Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget Oslo ,  Norja

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Oslo,  Norja

Tervetuloa Comfort Hotel® Xpress Youngstorgetiin! Me olemme hotelli sinulle, joka haluat asua edullisesti, mutta keskellä Oslon parasta kaupunginosaa, Youngstorgetia. Urban Easy Living.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Comfort Hotel Xpress Youngstorget hotelliin – moderni ja hintansa väärtti hotelli keskellä Oslon trendikästä Youngstorgetin aluetta Täällä sinua odottavat kaupungin syke, parhaat shoppailumahdollisuudet ja vilkas yöelämä, aivan nurkan takana.

Oslon trendikkäin sijainti

Täydellinen hotelli sinulle, joka haluat asua keskellä kaupungin sykettä. Hotellimme sijaitsee trendikkäällä Youngstorgetin alueella, Oslon keskustassa tarjoten sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua kaupungin kattavaan palvelutarjontaan. Shoppaile mielin määrin tai istahda alas lasilliselle hyvää viiniä ja rentoudu. Myös kuuluisa Aker Bryggen alue ja Oslon päärautatieasema ovat mukavan lähellä. Täältä voit lukea lisää Oslosta.

Uutta ja innovatiivista

Comfort Hotel Xpress hotelli on erilainen! Hotelli on avattu tammikuussa 2011 ja varustettu viimeisimmällä tekniikalla. Hotellimme moderni sisustus ja iloiset värit saavat vieraat hyvälle tuulelle. Hotellimme on kaikkea muuta kuin harmaa ja jokapäiväinen - tyylimme on ennen kaikkea Edgy! Kattoterassimme on huikean mielenkiintoinen kohtaamispaikka ja alakerrassa voit haastaa ystäväsi kisaan flipperin herruudesta tai pistää pystyyn jalkapallomatsin, pöytäkoossa tosin. Meillä sinua odottaa erilainen hotellielämys.

Ei mitään turhanpäiväistä

Hotellimme on todellinen fiksujen ratkaisujen hi-tech hotelli, ja sopii täydellisesti sinulle joka et halua tuhlata rahojasi turhanpäiväiseen hölynpölyyn. Hotellistamme et löydä huonepalvelua, etkä minibaaria, sen sijaan ympäri vuorokauden auki oleva aulamyymälämme tarjoaa runsain mitoin naposteltavaa, ruokaa ja juomaa (edulliseen hintaan totta kai). Teemme myös parhaamme ympäristön hyväksi, joka myös näkyy hotellissamme muun muassa siinä, että hotellissamme ei ole ravintolaa. Olemme minimoineet myös kylpypyyhkeiden ja vuodevaatteiden pesusta aiheutuvat ympäristöhaitat.

Kuntosalimme on avoinna ympäri vuorokauden

Comfort Hotel Xpress Youngstorget hotellissa on hyvinvarustettu kuntosali, jossa voi harjoitella sekä kunto- että lihastreeniä. Kuntosalimme on auki ympäri vuorokauden, joten voit treenata silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Mahtavat, kompaktit huoneet

Hotellissamme on 240 trendikästä hotellihuonetta. Huoneet ovat kompakteja ja viihtyisiä ja sisustettu raikkailla väreillä ja trendikkäillä huonekaluilla. Meillä sinua odottaa aina siisti, raikas ja viihtyisä hotellihuone saapuessasi hotelliimme. Vieraille, jotka viipyvät hotellissamme pidempään kuin yhden yön yli: voidaksemme pitää hotellihuoneiden hinnan kohtuullisena, huoneet siivotaan joka neljäs päivä. Huonesiivouksen saa halutessaan myös useammin kuin joka neljäs päivä, tässä tapauksessa veloitamme palvelusta hieman. Lisätietoa saat hotellimme asiakaspalvelusta/vastaanotosta.

Cash free

Comfort Hotel Xpress Youngstorget on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Yhteystiedot

  • Møllergata 26 0179 Oslo , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Metro

Oslon päärautatieasema Oslo S/Jernbanetorget

Bussi ja raitiovaunu

Brugata tai Oslon päärautatieasema Oslo S

Gardermoen lentokentältä

Yhdysjuna Oslon päärautatieasemalle Oslo S, josta 7 minuutin kävelymatka hotellille.

Taksi

Suosittelemme: Oslo Taxi.
Soita +47 023 23 tai lataa sovellus lähettämällä viesti "taxifix"
numeroon +47 023 23.

Tietoja hotellista Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Hotellihuoneiden määrä

240 huonetta

Etäisyys lentokentältä

Oslon lentokenttä, Gardermoen: 52 km,
noin 35 minuuttia

Etäisyys paikallisliikenteestä

Raitiovaunu/bussi, Brugata: 400 metriä
Oslon päärautatieasema Oslo S/Jernbanetorget: 750 metriä

Oslon päärautatieasemalta Oslo S lähtee joka kymmenes minuutti yhdysjuna Gardermoen lentokentälle.

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Interview with the Foo Fighters

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.