Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norja

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norja

Quality Hotel Sarpsborg sijaitsee 50 minuutin päässä Oslosta ja se on yksi Norjan suurimmista perhe- ja kongressihotelleista. Täällä sinua odottavat mm. upea vesipuisto, leikkimaa, minigolf, kiipeilyrata ja lasten labyrintti. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Me Quality Hotel Sarpsborgissa haluamme, että niin aikuiset kuin lapset saavat kotiinvietäväksi mukavan ja ikimuistoisen hotellielämyksen. Hotellissamme viihtyvät niin lapsiperheet kuin kokousvieraatkin. Superland-aktiviteettikeskus tarjoaa lapsille hauskaa puuhaa aamusta iltaan, ja kokousvieraillemme löytyy useita erilaisia aktiviteetteja ja elämyksiä kokouspäivään.

Vain 50 minuuttia Oslosta

Quality Hotel Sarpsborg sijaitsee Sarpsborgissa, vain 50 minuutin automatkan päässä Oslosta. Täältä voit lukea lisää Sarpsborgista.

Lasten hotelli

Meillä lasten hotellivierailu on pullollaan hauskoja elämyksiä ja aktiviteetteja – olemme toisin sanoen Lasten hotelli. Joka viikonloppu ja koululomien aikaan lapset ovat hotellimme kunniavieraita, aina aamiaisesta nukkumaanmenoon (koskee koululomia Østfoldin alueella). Piccolo, kaikkien lasten kaveri, ilahduttaa lapsia aamiaisella ja illalla leikkien tuoksinassa. Meillä on lapsille oma menu niin aamiaiselle kuin illallisellekin. Tämä muun muassa siitä syystä, että on erittäin tärkeää syödä hyvin, jotta jaksaa touhuta koko päivän Superlandin aktiviteettien parissa ja polskutella Badeland-vesipuistossamme.

Superland ja Badeland

Quality Hotel Sarpsborgissa lapsia ja lapsenmielisiä odottaa Superland, aktiviteettikeskus, joka on avoinna säästä riippumatta. Superlandissa on muun muassa minigolfrata, pallomeri ja lasten labyrintti. Superlandissa sijaitsee myös 2 000 neliömetrin suuruinen vesipuisto, Badeland, jossa on useita uima-altaita, vesiliukumäki, poreallas, vauhdikas virta ja monia muita vesiaktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsillekin. Superlandiin ja Badelandiin vaaditaan erillinen sisäänpääsymaksu (ei sisälly hotellihuoneen hintaan).

Elämyskokous

Hotellimme kokousosaston joustavasti muunneltavissa olevat kokoustilat on varustettu viimeisimmällä kokoustekniikalla. Tarjoamme useita erilaisia tiloja eri tarkoituksiin, aina pienemmistä suuriin ja pelkistetyistä ylellisiin tilaratkaisuihin – olipa sitten kyseessä perinteinen kokous tai innovatiivinen aivoriihi. Ammattitaitoinen ja asialleen omistautunut henkilökuntamme auttaa sinua järjestämään onnistuneen ja inspiroivan tilaisuuden – elämyskokouksen.

Ravintola og Brasserie X

Ravintolassa tarjoilemme kaikki hotellin ateriat. Ravintolamme on jaettu neljään erikokoiseen huoneeseen, jotka tarjoavat mahdollisuuden moniin erilaisiin tilaisuuksiin. Ravintolatiloja voi myös vuokrata yksityiskäyttöön. Ravintolakonsepti Brasserie X perustuu hyvään, mutkattomaan ja maukkaaseen ruokaan, joka valmistetaan paikan päällä alusta alkaen. Täällä pohjoismaiset ruokaperinteet kohtaavat ranskalaiset brasserie-perinteet rennossa hengessä. Tämä on hotellin epämuodollinen ravintola.

INSPIRIA Science Center

INSPIRIA Science Center on täydellinen vierailukohde tiedonnälkäisille. Tiedekeskus sijaitsee naapurissamme, ja keskuksen uudessa INSPIRIA Science Café -kahvilassa voit istahtaa alas kupilliselle kahvia tai maukkaalle välipalalle tiedekierroksen lomassa.

Norjan hauskin hotelli

Voi ehkä kuulostaa pieneltä asialta kutsua hotelliamme Norjan hauskimmaksi hotelliksi – mutta me otamme hauskuuden tosissamme. Toivotamme sydämellisesti tervetulleeksi sinut, joka haluat viettää laatuaikaa perheesi kanssa, leikin ja aktiviteettien lomassa. Tervetullut olet myös sinä, joka suunnittelet kaikkien aikojen parhainta kokouspäivää tai ikimuistoista juhlaa. Visiomme on, että hotellivierailustasi meillä tulee hauska ja elämyksellinen – haluamme herättää sinussa inspiraatiota ja energistä elämäniloa!

Cash free

Quality Hotel Sarpsborg on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 69 10 15 00
  • Faksi: +47 69 10 15 01
  • Sähköposti q.sarpsborg@choice.no
  • Yritystunnus: 980 890 619
  • Bjørnstadveien 20 1712 Sarpsborg , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Junalla

Matkusta junalla Sarpsborgiin. Sarpsborgin keskustasta hotellille on viiden minuutin ajomatka taksilla tai bussilla.

Bussilla

Quality Hotel Sarpsborg -pysäkki sijaitsee hotellin edessä. Bussit pysäkille lähtevät Oslosta ja Sarpsborgin keskustasta.

Taksilla

Sarpsborgin keskustasta hotellille on viiden minuutin ajomatka taksilla. Taksin tilaat Taksikeskuksesta, puhelinnumerosta 02600.

Tietoja hotellista Quality Hotel Sarpsborg

Hotellihuoneiden määrä

260 kpl – 720 vuodetta

Kokoustilojen määrä

24 kpl – maksimikapasiteetti 2000 osallistujaa

Etäisyys lentokentältä

15 minuuttia Moss Lufthavn Rygge -lentokentältä

Etäisyys paikallisliikenteestä

Lähin bussipysäkki sijaitsee heti hotellin edessä.

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Interview with the Foo Fighters

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.