Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Arcticus Harstad ,  Norja

Clarion Collection® Hotel Arcticus

Harstad,  Norja

Clarion Collection Hotel Arcticus sijaitsee keskeisellä paikalla Harstadin satamassa, ja hotellin monista huoneista on näkymät merelle ja tuntureille. Tarjoilemme myös iltapala. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Collection® Hotel Arcticus 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Collection Hotel Arcticus sijaitsee Harstadin keskustassa, vanhalla satama-alueella. Meillä majoitut taiteen, musiikin ja kulttuurin ympäröimänä. Talo tarjoaa aamiaisen, iltapäiväkahvit sekä illallisen.

Hotelli

Paikallisten parissa hotelli Clarion Collection Hotel Arcticus tunnetaan taidekokoelmastaan. Hotellilla on näytillä tunnettujen norjalaisten taiteilijoiden, kuten Kari Christensenin ja Geir Stormoenin töitä. Muutama Norjan parhaimmista ravintoloista sekä Harstadin muu vapaa-ajan tarjonta, kuten Trondenes Kirke -kirkko sekä Båtbyggermuseet-museo löytyvät läheltä hotellia.

Ruoka ja juoma

Aamiainen sisältyy aina huonehintaan yöpymisen yhteydessä, ja tämän lisäksi tarjoilemme fika sekä iltapala – joka päivä. Täältä voit lukea lisää ruokakonseptistamme.

Historia

Clarion Collection Hotel Arcticus rakennettiin osana Harstads Kulturhus -kulttuurikeskusta vuonna 1992. Historiallisesti rakennuksessamme toimi makkaratehdas. Ajan kuluessa vanha teollisuusalue on saanut uuden ilmeen kulturellina kohtaamispaikkana, kirjastoineen ja konsertteineen.

Kokoustilat

Modernit, monikäyttöiset kokoustilamme lisäävät kokoukseesi säväyksen kulttuuria. Meillä voit järjestää yhden tai useamman päivän kokouksia. Osallistujat voidaan luonnollisesti majoittaa meille. Lue lisää kokoustiloistamme täältä.

Rentoutumisosasto

Rentoutumisosastossamme vallitsee rauhallinen tunnelma. Saunamme sekä seurustelutilamme ovat käytössäsi. Lisäksi täällä on aina tarjolla hyvää juotavaa.

Kuntosali ja liikunta

Tiedämme, että varsinkin matkoilla omassa treeniaikataulussa on vaikea pitäytyä. Clarion Collection Hotel Arcticus -hotellin kuntosali palvelee sinua maksutta. Kuntosalimme on varustettu juoksumatolla, kuntopyörällä, soutukoneella sekä monitoimilaitteella.

Lainaa kalastusvapa

Vastaanotostamme löytyy vieraidemme käyttöön kaksi onkivapaa. Niiden lainaaminen tapahtuu 250 kruunun (NOK) panttia vastaan. Pantin saat takaisin vavan palautuksen yhteydessä. Pidäthän huolta koukuista, sillä perimme hukkuneesta koukusta 20 kruunun (NOK) maksun.

Hiihtoloma

Harstadista löytyy sekä murtomaahiihdon että laskettelun ystäville loistavat talviurheilumahdollisuudet. Hotellilta matkaa hiihtoladuille on vain 3 kilometriä ja laskettelurinteetkin löytyvät noin 5 kilometrin päästä.

Golf Harstadissa

Harstadissa on eläväinen golfkulttuuri. 

Cash free

Clarion Collection Hotel Arcticus on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 77 04 08 00
  • Faksi: +47 77 04 08 01
  • Sähköposti cc.arcticus@choice.no
  • Yritystunnus: 981048938
  • Havnegaten 3 9480 Harstad , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Bussi

4 tuntia Tromssasta, 8 tuntia Bodöstä ja 2,5 tuntia Lofooteilta.

Harstad/Narvik -lentokentältä

Lentokenttäbussi Harstadiin.

Taksi

Suosittelemme yritystä Harstad Taxi,
puhelin: +47 77 04 10 00.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Arcticus

Hotellihuoneiden määrä

75 kappaletta – 150 vuodetta

Kokoustilojen määrä

1 kappale – 65 henkilön kapasiteetti

Etäisyys lentokentältä

Harstad/Narvik-lentokenttä: 50 km, n. 1 tunti autolla

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.396.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.