja täällä asut keskellä yhtä Karlstadin tunnetuimmista muistomerkeistä. Täällä pääset nauttimaan ilmaisesta pysäköinnistä hotellin lähistöllä. Tarjoilemme lisäksi joka päivä fika ja Iltapala kaikille vieraillemme.

Kaupunkisijainti

Clarion Collection Hotel Bilan sijaitsee  lähellä Karlstadin keskustan ostosaluetta. Lyhyen kävelymatkan päässä on Stora Torget ja sen lähellä olevat kaupat ja ravintolat. Matkailukohteet, kuten Karlstad CCC ja Nöjesfabriken, sijaitsevat 2–5 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta ja myös kaunis sisäsatama on mukavan matkan päässä.

Iltapala ja fika sisältyvät aina huonehintaan

Me Clarion Collection Hotel Bilanissa haluamme tehdä asiat helpoiksi sinulle, ja tästä syystä tarjoilemme kevyemmän aterian ja iltapäivisin pientä makeaa, teen ja kahvin kera – joka päivä. Vieraanamme kaikki tämä sisältyy luonnollisesti huonehintaan. Voit lukea lisää aterioistamme ja niiden tarjoiluajoista Palvelut-välilehden takaa.

Ainutlaatuiset kokoustilat

Järjestä kokous Clarion Collection Hotel Bilanissa! Hotellissamme on hienot ja ainutlaatuiset kokoustilat 70 osanottajalle. Lue lisää kokoustiloistamme täältä.

Sauna ja kuntosali

Rentoudu hetki saunassamme tai käy treenaamassa kompaktilla kuntosalillamme. Jos haluat treenata vieläkin enemmän, kysy vastaanotosta lisätietoja – teemme yhteistyötä myös muiden, alueella sijaitsevien kuntosalien kanssa.

Lääninvankilasta hotelliksi

Clarion Collection Hotel Bilanilla on pitkä ja jännittävä historia. Rakennus on rakennettu 1800-luvun puolivälissä ja se toimi vankilana vuoteen 1968 asti. Kellarissa on kiehtova vankilamuseo, ja nykyaikaisista huoneista löydät entisten vankien kirjoittamia anekdootteja. Täällä ovat asuneet monet Ruotsin pahamaineisimmista vangeista, joista tunnetuin ”vieras” oli Raskenstam. Metrin paksuisista seinistä huolimatta monet vangeista onnistuivat karkaamaan vankilasta. Sanotaan, että tavallisimpia menetelmiä olivat klassisen viilan ja yhteen sidottujen lakanoiden käyttäminen.

Pelaa golfia Karlstadissa

Karlstadissa on elävä golfkulttuuri. Teemme yhteistyötä useiden Karlstadin parhaiden golfkenttien kanssa, kuten Karlstad GK, Hammarö GK, Kils GK ja Billeruds GK. Tarjoamme edullisia golfpaketteja vieraillemme.

Yhteystiedot

  • Karlbergsgatan 3 65224 Karlstad , Ruotsi
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Bussi

Bussi Karlstadin rautatieasemalle.

Juna

Juna Karlstadin rautatieasemalle.

Karlstadin lentokentältä

Lentokenttäbussi Karlstadin rautatieasemalle.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Kurir, puhelin: +46 54 150 200.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Bilan

Hotellihuoneiden määrä

73 kpl – 132 vuodetta

Kokoustilojen määrä

2 kpl – tilaa 70 henkilölle

Etäisyys lentokentältä

Karlstadin lentokenttä: 20 km, noin 30 minuuttia autolla.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Karlstadin rautatieasema: 5 minuutin kävelymatka

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.