Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sogndal Sogndal ,  Norja

Quality Hotel™ Sogndal

Sogndal,  Norja

Quality Hotel Sogndal sijaitsee luonnonkauniissa Songdalissa, Sogne-vuonon varrella. Hotellissa on nykyaikainen kokousosasto, jonka kapasiteetti on 530 henkilöä. Täällä voit nauttia sekä kokouksista että aktiviteeteista.

Quality Hotel™ Sogndal 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Sogndal on saanut aivan uuden ulkoasun vuonna 2019 rakennetun uuden siiven myötä. Hotelli on yksi suurimmista Bergenin ja Trondheimin välillä ja se sijaitsee kauniilla paikalla, kivenheiton päässä maailman pisimmästä vuonosta, Sognefjordenista.

Sijainti

Hotelli sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä laivayhteydestä Bergeniin sekä 50 metrin päässä bussipysäkiltä, josta on päivittäin useita lähtöjä ja jonne saapuvat myös lentokenttäbussit. Itse lentoasema sijaitsee 20 minuutin ajomatkan päässä. Meillä olet aina lähellä kaikkia kaupungin tapahtumia, mutta kuitenkin rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä.

Uusi Quality Hotel Sogndal

Uudessa hotellissamme on 226 eri kokoista huonetta jaettuna 6 kerrokseen, ja lisäksi 3 ravintolaa. Hotellin 1. kerroksesta löydät uuden Eppel Bar og Restaurant -ravintolamme, jossa voit nauttia jotakin hyvää syötävää ja juotavaa, ja baari on myös sosiaalinen kohtauspaikka, jossa on mahdollista pelata shuffleboardia ja biljardia. 1. kerroksesta löydät myös trendikkään Vågal Burger and Gin -ravintolamme, jossa tarjoilemme herkullisia hampurilaisia, kasvisvaihtoehtoja ja klassisia pihviannoksia. Italiainen ylpeydenaiheemme löytyy hotellin 2. kerroksesta, jossa taitavat kokkimme valmistavat italialaista ruokaa alusta alkaen, aidoilla Italian-mauilla. Lue lisää ravintoloistamme täältä.

Kurssit, kongressit ja tapahtumat jopa 1000 henkilölle

9 kongressitilallamme voimme auttaa sinua järjestämään kaikenlaisia tapaamisia pienistä kokouksista aina messuihin, banketteihin ja jopa 1000 hengen kongresseihin asti. Pidämme huolta tapaamisista, seurustelutilaisuuksista ja päivällisistä jopa 500 henkilölle. Laajan juhlamenuvalikoimamme avulla voimme räätälöidä tapahtuman täysin toiveidenne mukaisesti. Mukautamme tilat ja niiden kalustuksen ainutlaatuisten tarpeiden mukaisesti kokouksen ainutlaatuisten tarpeiden mukaisesti ja meillä on myös ammattimainen kurssinjärjestäjä, joka auttaa kaikessa ohjelmasta tekniikkaan. Ammattitaitoiset palveluntarjoamme varmistavat, että kongressin järjestäminen kanssamme on stressitöntä ja hauskaa, sen takaamme!

Aktiivinen kunta Sogndal

Sogndalista löydät yhden Norjan suurimmista sisäkiipeilyseinistä, upeita polkuja pyöräilyyn ja ulkoilumahdollisuuksia joka makuun. Voit kulkea vuonoa pitkin "Fjordstien"-reitillä, joka yhdistää vuonon kauniisti asutukseen. Lyhyen ajomatkan päässä hotellilta sijaitsevat Sogn Museum ja De Heibergske Samlinger sekä Fjordmuseumet Kaupangerissa. Sogndalissa on myös helppoa suunnata monille hienoille retkille vuonoille, jotka sijaitsevat suoraan oven ulkopuolella upeilla maisemillaan. Hotelli on täydellinen lähtöpiste Sognefjordin alueen vaihtelevaan kulttuuri- ja luonnonmaisemaan tutustumiseen. Urnesin sauvakirkko, Jotunheimen, Jostedalin jäätikkö, Breheimin keskus, Nærøy-vuono ja Flåm-junarata sijaitsevat lähellä, joten saat taatusti jännittävän oleskelun. Lähde jäätikkövaellukselle, koskenlaskuun, melomaan tai kajakkiretkelle vuonossa tai jäätikkövuorilla luonnonkauniissa ympäristössä.

Talvella voit vierailla Sogndal Skisenterissä tai Sogn Skisenterissä, jotka sijaitsevat vain 15 minuutin päässä. Molemmat hiihtokeskukset tarjoavat vaihtoehtoja sekä aloittelijoille että kokeneemmille laskijoille sekä lastenrinteen että irtolumialueita. Sogndalissa on ostoskeskus, useita kahviloita ja aktiviteettimahdollisuuksia, kaikki kävelymatkan päässä hotellilta!

Yhteystiedot

  • Gravensteinsgata 5 6856 Sogndal , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Linja-auto

Linja-auto Sogndalin linja-autoasemalle.

Sogndalin lentokentältä

Lentokenttäbussi linja-autoasemalle Sogndal Skysstasjon.

Tietoja hotellista Quality Hotel Sogndal

Hotellihuoneiden määrä

226 kpl

Kokoustilojen määrä

9 kpl – tilaa yhteensä 1000 henkilölle

Etäisyys Sogndalin lentokentältä

20 km

Etäisyys paikallisliikenteestä

Sogndalin linja-autoasema: 50 metriä

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.