Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Hasle Linie Oslo ,  Norja

Quality Hotel™ Hasle Linie

Oslo,  Norja

Tervetuloa Quality Hotel™ Hasle Linieen! Löydät hotellin modernista ja helppopääsyisestä Haslen kaupunginosasta. Hotellissa on 208 huonetta, ravintola Bistro X, baari terassilla, 1 600 m² kuntoilutilat ja suuri kokouskapasiteetti.

Quality Hotel™ Hasle Linie 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Asuessasi Quality Hotel™ Hasle Liniessä olet Oslon kompaktin ydinkeskustan ulkopuolella, mutta keskeisellä paikalla ja pääset helposti nauttimaan kaikesta, mitä Norjan pääkaupungilla on tarjottavanaan. Jos haluat syödä ravintolassa tai juoda lasillisen hyvää juomaa terassilla, sinun ei tarvitse edes poistua hotellista.

Lähellä kaupungin tapahtumia

Hotelli sijaitsee Haslessa, keskeisellä paikalla Oslossa, Carl Bernerin, Lørenin, Sinsenin ja Tøyenin välillä. Täältä pääset helposti liikkeelle niin bussilla kuin metrolla. Metrolla matka Jernbanetorgetilta, Oslon solmukohdasta, hotellille vie vain kahdeksan minuuttia. Fun fact sinulle, joka tunnet hieman Osloa: Oslo S:n ja Haslen välinen etäisyys on itse asiassa yhtä pitkä kuin Oslo S:n ja Majorstuenin välinen etäisyys.

Ravintola ja baari

Jos olet nälissäsi, et halua etsiä pitkään tai matkustaa kauaksi voidaksesi syödä hyvässä ravintolassa. Saavu hissillä alas hotellin ravintolaan, Bistro X:ään. Nauti herkullinen, yksinkertainen ja maistuva ateria, joka on valmistettu alusta alkaen paikan päällä. Ravintola on saanut inspiraationsa ranskalaisesta brasserie-perinteestä ja yhdistää sen pohjoismaiseen keittiöön.

Jos haluat nauttia kevyemmän aterian tai hyvää juotavaa, Bar X on täydellinen valinta sinulle. Täällä tarjoillaan kaikkea baariin sopivaa, yksinkertaisen ruoan lisäksi. Kesäaikaan voit istuskella baarin ulkoterassilla.

Erityisen suuret kuntoilutilat

Jos matkustamisessa on mielestäsi hankalinta se, ettet pysty pitämään kiinni harjoittelurutiineistasi, et joudu huolehtimaan siitä asuessasi meillä. Kuntoilutilamme on kooltaan 1 600 neliömetriä ja siellä olevien laitteiden avulla voit treenata niin voimaa kuin kuntoa.

Kokousta luonamme

Kokeile uutta hotellia seuraavan kerran, kun olet järjestämässä kongressia – kokeile kokoustilojamme! Meillä on kapasiteettia ottaa vastaan yhteensä 700 kokousvierasta. Suuri salimme on kooltaan 380 neliömetriä ja siellä on tilaa 450 istuvalle osallistujalle elokuvakokoonpanossa.

Yhteystiedot

  • Bøkkerveien 15 0579 Oslo , Norja
Google Mapsin kautta

Tietoja hotellista

Hotellihuoneiden määrä

208 huonetta

Kokouskapasiteetti

Yhteensä 700 ihmistä

Löydä hotellille

Oslon Gardermoenin lentoasemalta

Lentokenttäbussi F5

Metro

Linja 5 Hasleen

Bussi

Suosittelemme yritystä Oslo Taxi, puhelin +47 02323

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.