Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Entry Trollåsen ,  Norja

Quality Hotel™ Entry

Trollåsen,  Norja

Quality Hotel Entry on kunnostettu vuonna 2017 ja se on täydellinen tukikohta niin loma- kuin työmatkallekin. Hotelli sijaitsee Tusenfrydin ja Oslon välissä, upeiden kävelyreittien välittömässä läheisyydessä. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Entry 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Entry sijaitsee vehreällä Kolbotnin alueella, vain kymmenen minuutin päässä Oslon keskustasta. Ilmainen pysäköinti hotellin vieraille.

Moderni hotelli

Quality Hotel Entry, joka kunnostettiin vuonna 2017, on jälleen uusi ja moderni – avoimien yleisten tilojen, baarialueen (jossa myös pöytäcurlingia) sekä uuden, tuoreen, sesongin raaka-aineisiin keskittyvän lounaskonseptin kera. Hyvä ravintola, hyvät tekniset ratkaisut ja kokenut henkilökunta pitävät huolen teistä ja erinäisistä tarpeistanne.

Cash free

Quality Hotel Entry on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Ympäröivä alue

Quality Hotel Entryyn on helppo päästä ja sen ympäriltä löytyy kauniita viheralueita. Heti hotellin ulkopuolella on upeita kävely- ja pyöräilyreittejä, joita pitkin pääsee muun muassa kesäiseen, uimarannan omaavaan Hvervenbuktaan sekä mukavaan ja tunnelmalliseen Kolbotnin keskustaan. Jos käytössäsi on auto, pääset sillä nopeasti 10 minuutissa fantastiselle Ingierstrandin uimapaikalle. Hotellilla on myös oma, suojaisa piha-alue, joka soveltuu erinomaisesti rentoutumiseen, leikkeihin ja peleihin.

Kesä – Huvipuisto Tusenfryd

Kesällä hotellimme on perheiden suosiossa – he asuvat meillä ja käyvät Tusenfrydin huvipuistossa. Hotellimme vapaa-ajanohjaaja järjestää lapsille ohjelmaa joka ilta. Ohjelmaan kuuluu kaikkea peleistä elokuvien katseluun ja jalkapalloturnauksiin. Quality Hotel Entry sijaitsee upean Hvervenbuktenin uimarannan lähellä. Takaamme ihanan lomavierailun koko perheelle!

Kuljetus Osloon ja takaisin

Tarjoamme ilmaisen pysäköinnin kaikille vieraillemme. Kurssien osallistujille voimme järjestää yhteisen edestakaisen bussikuljetuksen Oslon keskustaan tai Gardermoenin lentokentäll – tarvittaessa myös pullakahvien kera. Bussipysäkki Osloon ja takaisin matkaaville löytyy vain 2 minuutin kävelymatkan päästä hotellilta.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 66 99 78 00
  • Faksi: +47 66 99 78 01
  • Sähköposti q.entry@choice.no
  • Yritystunnus: 965 641 505
  • Lienga 11 1414 Trollåsen , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Bussi

Bussi numero 83 Oslon keskustasta. Jää pois pysäkillä 'Mastemyr hotell', joka sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä. Bussimatka hotellille kestää noin 15 minuuttia Oslon päärautatieasemalta. Aikataulut löydät täältä.

Juna

Juna Kolbotnin asemalle tai Rosenholmin asemalle. Täältä voit ottaa joko taksin 3 minuutissa hotellille tai kävellä perille noin 20-25 minuutissa.

Oslon Gardermoen-lentokentältä

Follo Taxi ja Oslo Taxi tarjoavat pyydettäessä pakettihinnan taksikyydille kentältä hotellille. Toinen hyvä vaihtoehto on ottaa Flytoget-lentokenttäjuna Oslon keskustaan ja jatkaa Oslon päärautatieasemalta hotellille joko bussi numero 83:n tai taksin kyydissä.

Tietoja hotellista Quality Hotel Entry

Hotellihuoneiden määrä

164 kpl – 361 vuodetta

Kokoustilojen määrä

19 joustavaa kokoustilaa, joista suurimpaan mahtuu jopa 400 henkilöä.

Etäisyys lentokentältä

Oslon Gardermoen-lentokenttä: 45 km, noin 45 minuuttia autolla.

Etäisyys juna-asemalta

Kolbotnin asema: 4 km

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.366.000 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.