Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel No 13 Bergen ,  Norja

  • Sisäänkäynti Hotel No 13 Bergenissä
  • Hotel No 13 -hotellin vastaanotto sijaitsee heti sisäänkäynnin yhteydessä
  • Hotel No 13 -hotellin vastaanotto

Hotel No 13

Bergen,  Norja

Hotel No 13 on pieni ja urbaani hotelli keskellä Bergenin, ja hotellilta on lyhyt matka lentokenttäbussille. Tervetuloa moderniin hotelliin, jossa hyvä ruoka, hyvä palvelu ja korkea laatu ovat kaiken keskiössä. Me olemme käteisetön hotelli.

Hotel No 13 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Hotel No 13 on moderni ja urbaani hotelli, keskellä Bergenin keskustaa. Ainutlaatuiset, tyylikkäät huoneet, hyvä palvelu ja lyhyt matka joka puolelle kaupunkia tekevät hotellista erinomaisen vaihtoehdon Bergenissä yöpymiseen.

Erinomainen sijainti keskellä keskustaa

Hotel No 13 sijaitsee keskellä Bergenin Torgallmenningen-kävelykatua, ostoskeskusten, ravintoloiden, baarien, kulttuurin, yöelämän ja nähtävyyksien välittömässä läheisyydessä. Hotellin lähistöltä pääsee helposti hyppäämään niin raitiovaunun, taksin kuin bussinkin kyytiin, ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsevat myös eläväiset Fisketorget ja Bryggen.

Aamiainen sisältyy hintaan

Tarjoilemme joka päivä suuren ja maukkaan aamiaisbuffetin, josta löytyy useita ekologisia vaihtoehtoja. Täältä löydät niin itsetehtyä mysliä, tuoretta leipää Godt Brød -leipomosta, itsetehtyä munakokkelia kuin vastavalmistettua kahviakin. Jos haluat mieluummin syödä aamiaisen huoneessasi, voit tilata aamiaisen huonepalvelusta klo 07.00 alkaen – viikon jokaisena päivänä.

Löydä oma Bergenisi

Hotel No 13. tarjoaa sijaintinsa ansiosta erinomaiset lähtökohdat kaupunkiin tutustumiseen. Kahden minuutin päässä hotellilta sijaitsee Høyer-ostoskeskus, ja pienen kävelymatkan jälkeen voit nauttia esimerkiksi maukkaasta kupista kahvia Nespresso Housessa tai herkullisista sämpylöistä Godt Brød -leipomossa. Haluamme myös vinkata Lepramuseet-museosta, joka sijaitsee osoitteessa Kong Oscars Gate 59. Museo, joka sijaitsee noin kymmenen minuutin päässä hotellilta, kertoo erityistä ja vahvaa historiaa. KODE – Bergenin taidemuseo – on myös vierailun arvoinen kohde. Must-see-kohteita ovat myös Bryggen ja Fisketorget. Täältä löydät sekä paikallista ruokaa, tuoretta kalaruokaa, ravintoloita, baareja että elämyksiä. Voit lähteä esimerkiksi mini-risteilylle, jos sinulla on siihen aikaa! Jos sinulla ei ole suunnitelmia illalle, voimme myös suositella Escape Bryggeniä, joka tarjoaa sekä jännitystä että todellista hauskanpitoa. Voit kysyä meiltä lisää kaupungista – annamme mielellämme vinkkejä hyvistä ravintoloista ja kokemisen arvoisista paikoista. Voit myös lukea lisää Bergenistä täältä >>

Hotel No 13 toivottaa sinut tervetulleeksi!

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 55 36 13 00
  • Faksi: +47 55 36 13 01
  • Sähköposti info@hotelno13.no
  • Yritystunnus: 929 029 828
  • Torgallmenningen 13 5012 Bergen , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Bussi/juna

Bergenin juna-asemalle.

Bergenin Fleslandin lentokentältä

Lentokenttäbussi Bergenin juna-asemalle.

Taksi

Suosittelemme yritystä Bergen Taxi, puhelin +47 07000.

Tietoja hotellista Hotel No 13

Hotellihuoneiden määrä

34 kpl – 68 vuodepaikkaa

Etäisyys lentokentältä

Bergenin lentokenttä, Flesland: 20 km, noin 30 minuuttia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bergenin rautatieasema: 10 minuuttia

Interview with the Foo Fighters

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.