Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Ruotsi

Clarion Hotel Wisby on persoonallinen täyden palvelun hotelli, jossa yhdistyvät uniikki historia, upea design ja monipuoliset palvelut. Hotellimme sijaitsee paikalla Visbyn muurien sisäpuolella upeassa saaristomaisemassa. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel Wisby on persoonallinen täyden palvelun hotelli. Hotellissamme on 212 hotellihuonetta ja se sijaitsee täydellisellä paikalla Visbyn muurien sisäpuolella. Meiltä löydät kattavat palvelut saman katon alta: kokoushuoneet, juhlakerroksen, kylpyläpalvelut ja suositun ravintolamme Kitchen & Tablen. Kaikki tämä yhdistettynä fantastiseen ilmapiiriin ja uniikkiin designiin, jossa vanha ja uusi kulkevat sopuisasti käsi kädessä.

Visbyssä kaikki on lähellä

Clarion Hotel Wisby sijaitsee täydellisellä paikalla keskellä Visbyn vanhinta osaa, vain kivenheiton päässä pienvenesatamasta. Visbyn kaupunki on yksi Unescon maailmanperintökohteista ja nimetty yhdeksi parhaiten säilyneistä keskiaikaisista Hansakaupungeista. Visbyssä kaikki on lähellä  Visbyn lentokenttä, Satamaterminaali ja Wisby Strand, joka on Gotlannin tunnettu tapahtumapaikka ja kongressihalli.

Hotelli

Clarion Hotel Wisbyn ilmapiiri on hyvin erityinen. Löydät hotellistamme muun muassa keskiaikaisen kujan ja pylväitä 1200-luvulta – hyvin säilyneitä ja restauroituja. Tarkoituksemme ei kuitenkaan ole ollut luoda museota, vaan moderni hotelli, jossa vanha ja uusi kulkevat käsi kädessä. Clarion Hotel Wisby avasi ovensa 1. toukokuuta 1991, mutta rakennuksessa on toiminut hotelli jo 1800-luvun puolesta välistä lähtien. Lue lisää hotellin historiasta täältä.

Ravintolat

Uusi Kitchen & Table -ravintola ja baari tarjoavat jännittäviä makuelämyksiä ja ihanan, rennon tunnelman. Aamiais- ja lounasravintolamme ja juhlakerroksemme Kaptenshuset-ravintolassa voit nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta kauniissa ja stimuloivassa ympäristössä, upeassa vuosisadanvaihteen tunnelmassa.

Yövy ylellisesti hotellisviitissä

Yövy kauniissa hääsviitissämme, jota kutsutaan myös nimellä Berghska rummet. Sviitti on sisustettu empire-tyyliin Trompe lóeil -maalauksilla, jotka viettelevät silmää. Lue lisää sviitistä täältä.

Talvipuutarha / Living Room

Talvipuutarhan ilmapiiri on rento, elävä ja inspiroiva. Tänne poikkeavat usein niin hotellivieraat kuin paikalliset nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta tai osallistumaan johonkin useista erityisistä järjestämistämme tapahtumista.

Selma City Spa Wisby

Clarion Wisbyn alakerroksesta löydät Selma City Spa Wisbyn uima-altaineen, saunoineen ja rentoutumisosastoineen. Ihana spa-osastomme on paikka, jonne olet tervetullut nauttimaan rauhallisesta ja rentouttavasta hetkestä. Pulahda uima-altaaseen tai vietä rauhoittava hetki saunassa! Selma City Spa Wisby on täydellinen valinta, kun haluat kerätä hieman ylimääräistä energiaa inspiroivassa ja rentouttavassa, historiallisessa miljöössä. Uima-allas on lämmitetty 28 asteeseen ja sen ympärillä on 1400-luvulta peräisin oleva pylväikkö. Uima-altaan miljöö on ainutlaatuinen ja tarjoaa poikkeuksellisen elämyksen. 

Esteettömät huoneet

Hotellissamme on muutamia esteettömiä huoneita liikuntarajoitteisille ja pyörätuolilla liikkuville vieraillemme. Saadaksesi lisätietoa esteettömistä huoneista ja tiloista ystävällisesti ota yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun.

Express check-in ja check-out

Vastaanotostamme löytyy Self Check In -piste, jonka avulla voit kirjautua sisään hotelliin itse. Jos huonelaskullesi ei ole kirjattu ylimääräisiä maksuja uloskirjautumiseen mennessä, voit myös vain jättää avaimesi Express Checkout -laatikkoomme vierailusi päätteeksi.

Your phone is your hero!

Kyllä, pitää paikkansa. Meillä asuessasi pystyt hoitamaan suurimman osan asioista puhelimesi avulla. Voit kirjautua sisään, lukita hotellihuoneesi oven, maksaa vierailusi, kirjautua ulos ja varata seuraavan yöpymisen luoksemme – kaikki tämä puhelimen avulla! Parasta tässä kaikessa on se, että voit myös chattailla suoraan kanssamme sen kautta! Tämä on ihanteellista, jos sinulla on kysyttävää ollessasi huoneessasi. Alkuun pääsemiseksi sinun tarvitsee vain ladata Nordic Choice Hotels -sovellus (maksutta)  loistavaa!

Cash free

Clarion Hotel Wisby on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Tervetuloa Clarion Hotel Wisbyhyn – paljon enemmän kuin pelkkä hotelliyöpyminen.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 498 25 75 00
  • Faksi: +46 498 25 75 50
  • Sähköposti cl.wisby@choice.se
  • Yritystunnus: 556237-4016
  • Strandgatan 6 62157 Visby , Ruotsi
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Visbyn lentokentältä

Yhdysbussi Visby Hamnplan.

Taksi

Suosittelemme Taxi Gotland, puhelin +46 498 200 200.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Wisby

Hotellihuoneiden määrä

212 kpl – 398 vuodetta

Kokoustilojen määrä

8 kpl – tilaa maksimissaan 300 osallistujalle
Kesäaikaan käytössä myös Paviljongen,
jossa on tilaa jopa 400 henkilölle.

Etäisyys lentokentältä

Visbyn lentokenttä: 3,5 km, noin 10-15 minuuttia autolla/bussilla.

Etäisyys satamasta

Visbyn laivasatama: 1 km

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.