Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Globe Tukholma ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Globe

Tukholma,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel Globeen, Avicii Arenan ja Tele2 Arenan naapuriin. Tarjoamme yhtenä Tukholman suurimmista hotelleista täydellisen sijainnin niin kokousten kuin tapahtumien järjestämiseen, sekä sinulle, joka haluat kokea pääkaupungin sykkeen.

Quality Hotel™ Globe 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Globe on pirskahteleva kohtaamispaikka eteläisessä Tukholmassa, vain kymmenen minuutin päässä Tukholman keskustasta. 527 tilavaa hotellihuonetta ja 18 kokoustilaa tekevät meistä yhden Tukholman suurimmista kokoushotelleista.

Lyömätön sijainti

Globenin alue on yksi Tukholman eläväisimmistä kohtaamispaikoista. Hotelli sijaitsee aivan Annexet-, Hovet-, Avicii- ja Tele2 Arena -areenoiden läheisyydessä. Osallistuitpa kokoukseen tai tulitpa sitten katsomaan jääkiekko-ottelua tai konserttia, taikka ihan vain viettämään viihtyisää kaupunkiviikonloppua perheen kanssa, henkilökuntamme auttaa tekemään kokemuksestasi ainutlaatuisen. Täältä voit lukea lisää Tukholmasta.

Kokoushotelli loputtomilla mahdollisuuksilla

Osaavan ja omistautuneen henkilökuntamme kanssa autamme sinua räätälöimään tapahtumasi tai kokouksesi, aina pienimpiä yksityiskohtia myöten. Lue lisää Quality Hotel Globen kokouskonseptista täältä.

Varaa kokoushuone suoraan verkossa

Nyt voit varata kokoushuoneen suoraan verkossa. Näet 360-valokuvat, saatavuuden, tilojen lisätiedot, kalustuksen ja voit myös tilata ruoan ja juomat. Lue lisää ja varaa kokoushuone verkossa täältä.
Huomioithan, että varaussivu on englanninkielinen.

Perheseikkailuja Tukholmassa

Quality Hotel Globe on täydellinen valinta sinulle, joka tulet viettämään viikonloppua Tukholmaan perheesi kanssa. Tarjoamme useita tilavia hotellihuoneita erilaisilla kalusteilla ja vaihtoehdoilla, jotta koko perhe mahtuu saman katon alle. Kesäajaksi olemme luoneet Lasten Hotellin leikkinurkkauksineen, yllätyspusseineen ja jäätelöineen kaikille lapsille. Alueelta löytyy myös Tolv Stockholm -tapahtumakeskus, jossa voi keilata, pelata biljardia tai laulaa karaokea. Voit myös lähteä seikkailemaan ja katsomaan näkymää Tukholman yli Skyview'stä käsin. Aulassamme on lisäksi Q-zone, jossa on mahdollista pelata shuffleboardia, PinPointia ja pingistä.

Sviitit

Hemmottele itseäsi hieman keskellä arkea tai yllätä sinulle rakas henkilö! Korota vierailusi tasoa varaamalla jokin hotellin 11. kerroksessa sijaitsevista sviiteistämme. 

Brasserie X

Klassinen ranskalainen brasserie skandinaavisella sävytyksellä tarjoilee perinteisiä ja korkealaatuisia annoksia hyvässä tunnelmassa, maustettuna hyppysellisellä yllätyksellisyyttä. Aukioloajat löydät usein kysyttyjen kysymysten osiosta.

Bar X

Suuri, avoin aulamme on luonnollinen kohtaamispaikka niin hotellivieraille kuin muillekin kävijöille. Aukioloajat löydät usein kysyttyjen kysymysten osiosta.

Kattoterassi

Täällä voit nauttia näkymistä Etelä-Tukholmaan! Kesällä kattobaari on avoinna, tämänhetkiset aukioloajat löydät usein kysyttyjen kysymysten osiosta.

Arenarestaurangen

Seitsemännestä kerroksesta löydät suositun ravintolan, Arenarestaurangenin, josta on näköalat suoraan Avicii Arena. Täällä tarjoillaan suuri aamiaisemme, kokouslounaat ja erityisillalliset.

Tapahtumamenu

Oletteko menossa konserttiin tai ottelua katsomaan? Tiettyjen Tele2 Arena-, Avicii Arena-, Hovet- tai Annexet-areenoiden tapahtumien yhteydessä tarjoamme niin sanotun tapahtumamenun seitsemännessä kerroksessa sijaitsevassa Arenarestaurangen-ravintolassa.

Aurinkoenergiaa

Me Quality Hotel Globessa olemme ylpeitä siitä, että olemme nyt asentaneet aurinkokennoja katollemme. Nämä 50 kW:n kennot tulevat vuosittain tuottamaan riittävästi energiaa 550 Tesla-auton lataamiseen tai 1,7 miljoonan korvapuustin leipomiseen. Aurinkokennot ovat näin tärkeä osa ”WeCare”-työtämme.

Cash free

Quality Hotel Globe on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Lämpimästi tervetuloa Quality Hotel Globeen!

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 8 686 63 00
  • Faksi: +46 8 686 63 01
  • Sähköposti info.globe@choice.se
  • Yritystunnus: 556455-3062
  • Arenaslingan 7 12177 Tukholma , Ruotsi
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Metro

Ota vihreä linja nro 19 suuntaan Hagsätra. Jää pois pysäkillä Globen.

Arlandasta

Arlanda Express tai Flygbuss pysäkille Stockholm C. Vaihda metroon.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Stockholm, puhelin +46 8 15 00 00.

Tietoja hotellista Quality Hotel Globe

Hotellihuoneiden määrä

527 huonetta

Esteettömien huoneiden määrä

12 huonetta

Kokoustilojen määrä

18 kpl – kapasiteetti jopa 1 400 hengelle

Etäisyys lentokentiltä

TukholmaArlandan lentoasema: 41 km, noin 4560 min
TukholmaBromman lentoasema: 15 km, noin 3035 min

Etäisyys paikallisliikenteestä

Metroasema Globen: 700 m, noin 5 minuutin kävelymatka hotellilta.
Tukholman päärautatieasema: 5 km. Täältä lähtevät SJ:n junat, Arlanda Express ja Flygbussarnan bussit.

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.