Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Amerikalinjen Oslo ,  Norja

Amerikalinjen

Oslo,  Norja

Tervetuloa American Lineen, hotelliimme Oslon ydinkeskustassa. Amerikalinjen toivottaa sinut tervetulleeksi!

Amerikalinjen 5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Teemme Amerikalinjenistä – jos se on edes mahdollista?  vieläkin paremman! Katon ja julkisivun kunnostustyöt jatkuvat kesään 2023 asti. Vaikka rakennuksen ulkopuolta kunnostetaan, olet sydämellisesti tervetullut yöpymään ja vieraaksemme. Jotkut huoneista eivät ole käytössä, mutta Atlas Brasserie -ravintolamme, takapiha Haven, jazzklubi Gustav ja cocktailbaari ovat avoinna normaalisti.

Tervetuloa American Lineen! Uniikki boutique-hotellimme sijaitsee fantastisella paikalla Jernbanetorgetilla, Oslon keskustassa.

Aivan kuten aiemminkin, mahdollisuudet alkavat täältä!

Amerikalinjen yhdistää vanhan ja uuden Oslon parhaat puolet samaan pakettiin. Hotellin satavuotinen historia lyödään yhteen tämän päivän suurkaupungin kanssa ja lopputuloksena on Amerikalinjen. Täällä saa unelmoida. Tänne olet tervetullut, olitpa sitten työ- tai lomamatkalla. Täällä amerikkalainen monimuotoisuus sekoittuu norjalaiseen seikkailuviettiin. Täältä löytyy mm. 122 korkealaatuista hotellihuonetta ja sviittiä, Atlas Brasserie & Café, monikäyttöinen klubitila, cocktailbaari Pier 42, vehreä sisäpiha ja kuntosali – kaikki nämä ovat valmiina sinua varten!

Gustav

Intiimin tunnelman omaava klubimme on hakenut inspiraatiota New Yorkin jazz-kulttuurista. Klubilla on oma sisäänkäynti ja se sijaitsee hotellin alimmassa kerroksessa. Oma lava, huippumodernit valo- ja äänentoistojärjestelmät, keittiö ja tarjoilumahdollisuudet. Gustav-tilassa voit järjestää monia erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia jopa noin 75 henkilölle.

Haven

Piipahda hotellin upeassa, vehreässä puutarhassa. Tilaa itsellesi jotain maukasta Atlasin menulta tai istahda alas nauttimaan drinkistä tai vaikkapa kupista kahvia. Tämä raikas keitaamme tarjoaa pienen hengähdystauon suurkaupungin vauhdikkaasta elämästä. Vihreät kasvit ja seinillä olevat alkuperäiset keltaiset kaakelilaatat luovan täysin ainutlaatuisen tunnelman. Täällä sinulla on mahdollisuus järjestää erilaisia juhlia, tuotelanseerauksia ja muita tilaisuuksia hieman tavallisesta poikkeavassa ympäristössä. Haven tarjoaa tilat jopa 65 henkilölle.

Historia herää eloon

Astu sisään kunnostettuihin tiloihin, jotka valmistuivat aikanaan 'Den Norske Amerikalinje' -yritykselle vuonna 1919. Tämä oli yritys, joka kuljetti tuhansittain norjalaisia ja muita skandinaaveja Atlantin ylitse Yhdysvaltoihin, parempaa elämää ja parempia mahdollisuuksia etsimään.

Historian havinan tuntee hotellissa ja nimi 'Amerikalinjen' on kunnianosoitus rakennuksen historialle. 100 vuotta rakennuksen avaamisen jälkeen tarjoamme sille uuden käyttötarkoituksen avaamalla kohtaamispaikan Oslon keskustaan – sinulle, joka haluat itse tehdä historiaa, kohdata ihmisiä sekä nauttia taiteesta ja kulttuurista. Parempia mahdollisuuksia on jälleen saatavilla, kuten myös sata vuotta sitten. Täällä. Amerikalinjen-hotellissa.

Yhteystiedot

  • Jernbanetorget 2 0154 Oslo , Norja
Google Mapsin kautta

Tietoja hotellista Amerikalinjen

Hotellihuoneiden määrä

122 huonetta, joissa yhteensä 244 vuodetta
5 studio suite -huonetta ja yksi sviitti

Etäisyys lentokentältä

50 km Oslon Gardermoen-lentokentälle
19 minuuttia lentokenttäjunalla Gardermoen-lentokentälle, lähtöjä joka 10. minuutti

Etäisyys paikallisliikenteestä

0-100 metriä – hotelli sijaitsee aivan Jernbanetorgetin vieressä, mistä löydät niin bussit, raitiovaunut kuin junatkin

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.