Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Fregatten Varberg ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Fregatten

Varberg,  Ruotsi

Tervetuloa Varbergin keskustaan ja uniikkiin hotelliimme. Clarion Collection Hotel Fregatten sijaitsee vanhassa käsityökorttelissa, lähellä sekä rautatieasemaa että merenrantaa. Evening Meal sisältyy hintaan joka päivä. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Collection® Hotel Fregatten 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Collection Hotel Fregattenissa majoitut keskelle Varbergin historiaa. Hotelli sijaitsee kaupungin kauniilla käsityö- ja kulttuurialueella, aivan kivenheiton päässä kuohuvasta merestä. Hotelli on sisustettu lämminhenkisen pohjoismaisen designin hengessä.

Varberg laajenee ja niin mekin! 35 uuden hotellihuoneen rakentaminen on alkanut ja sen vuoksi päiväaikaan, maanantaista perjantaihin, voi esiintyä häiriötä (ei juhlapyhinä). Jos haluat sulkea melun pois hetkeksi, löydät korvatulppia vastaanotosta.
Keskeinen sijainti

Hotelli Fregatten sijaitsee Varbergin keskustassa, 200 metrin päässä merenrannasta, mutta samalla kuitenkin lähellä keskustan vapaa-ajan tarjontaa. Tämän lisäksi Varbergin suosituimmat nähtävyydet, kuten Societétshuset, Societétsparken ja Varbergs Fästning, löytyvät läheltä.

Sujuvin tapa saapua autolla

Varberg kasvaa ja kaupungin uuden tunnelin rakennustyöt ovat käynnissä! Sen vuoksi Västra Vallgatan suljetaan Otto Torells gatanin ja Engelbrektsgatanin väliltä  rakennustyön tieltä ja liikenne ohjataan Göteborgsvägenille, Östra hamnvägenille ja Västkustsvägenille. Neuvomme saapuvia vieraitamme käyttämään Östra hamnvägeniä, joka on sujuvin tie saapua hotelliimme.   

Cash free

Clarion Collection Hotel Fregatten on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Afternoon Sweets ja Evening Meal sisältyvät huonehintaan

Aamiainen sisältyy luonnollisesti huonehintaan. Tämän lisäksi tarjoilemme myös Afternoon Sweetsit sekä illalla Evening Mealin, joka sisältää niin lämpimän ruoan, keiton kuin salaatin. Lisätietoja löydät "Palvelut"-välilehden takaa. Hotellilla on myös oma aulabaari.

Hotellin historia

Kaupunginosalla, jossa Clarion Collection Hotel Fregatten sijaitsee, on tapahtumarikas historia. Hotellin rakennuksessa toimi ennen pakastamo ja pakkaamo ja täältä löytää vielä tänä päivänäkin yksityiskohtia kaupungin historiasta merenkulun ja polkupyöräkaupunkina. Varberg on pitkään tunnettu merenkulun kaupunkina sekä suosittuna lomakohteena. Pyörävalmistajista esimerkiksi Monark sekä Crescent ovat valmistaneet polkupyöriään täällä.

Talo tarjoaa illallisen

Meillä voitte rentoutua kuin omassa kodissanne. Tästä syystä meillä on rennompi illallisaikataulu. Illallinen tarjoillaan iltakuudesta aina iltayhdeksään, joka ilta. Näin ollen teidän ei tarvitse huolehtia ruokailusta, sillä ehditte aina saamaan jotakin vatsantäytettä pitkänkin päivän päätteeksi.

Kokoustilat

Kongressisiivestämme löytyy seitsemän kokoustilaa enintään 65 henkilön kapasiteetilla. Lue lisää kokoustiloistamme täältä.

Golfia Varbergissa

Varbergissa on eläväinen golfkulttuuri. Teemme yhteistyötä Varberg GK:n kanssa ja tarjoamme kohtuullisia golfpaketteja, joihin sisältyy greenfee ja majoitus.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 340 67 70 00
  • Faksi: +46 340 61 11 21
  • Sähköposti cc.fregatten@choice.se
  • Yritystunnus: 556376-1302
  • Skeppsgatan 6 43244 Varberg , Ruotsi
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Bussi

Bussi Varbergin asemalle.

Juna

Juna Varbergin asemalle.

Halmstadin lentokentältä

Lentokenttäbussi Varbergin asemalle.

Taksi

Suosittelemme yritystä: Varbergs Taxi,
Puh: +46340-16500.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Fregatten

Hotellihuoneiden määrä

130 kappaletta – 260 vuodetta

Kokoustilojen määrä

4 kappaletta – maksimikapasiteetti 65 henkilöä

Etäisyys lentokentältä

Halmstadin lentokenttä: 70 km, n. tunti autolla.
Landvetter lentokenttä: 90 km, 

Etäisyys Varbergin juna-asemalta

5 minuuttia kävellen

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Interview with the Foo Fighters

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.384.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.