Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Ruotsi

Clarion Hotel Malmö Live kohoaa 85 metrin korkeuteen maanpinnasta ja on kaupungin uusi maamerkki, joka poikkeaa huomattavalla tavalla tavallisesta. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Clarion Hotel Malmö Liveen – kansainväliseen ja paikalliseen kohtaamispaikkaan.

Kurkista sisään hotelliin 360 asteen panoraamakuviemme avulla.

Täydellinen sijainti Malmössä

Hotelli sijaitsee upealla paikalla Malmön keskustassa ja vain kivenheiton päässä Lilla Torgetin sykkeestä. Kulttuuri, viihde, yöelämä, puistot ja ostoskadut ovat aivan naapurissasi. Sinulla on sitä paitsi upeat näköalat Malmön omalle Ribersborgin rannalle, jonne on hotellilta lyhyt matka. Malmön citytunnelin kautta pääset ihanaan Kööpenhaminaan vain 35 minuutissa. Mikäli pidät arkkitehtuurista ja haluat tutustua niin uuteen kuin vanhaankin, löytyvät Malmöhus Slott ja Turning Torso kävelyetäisyyden päässä hotellilta. Täältä voit lukea lisää Malmöstä.

Ravintola ja skybaari

Tekeekö mielesi latinalaisamerikkalaista katuruokaa? Tai Manhattanin makuja valmistettuina skoonelaisista raaka-aineista jännittävässä miljöössä? Vaiko ylellinen drinkki kattobaarissamme, 85 metriä meren pinnan yläpuolella? Yksi maailman menestyneimmistä kokeista, Marcus Samuelsson, on suunnitellut talon makuelämykset ja perustanut ravintolakonsepti Kitchen & Tablen sekä Eatery Social Taquerian. Täältä voit varata pöydän ravintoloihin!

Clarion Living Room kutsuu viettämään mukavia musiikin, taiteen ja designin täyttämiä iltoja. Yksinkertainen lounas, kupillinen kahvia päivän aikana vai mukava drinkki-ilta ystävien ja Gin & Tonicin kera? Lue täältä lisää siitä, mitä hotellilla tapahtuu!

Alueen suurin kongressihotelli

Haluatko pitää pienen workshopin tai ison gaalan? Älä huoli, me hoidamme! Mukautuvien tilojemme avulla luomme luovia ratkaisuja, jotta voimme toteuttaa toiveesi. Suuressa kongressisalissamme on tilaa 1500 hengelle ja tuskin löydät salia tätä paremmilla yhteyksillä seuraavaan kongressiisi. Lue lisää kongresseista täältä!

Sviitit

Korota huoneesi tasoa ja asu kuin kuningas tai kuningatar, tai miksipä et kuten Zlatan? Hotellin 23. kerroksessa voit asua ylellisessä Zlatan-sviitissä tai Chlumska-sviitissä. Lue lisää sviiteistämme täältä!

Kuntosali ja rentoutuminen

Hotellin kuntosalilla on kuntosalilaitteita, ryhmäliikuntaa sekä perinteinen sauna. Myös henkilökohtainen valmentaja on paikalla. Jos taas haluat mieluummin lenkkeillä ulkona, sijaitsee kaunis Slottsparken kävelyetäisyydellä. Kysy neuvoa vastaanotosta, josta sinua autetaan löytämään parhaat lenkkipolut! Lue lisää kuntosalistamme täällä.

Esteettömät huoneet

Clarion Hotel Malmö Live tarjoaa tietysti myös liikuntarajoitteisille sopivia hotellihuoneita. Huoneet ovat esteettömiä pyörätuolilla liikkuville sekä näkö- ja kuulovammaisille. Ota yhteyttä meihin, mikäli tarvitset lisätietoja.

Musiikin, taiteen ja designin keskus

Clarion Hotel Malmö Live sijaitsee Malmö Live -konserttitalon seinän takana ja tarjoaa fantastisia esityksiä eri musiikkityyleiltä niin hotellivieraille kuin malmölaisillekin. Jos olet kiinnostunut taiteesta, voimme myös ylpeillä suurella valikoimallamme kansainvälisiä ja moderneja taideteoksia, jotka löytyvät hotellin yleisistä tiloista.

Cash free

Clarion Hotel Malmö Live on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

We Care

We Care on yhteisnimitys kestävyys- ja yhteiskuntavastuutyöllemme, jota toteutamme hotellina ja ja jossa meillä on kuusi eri avainaluetta. Lue avainalueistamme lisää täältä! Hotellimme rakennus on ISO 14001 -sertifioitu, mikä tarkoittaa, että haastamme itsemme jatkuvasti seuraamaan ja parantamaan toimintaamme ympäristön puolesta. Paikallisessa yhteiskuntavastuutyössämme keskitymme Malmöön, monimuotoisuuteen ja integraatioon.

Sweet Dreams

Nordic Choice Hotels on vuodesta 2008 lähtien tehnyt erittäin tärkeää yhteistyötä UNICEFin kanssa. Vuonna 2016 käynnistimme yhteistyömme jälleen toden teolla ja työskentelemme entistä aktiivisemmin sen eteen, että mahdollisimman monet lapset ympäri maailmaa saisivat apua ongelmiinsa. Kutsumme tätä nimellä "Sweet dreams!" Yhdessä hotellivieraidemme kanssa autamme Kambodzassa eläviä, ihmiskaupan uhreiksi joutuneita lapsia, tarjoamalla heille turvallisen yösijan. Annamme tämän projektin kautta lapsille turvallisen sängyn, jossa on mukava nukkua, huolenpitoa ja mahdollisuuden käydä koulua. Kansainvälinen ihmiskauppa on tänä päivänä maailman toiseksi suurinta rikollista toimintaa ja se vaikuttaa suoraan tai välillisesti vuosittain jopa yli 1,2 miljoonaan lapseen ympäri maailmaa. UNICEFin erilaisten aktiveettien kautta tarjoamme yhdessä tärkeää taloudellista tukea, jotta yhä useammat lapset saisivat apua. Vieraamme voivat auttaa tässä asiassa helposti – yöpymällä luonamme ja kieltäytymällä huonesiivouksesta! Jokaisesta siivouksesta kieltäytymisestä lahjoitamme 10 kruunua (SEK) UNICEFille. Your SWEET DREAMS makes children dream sweet.

Yhteystiedot

  • Dag Hammarskjölds torg 2 21118 Malmö , Ruotsi
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Juna

Juna Malmön rautatieasemalle

Bussi

Bussi pysäkille Anna Lindhs plats.

Malmön lentokentältä

Lentokenttäbussi Malmön rautatieasemalle.

Kööpenhaminan lentokentältä, Kastrupista

Juna Malmön rautatieasemalle.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Kurir, puhelin +46 40 700 00.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Malmö Live

Hotellihuoneiden määrä

444 kpl – 822 vuodetta

Kokoustilojen määrä

23 kpl – tilaa jopa 1500 hengelle

Etäisyys lentokentiltä

Kööpenhaminan lentokenttä, Kastrup: 25 km
Malmö Airport Sturup: 30 km

Etäisyys paikallisliikenteestä

Malmö keskusrautatieasema: 100 m

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.