Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Globe Tukholma ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Globe

Tukholma,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel Globeen, Ericsson Globen ja Tele2 Arenan naapuriin. Tarjoamme yhtenä Tukholman suurimmista hotelleista täydellisen sijainnin niin kokousten kuin tapahtumien järjestämiseen, sekä sinulle, joka haluat kokea pääkaupungin sykkeen.

Quality Hotel™ Globe 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Globe on pirskahteleva kohtaamispaikka eteläisessä Tukholmassa, vain kymmenen minuutin päässä Tukholman keskustasta. 527 tilavaa hotellihuonetta ja 18 kokoustilaa tekevät meistä yhden Tukholman suurimmista kokoushotelleista.

Lyömätön sijainti

Globenin alue on yksi Tukholman eläväisimmistä kohtaamispaikoista. Hotelli sijaitsee aivan Annexet-, Hovet-, Ericsson Globe- ja Tele2 Arena -areenoiden läheisyydessä. Osallistuitpa kokoukseen tai tulitpa sitten katsomaan jääkiekko-ottelua tai konserttia, taikka ihan vain viettämään viihtyisää kaupunkiviikonloppua perheen kanssa, auttaa henkilökuntamme tekemään kokemuksestasi ainutlaatuisen. Täältä voit lukea lisää Tukholmasta.

Perheseikkailuja Tukholmassa

Quality Hotel Globe on täydellinen valinta sinulle, joka tulet viettämään viikonloppua Tukholmaan perheesi kanssa. Tarjoamme useita tilavia hotellihuoneita erilaisilla kalusteilla ja vaihtoehdoilla, jotta koko perhe mahtuu saman katon alle. Kesäajaksi olemme luoneet Lasten Hotellin leikkinurkkauksineen, yllätyspusseineen ja jäätelöineen kaikille lapsille. Alueelta löytyy myös TOLV-tapahtumakeskus, jossa voi keilata, pelata biljardia tai laulaa karaokea. Voit myös lähteä seikkailemaan ja katsomaan näkymää Tukholman yli Skyview'stä käsin. Aulassamme on lisäksi Q-zone, jossa on mahdollista pelata Shuffleboardia, fussballia ja katsoa laajakulma-TV:tä.

Cash free

Quality Hotel Globe on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Kokoushotelli loputtomilla mahdollisuuksilla

Osaavan ja omistautuneen henkilökuntamme kanssa autamme sinua räätälöimään tapahtumasi tai kokouksesi, aina pienimpiä yksityiskohtia myöten. Lue lisää Quality Hotel Globen kokouskonseptista täältä.

Aulabaari

Tervetuloa nauttimaan ruoasta ja juomasta Quality Hotel Globeen! Suuri, avoin aulamme on luonnollinen kohtaamispaikka niin hotellivieraille kuin muillekin kävijöille. Täältä löydät Bar X:n, jossa voit nauttia iltapäiväkahvit, alkudrinkit tai hyvän lämpimän ruoan baarimenultamme.

Brasserie X

Brasserie X tarjoaa niin lounasta kuin illallistakin. Klassinen ranskalainen brasserie skandinaavisella sävytyksellä tarjoilee perinteisiä ja korkealaatuisia annoksia hyvässä tunnelmassa, maustettuna hyppysellisellä yllätyksellisyyttä.

Arenarestaurangen

Seitsemännestä kerroksesta löydät suositun ravintolan, Arenarestaurangenin, josta on näköalat suoraan Ericsson Globelle. Täällä tarjoillaan suuri aamiaisemme, kokouslounaat ja erityisillalliset.

Sviitit

Päivitä vierailuasi ja asu kuin kuningas tai kuningatar. Hotellimme 11. kerroksessa voit nauttia ylellisyydestä Superior-sviiteissämme. Lue lisää sviiteistämme täältä!

Tapahtumamenu

Oletteko menossa konserttiin tai ottelua katsomaan? Tiettyjen Tele2 Arena-, Ericsson Globe-, Hovet- tai Annexet-areenoiden tapahtumien yhteydessä tarjoamme niin sanotun tapahtumamenun seitsemännessä kerroksessa sijaitsevassa Arenarestaurangen-ravintolassa.

Aurinkoenergiaa

Me Quality Hotel Globessa olemme ylpeitä siitä, että olemme nyt asentaneet aurinkokennoja katollemme. Nämä 50 kW:n kennot tulevat vuosittain tuottamaan riittävästi energiaa 550 Tesla-auton lataamiseen tai 1,7 miljoonan korvapuustin leipomiseen. Aurinkokennot ovat näin tärkeä osa ”WeCare”-työtämme.

Osa uutta Globen Cityä

Uusi hotellimme on nyt jännittävässä vaiheessa. Yhdessä Globenin alueen areenojen kanssa luomme Ruotsin johtavan tapahtuma-alueen. Toivomme tietenkin, että meistä tulee tärkeä ja luonnollinen osa Globen City -aluetta.

Lämpimästi tervetuloa Quality Hotel Globeen!

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 8 686 63 00
  • Faksi: +46 8 686 63 01
  • Sähköposti q.globe@choice.se
  • Yritystunnus: 556455-3062
  • Arenaslingan 7 12126 Tukholma , Ruotsi
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Metro

Ota vihreä linja nro 19 suuntaan Hagsätra. Jää pois pysäkillä Globen.

Arlandasta

Arlanda Express tai Flygbuss pysäkille Stockholm C. Vaihda metroon.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Stockholm, puhelin +46 8 15 00 00.

Tietoja hotellista Quality Hotel Globe

Hotellihuoneiden määrä

527 huonetta

Esteettömien huoneiden määrä

12 huonetta

Kokoustilojen määrä

18 kpl – kapasiteetti jopa 1400 hengelle

Etäisyys lentokentiltä

Stockholm Arlanda Airport: 41 km, noin 45-60 min
Bromma Stockholm Airport: 15 km, noin 30-35 min

Etäisyys paikallisliikenteestä

Metroasema Globen: 500 m, noin 3 minuutin kävelymatka hotellilta.
Tukholman päärautatieasema: 5 km. Täältä lähtevät SJ:n junat, Arlanda Express ja Flygbussarnan bussit.

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Interview with the Foo FightersQuality Hotel Globe

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.378.001 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.