Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Bergen Bergen ,  Norja

Comfort Hotel® Bergen

Bergen,  Norja

Moderni Comfort Hotel Bergen sijaitsee Bergenin keskustassa, vain viiden minuutin päässä palveluista ja lentokenttäbussista. Valloita Bergen tai jää hotellille ja tutustu viihtyisiin kokoustiloihimme sekä suosittuun baari-ravintolaamme.

Comfort Hotel® Bergen 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Comfort Hotel Bergen sijaitsee Strandgatenilla, Bergenin vanhimman kävelykadun päässä. Hotelli on kunnostettu hiljattain – täysin uusien huoneiden, uuden barceptionin (bar + reception = Barception) sekä aamiaisalueen kera. Hotellista löytyy myös täysin uusi aula, jossa voit työskennellä mukavassa ympäristössä, katsoa jalkapallo-otteluita ystäviesi kanssa sekä nauttia Comfort Delimme tarjoamasta herkullisesta ruoasta ja raikkaista juomista. Meiltä löytyy lisäksi täysin uusi CrossFit-kuntosali, joka on avoinna ympäri vuorokauden.

Bergeniläiset kutsuvat Strandgatenia kävelykaduksi. Tältä kadulta löytyy kaikkea mahdollista – aina kampaamoista, lävistys- ja tatuointiliikkeistä sekä urheilu- ja vaatekaupoista ravintoloihin, kahviloihin ja viinibaareihin. Hotellilta pääset myös helposti kävellen Fisketorgetille sekä UNESCO-listattuun Bryggeniin.

Barception

Jos haluat jotain raikasta juotavaa tai maukasta syötävää joko päivän aikana tai sen jälkeen, voimme tarjota erilaisia herkkuja Barceptionissamme, joka on avoinna kellon ympäri.

Lounge 

Lounge on täydellinen paikka yhdessäoloon koko perheen, ystävien tai kollegoiden kanssa. Voit myös istahtaa alas ja tehdä töitä työnurkkauksessamme, josta löydät myös kolme boothia lyhyitä tapaamisia varten. Jokaisessa boothissa on TV sopivien liitäntöjen kera. Voit myös luonnollisesti tarpeen vaatiessa lainata HDMI-kaapelin Barceptionistamme, joka tarjoaa sekä lämpimiä että kylmiä juomia.

Terassi upealla näköalalla

Hotellin ylimmästä kerroksesta löydät kattoterassin, josta on upea, osittainen näköala Bergenin kattojen ylitse, erityisesti Nordnesin vanhojen puutalojen suuntaan. Voit luonnollisesti ottaa mukaan ruokaa ja juomaa Barceptionista tänne terassille, kun ulkona on kaunis sää.

CrossFit 

Vuoden 2017 kunnostustöiden aikana avasimme täysin uuden CrossFit-kuntosalin hotellin ensimmäiseen kerrokseen. Täällä voit juosta juoksumatolla, nostella painoja ja tehdä vaikka henkilökohtaisen Burpees-ennätyksesi. No pain, no gain!

Koe Bergen

Hotellilta pääset helposti liikkumaan ympäri Bergeniä. Kävely kaupungin Vågen-lahden ympäri Fisketorgetille ja Bryggeniin ei kestä montaa minuuttia, mutta mikset taittaisi samaa matkaa vesiteitse? Jos käännyt hotellin ovesta ulos astuessasi vasemmalle ja otat sitten ensimmäisen poikkikadun oikealle, niin pääset suoraan MF Beffenin päätepysäkille. Lautta vie sinut lahden toiselle puolelle 25 kruunun (NOK) maksua vastaan. Hotellin lähistöllä sijaitsevat myös vanhat, upeat Nordnesin puutalot, ja toisessa suunnassa Torgallmenningen-kävelykatu, Engen sekä Ole Bulls plass -aukio. Baareja, ravintoloita ja muuta viihdykettä löytyy luonnollisesti joka puolelta kaupunkia, ja jos haluat nähdä Bergenin kaupungin sen koko komeudessaan, voit hypätä Fløibanenin tai Ulriksbanenin kyytiin ja matkata hieman korkeammalle, maisemia ihastelemaan. Bergenin Flesland-lentokenttä sijaitsee vain 20 minuutin automatkan päässä hotellilta, tai noin 30 minuutin päässä, jos matkaat sinne lentokenttäbussilla. Täältä voit lukea lisää Bergenistä!

Tervetuloa Bergeniin ja Comfort Hotel Bergen!

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 55 30 42 00
  • Faksi: +47 55 23 18 20
  • Sähköposti co.bergen@choice.no
  • Yritystunnus: 960 521 390
  • Strandgaten 190 5004 Bergen , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Bussi

Hyvät bussiyhteydet vain alle 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta, jos olet menossa Bergenin keskustan suuntaan tai tulossa meille. Ajankohtaiset aikataulut ja hinnat löydät osoitteesta www.skyss.no

Juna

Bergenin asema on vain 25 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta. Hotellille pääset halutessasi myös bussilla.

Bergen Airport Flesland -lentokentältä

Flybuss Bergen lähtee Bergen Airport Flesland -lentokentältä. Matka-aika on noin 35 minuuttia. Hotellia lähin pysäkki on Fisketorget/Lidohjørnet (noin 500 metriä hotellilta).

Taksi

Suosittelemme yritystä Bergen Taxi. Puhelin +47 07000. Voit myös tilata taksin suoraan aulassa sijaitsevan iPadin avulla.

Raitiovaunu

Sijaitsee 15 minuutin päässä hotellilta, matka-aika Bergenin Flesland-lentokentälle on noin 45 minuuttia.
Lisätietoja, liput ja aikataulut löydät osoitteesta: www.skyss.no

Tietoja hotellista Comfort Hotel Bergen

Hotellihuoneiden määrä

159 huonetta - 317 vuodepaikkaa

Etäisyys lentokentältä

Bergen Airport Flesland lentokenttä - 18,7 km,
noin 30 minuuttia lentokenttäbussilla, 20 minuuttia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bergenin rautatieasema: 1,4 km, noin 15 minuutin kävelymatka
Bussipysäkki Torget: 250 metriä, noin 5 minuutin kävelymatka

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Interview with the Foo Fighters

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.