Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav Trondheim ,  Norja

Clarion Collection® Hotel Grand Olav

Trondheim,  Norja

Clarion Collection Hotel Grand Olavissa voi aistia kaikkien hotellissa asuneiden muusikoiden tunnelman. Hotelli sijaitsee samassa rakennuksessa Olavshallenin kanssa. Fika ja iltapala sisältyvät hintaan. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Collection Hotel Grand Olav sijaitsee lähellä Trondheimin loisteliasta kulttuuritarjontaa. Hotelli sopii erinomaisesti niin työn puolesta matkustaville kuin lomalaisillekin. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät hintaan joka päivä.

Trondheimin keskustassa

Hotelli sijaitsee Olavshallen-konserttitalon naapurissa ja Clarion Collection Hotel Grand Olavia kutsutaankin leikkisästi nimellä "backstage". Voit itse asiassa halutessasi kävellä suoraan hotellilta konserttitaloon, sisätiloissa. Aika mukavaa, jos ulkona sataa vettä, eikö totta? Me sijaitsemme Trondheimin keskustassa, kävelyetäisyyden päässä Solsidenistä, Nidarosdomen-tuomiokirkosta ja Rockheimin taidemuseosta. Täältä voit lukea lisää Trondheimista.

Fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan

Joka aamu katamme esille upean aamiaisen, eikä siinä vielä kaikki. Tarjoilemme illalla vuorostaan iltapala – kaikille vieraillemme. Jos mielesi tekee jotain maukasta päivän aikana, voit tulla nauttimaan fika – hedelmien ja pannukakkujen kera – klo 15.00 - 18.00. Aterioistamme voit lukea lisää täältä. Hotellissa on myös oma aulabaari, jossa voit rentoutua hyvän drinkin ja pikkusuolaisen parissa.

Kokoustilat

Clarion Collection Hotel Grand Olavissa on kaksi viihtyisää kokoustilaa, maksimikapasiteetiltaan 35 henkilölle, Trondheimin keskustassa.

Nähtävää ja tekemistä Trondheimissa

Hotellilta pääsee helposti kävellen Bakklandetiin, josta löydät historiallisia putiikkeja, ravintoloita ja kahviloita. Lyhyen matkan päässä sijaitsevat myös Trondheimin taidemuseo, Nidarosdomen-tuomiokirkko sekä Munkholmen.

Historia

Clarion Collection Hotel Grand Olav on rakennettu vuonna 1989 ja se sijaitsee vieri vieressä Trondheimin kulttuurinkehdon, Olavshallenin kanssa. Hotellimme on saanut kunnian olla monen tunnetun muusikon toisena kotina, mikä näkyy myös hotellimme sisustuksen yksityiskohdissa. Hotellimme artistivieraat ovat olleet niin paikallisia kuuluisuuksia kuin kansainvälisiä tähtiäkin – vieraita ovat olleet esimerkiksi Mia Gundersen, Postgirobygget ja Åge Alexandersen sekä Pavarotti.

Cash free

Clarion Collection Hotel Grand Olav on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Yhteystiedot

  • Kjøpmannsgata 48 7010 Trondheim , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Bussi/juna

Bussi ja juna Trondheimin päärautatieasemalle

Trondheimin Værnes-lentokentältä

Lentokenttäbussi Trondheimiin

Taksi

Suosittelemme yrityksiä Trøndertaxi, puhelin +47 073 73,
ja Norges Taxi, puhelin +47 08000

Saapuminen autolla

Hotellin alakerrassa on pysäköintihalli, josta on suora yhteys hotelliin hissin kautta. Sisäänajo tapahtuu Fjordgata 1:n ja Fjordgata 3:n välistä. Sisäänajon yhteydessä auton rekisterikilpi rekisteröidään automaattisesti ja pysäköinnistä maksetaan todellisen käytön mukaan. Maksamista varten sinun tulee rekisteröityä sivustolla www.autopay.io. Hinta: 18 NOK per alkava 30 minuuttia, 220 NOK per vuorokausi.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Grand Olav

Hotellihuoneiden määrä

106 huonetta – 184 vuodetta

Kokoustilojen määrä

2 kpl – kokonaiskapasiteetti 35 henkilöä

Etäisyys lentokentältä

Trondheimin Værnes-lentokenttä: 30 km, noin 30 minuuttia

Etäisyys paikallisliikenteestä

Trondheimin päärautatieasema: 450 metriä

Interview with the Foo Fighters

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.