Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Energy Stavanger ,  Norja

Clarion Hotel® Energy

Stavanger,  Norja

Tervetuloa Stavangerin seudun suurimpaan ja jännittävimpään design- ja kongressihotelliin Stavanger Forumin tuntumaan, Madlaan! Clarion Hotel Energy tarjoaa energiaa, taidetta ja designia. Tämä miljöö on luotu inspiroimaan sinua.

Clarion Hotel® Energy 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel Energy tarjoaa energiaa, taidetta, upeaa arkkitehtuuria, designia ja inspiraatiota. Olemme Norjan suurin ja jännittävin design- ja kongressihotelli, jonka arkkitehtuurista vastaa Snøhetta. Hotellin huonekalut ovat Arne Jacobsenin käsialaa, valaistus on Flos & Philip Starckilta, sisustus Montanalta ja taide Kjell Pahr-Iversenilta. Sijaitsemme Stavanger Forumissa, kävelymatkan päässä DnB Arenalta, joten kaikki on ulottuvillasi.

Energinen kaupunki

Stavangerin sanotaan olevan Norjan energiapääkaupunki, mistä olemme samaa mieltä. Kaupunki on suorastaan sähköinen. Stavangeriin virtaa sekä turisteja että liikematkailijoita. He ovat joko osa kaupungin liike-elämää tai tulevat tänne urheilutapahtumien tai Stavangerin mahtavan luonnon vuoksi. Clarion Hotel Energy sijaitsee tämän energisen alueen sydämessä Stavanger Forumissa, Madlan vieressä.

Arkkitehtuurisesti kiinnostava design- ja miljööhotelli

Clarion Hotel Energyssä ainutlaatuista ei ole vain sen sijainti. Hotellin on suunnitellut kansainvälisesti tunnettu arkkitehtitoimisto Snøhetta. Hotellin vaikuttava ulkonäkö on saanut vaikutteita Preikestolenin tunnusomaisesta muodosta ja sen julkisivua peittävät alumiinilevyt viittaavat Stavangerin ruoansäilöntäperinteeseen. Julkisivun ominaispiirteet saavat jatkoa hotellin sisätiloissa. Sen designille ovat ominaista Arne Jakobsenin tunnetut huonekalut sekä Philippe Starckin, Flossin ja Montanan sisustuselementit kaikkialla hotellissa. 

Ympäristöä huomioiden hotellin energialuokitus on A.

Ainutlaatuiset kokousmahdollisuudet

Clarion Hotel Energy tarjoaa 1 800 neliömetriä erilaisia kokoustiloja ja joustavia ratkaisuja 21 000 henkilölle. Hotellin sisääntulokerroksessa on mukava ilmapiiri, huonekalugalleria, ja ravintola Kitchen & Table, jossa voit nauttia mielenkiintoisista makuelämyksistä sekä raikkaista juomista. Hotellimme tilat ovat inspiroivia ja energisiä.

Kitchen & Table, Madla

Mestarikokki Marcus Samuelsson on yhdistellyt New Yorkista peräisin olevan tunnelman ja ilmapiirin Stavangerin seudun raaka-aineisiin ja makuihin. Lopputuloksena on Fun Dining luonamme Madlassa. Clarion Hotel Energy tekee tiivistä yhteistyötä paikallisten ruoka-alan toimijoiden kanssa voidakseen tarjota ruokaelämyksiä, jotka maistuvat upeilta ja täyttävät vieraat energialla koko päivän ajaksi. Tutustu uusimpaan menuumme täällä.

Treenaamista, taidetta ja ostoksia

Clarion Hotel Energyn välittömässä läheisyydessä sijaitsevat idylliset Mosvannet- ja Stokkavannet-järvet sekä Sörmarka, jotka sopivat täydellisesti kävelyretkiin, lenkkeilyyn ja luonnosta nauttimiseen. Voit myös inspiroitua Stavangerin Taidemuseossa tai käydä ostoksilla Madla Amfi Senter -ostoskeskuksessa, jotka sijaitsevat hotellin välittömässä läheisyydessä. Täältä voit lukea lisää Stavangerista. Hotellilta on myös lyhyt matka Solan lentokentälle, josta voit lukea lisää täältä.

Hotellin ulkopuolella on vuokrattavissa sähköautoja ja -pyöriä.

Cash free

Clarion Hotel Energy on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Come, feel the Energy!

Yhteystiedot

  • Ishockeyveien 2 4021 Stavanger , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Juna

Juna Stavangerin asemalle,
vaihda siellä bussiin.

Bussi

Bussilinjat 3, 6, 7, 9 ja 29
Stavangerin keskustasta/Linja-autoasemalta.
Hotelliin: jää pois pysäkillä Stavanger Turnhall
Hotellista: nouse bussiin pysäkiltä DnB Arena

Stavangerin lentokentältä, Sola

Lentokenttäbussi pysäkille
Stavanger Turnhall/DnB Arena.

Taksi

Suosittelemme yritystä Stavanger Taxi,
puhelin +47 51 90 90 90.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Energy

Hotellihuoneiden määrä

400 kpl – 800 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

14 kpl – tilaa 1 000 henkilölle

Etäisyys lentokentältä

Stavanger lentokenttä, Sola: noin 13 km

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Interview with the Foo Fighters

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.