Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Tollboden Drammen ,  Norja

Clarion Collection® Hotel Tollboden

Drammen,  Norja

Tervetuloa Clarion Collection Hotel Tollbodeniin. Hotellimme sijaitsee parhaalla paikalla Drammenin keskustassa, lähellä juna-asemaa. Aamiainen, Afternoon Sweets ja Evening Meal sisältyvät huonehintaan – joka päivä!

Clarion Collection® Hotel Tollboden 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Collection Hotel Tollbodenissa sijaitsee keskeisesti Strømsøn kaupunginosassa Drammenissa, monipuolisten kauppojen, ravintoloiden ja kahviloiden ympäröimänä. Löydät lähistöltä myös Drammenin museon, Spiraltoppenin ja Bragenesin torin.

Keskellä Drammenia

Clarion Collection Hotel Tollboden sijaitsee keskeisellä paikalla Strömsön kaupunginosassa, lähellä Drammenin satamaa, ainutlaatuisen luonnon ympäröimänä. Kaupungin palvelutarjonta ravintoloineen, kauppoineen ja kahviloineen odottaa sinua heti hotellimme nurkan takana. Lisäksi Drammenin suosituimmat nähtävyydet, kuten Drammenin museo, Spiraltoppen-näköalapaikka, jota kutsutaan myös Drammenin katoksi, ja Bragenesin tori ovat mukavan lähellä.

Fika ja iltapala sisältyvät

Aamiainen sisältyy luonnollisesti huonehintaan, kun asut luonamme. Iltapäivisin tarjoilemme myös Fikan ja illalla iltapalan. Lisätietoja aterioista löydät Palvelut-välilehden takaa.

Kokoukset ja kongressit

Hotellimme kokousosasto käsittää seitsemän kokoustilaa, joista suurimpaan mahtuu jopa 60 henkilöä. Lue lisää kokoustiloistamme täältä.

Kuntosali ja liikunta

Meillä voit pitää huolta kunnostasi myös matkalla ollessasi. Meillä sinulla on mahdollisuus treenata monipuolisesti hyvin varustetulla kuntosalillamme, jossa käytössäsi ovat muun muassa juoksumatto, kuntopyörä ja multigym-kuntolaitteet – kaikki tämä on luonnollisesti maksuttomasti hotellivieraillemme.

Golf

Drammenissa on vilkas golfkulttuuri ja olemme ylpeitä Drammenin golf-kerhon sponsoreita. Drammen Golfbane -golfkenttä sijaitsee 10 kilometrin päässä hotellilta ja täällä järjestämme myös hotellin oman golfcup-kilpailun. Tarjoamme vieraillemme edullisia golfpaketteja, jotka sisältävät greenfeen.

Laskettelu ja hiihto

Sinulle, joka harrastat laskettelua, on Drammen erinomainen lähtökohta. Lähistöllä on mahdollisuus sekä lasketteluun että maastohiihtoon. Kymmenen minuutin päässä hotellilta sijaitsee kaksi hiihtokeskusta, Haukås ja Aron. Noin kymmenen kilometrin päässä sijaitseva uusi, Konnerudin vuoden 2011 maailmanmestaruuskisoja varten rakennettu, maastohiihtostadion tarjoaa upeat puitteet maastohiihtoon. Lisäksi Kongsberg Ski Centre -hiihtokeskus sijaitsee puolen tunnin automatkan päässä hotellilta.

Strömsön kuningas

Clarion Collection Hotel Tollbodenilla on pitkä ja mielenkiintoinen historia. Hotellirakennus on puukauppias Daniel Knoffin vuonna 1668 rakennuttama. Daniel Knoff toimi Etelä-Norjan tullin esimiehenä 1600-luvulla ja kuului Norjan kuninkaan uskottuihin miehiin. Miestä alettiin kutsua ”Strömsön kuninkaaksi”, sillä hän panosti suuresti Strömsön kehitykseen satamakaupunkina. Tänä päivänä Knoffin elämäntyö on nähtävillä useissa hotellin näyttelyissä.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 32 80 51 00
  • Faksi: +47 32 80 51 99
  • Sähköposti cc.tollboden@choice.no
  • Yritystunnus: 852 866 322
  • Tollbugaten 43 3044 Drammen , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Bussi/juna

Drammenin juna-asema.

Oslon lentokentältä, Gardermoen

Pikajuna (Flytoget) Drammenin juna-asemalle.

Sandefjordin lentokentältä, Torp

Pikajuna (Flytoget) Drammenin juna-asemalle.

Taksi

Suosittelemme yritystä Drammen taxi, puhelin +47 05060.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Tollboden

Hotellihuoneiden määrä

127 kpl – 237 vuodetta

Kokoustilojen määrä

7 kpl – 260 henkilöä

Etäisyys lentokentiltä

Oslon lentokenttä, Gardermoen: 100 km
Sandefjordin lentokenttä, Torp: 80 km
Mossin lentokenttä, Rygge: 85 km

Etäisyys juna/bussi

Drammenin juna-asema: 5 minuutin kävelymatka

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Interview with the Foo Fighters

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.