Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Oslo Oslo ,  Norja

Clarion Hotel® Oslo

Oslo,  Norja Tilapäisesti suljettu 23.12.22 - 01.01.23

Aivan Oslo S:n ja Barcoden viereen on noussut uusi, taiteeseen ja kokemuksiin suuntautunut hotellimme Oslon sydämessä. Koe uniikki sijaintimme jännittävässä ja uudessa Bjørvikan kaupunginosassa.

Clarion Hotel® Oslo 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Haluatko majoittua aivan Oslon uuden, mielenkiintoisen Bjørvikan kaupunginosan keskustassa, alle 500 metriä Oslo S -asemalta, upouudessa Clarion Hotelissa, joka on taiteen, herkullisen ruoan ja taivaallisen hotellielämyksen tyyssija? Tervetuloa uuteen Clarion Hotel Osloon!

Fantastinen sijainti Oslo S:n ja Barcoden läheisyydessä

Clarion Hotel Oslo voi todella ylpeillä hienolla sijainnillaan. Hotelli on noussut Oslon uusimman ja halutuimman Bjørvikan kaupunginosan keskelle. Oopperatalon ja uuden Munch-museon, joka avaa ovensa 2020, naapurissa, aivan Barcoden ja Oslo S:n julkisen liikenteen solmukohdassa, et varmasti pääse lähemmäksi kaupunkia kuin tässä hotellissa.

255 huonetta, sviittiä ja kongressitiloja

Voit tulla Clarion Hotel Osloon, kun haluat viettää viikonloppua suurkaupungissa, mutta myös silloin, kun tarvitset tiloja kongressia tai tilaisuutta varten. Meiltä löytyy 255 huonetta, upeita sviittejä ja kongressitilat jopa 1200 hengelle 1500 neliömetrin tiloissamme. Suuri sali on valtava ja sinne mahtuu jopa 400 henkeä elokuvasalijärjestelyin. Hienojen huoneiden ja kokoustilojen lisäksi tarjoamme myös uudenaikaisen ja hyvin varustellun kuntosalin hotellimme tiloissa.

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson, kaksi baaria ja terassi

Katutasolla voit nauttia ravintola- ja baaripalveluistamme Kitchen & Table -ravintolassa, jonne ruotsalainen huippukokki Marcus Samuelsson on laatinut täydellisen ruokalistan amerikkalaisista ruokalajeista ja paikallisista herkuista. Kesällä voit istahtaa terassillemme, joka on Dronning Eufemian kadulla. Kitchen & Table Fishery on hyvässä seurassa Clarion Hotellin Living Roomin kanssa, jossa voit helposti vain rentoutua tai tehdä töitä, ja Shutter Barista löydät virkistäviä juomia.

Oslon uusi taidehotelli

Clarion Hotel -hotelleissa pääosassa on aina viihtyvyys, taide ja kulttuuri – niin myös meillä Clarion Hotel Oslossa. Tämä hotelli on kaupungin uusin galleria, jossa on pysyvä taidekokoelma, jota täydennetään näyttelyin ja tapahtumin yhteistyössä Oslon kulttuuritoimen kanssa. Myös sisustuksessa on huomioitu taide. Täällä voit tutustua maailmanluokan suunnitteluun ja viimeisimpiin taideilmiöihin.

Yhteystiedot

  • Dronning Eufemias Gate 15 0191 Oslo , Norja
Google Mapsin kautta

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.