Ohjelmistopäivitys tänä yönä

Yöllä 17.–18. toukokuuta klo 22.00 - 07.30 teemme ohjelmistopäivityksen. Tänä aikana verkkosivustolle tai sovellukseen ei voi kirjautua sisään. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Paikallinen yhteiskuntavastuu: Näin tuemme naapurustoa

Haluamme olla vastuuntuntoisia toimijoita ja hyviä naapureita. Lähes 200 hotellilla ja 16 500 työntekijällä meillä on mahdollisuus vaikuttaa olosuhteisiin ympärillämme. Se on osa Nordic Choice Hotelsin kulttuuria.

Kaikki voivat tehdä jotakin. Se on mottona Nordic Choice Hotelsin paikallisella yhteiskuntavastuualueella.

Pieniä ja suuria projekteja kaikissa Pohjoismaissa

Vuonna 2016 Nordic Choice Hotels lanseerasi sisäisen WeCare-rahaston, josta hotellit voivat hakea tukea paikallisiin projekteihin. Joistakin voittajista voit lukea lisää alempana. Vuosien aikana useat hotellit ovat saaneet tukea rahastosta eri aktiviteetteihin ja projekteihin, jotka tavalla tai toisella avustavat paikallista yhteiskuntaa. Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta kaikki voivat tehdä jotain ja meille se on osa vastuullisina toimijoina toimimisen kulttuuriamme.

Osallistuvat työntekijät

Niin monen osallistuvan työntekijän ja hotellin ansiosta meillä on mahdollisuus vaikuttaa olosuhteisiin ympärillämme. Se luo arvoa paikalliselle yhteiskunnalle, mutta myös ylpeyttä ja vielä suurempaa osallistumista ja kiinnostusta työntekijöiden ja myös hotellivieraiden keskuudessa. Nordic Choice Hotels on järjestänyt erilaisia aktiviteetteja ja kumppanuuksia vuosien aikana, alla voit nähdä esimerkkejä paikallisista aktiviteeteista, joiden parissa työskentelemme.

Lue vähemmän
Kimalaishotellit ja mehiläispesät

Hotelli tärkeille vieraillemme luonnossa – kimalaiset ja mehiläiset

Mehiläiset pölyttävät noin 70% kaikista viljelykasveista. Ne edistävät myös kestävää ekosysteemiä ja luonnon (biologista) monimuotoisuutta. Kimalaisten ja mehiläisten määrän vähentymisellä voi olla ja tulee olemaan merkittäviä seuraamuksia elintarvikeketjuillemme, jos emme pysäytä tätä trendiä. Tässä muutama esimerkki Nordic Choice Hotels -ketjun hotelleista, jotka ovat kantaneet kortensa kekoon asian osalta:

Huveja ja elämäniloa ikääntyneille

Aktiviteetteja, joissa vanhempi sukupolvi saa olla keskipisteenä

Yhdessä “Livsglede for eldre” -säätiön kanssa Quality Airport Hotel Stavanger kutsuu vuosittain paikkakunnan hoitokodin asukkaat juhlaan, jossa ikääntyneemmät saavat olla keskipisteenä yhden illan ajan. Juhlassa 150 asukasta saa seurustella yhdessä seuralaisen kanssa sekä nauttia musiikista, hyvästä ruoasta ja mukavasta seurasta. Hotelli tarjoaa tilat, musiikin ja ruoan.

Malmössä, Clarion Hotel & Congress Malmö Live -hotellissa osallistutaan tapahtumaan, joka on nimeltään "Pyöräily ilman ikää” (”Cykling utan ålder"). Joka kesä iäkkäämmät saavat  mahdollisuuden keksiä hauskoja asioita. Hotelli ottaa heidät mukaansa tapahtumaan Christiania pyöräilee, esittelee heille kaupunkia tai vie heidät ulkoilmakonserttiin, jonka Malmön kaupunki järjestää joka vuosi. Hotelli ottaa tietysti myös kahvit mukaan.

Enemmän tapahtumasta Cykling utan ålder
Naisten turvakoti

Lisätukea suojaa tarvitseville naisille Norrköpingissä

Comfort Hotel Norrköping tekee tiivistä yhteistyötä naisten turvakodin, Kvinnojouren i Norrköpingin, kanssa. Hotelli järjestää joulujuhlan järjestöön kuuluville vuosittain ja antaa heidän järjestää hotellin tiloissa aktiviteetteja, kuten luentoja. Hotelli toimii myös ylimääräisenä tukena Kvinnojourenille, ja jos Kvinnojourenin tilat tulevat täyteen, voivat he ottaa yhteyttä hotellin johtajaan, jolloin hotelli varaa huoneet maksutta naisille, jotka tarvitsevat majoitusta. Hotelli on myös kerännyt joululahjoja Kvinnojourenille jokavuotisen aktiviteettimme ”Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja” kautta.

Lue haastattelu hotellin johtajan kanssa (ruotsiksi)

Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja

Joka vuosi joulukuussa kaikki hotellimme suorittavat keräyksen, joka on nimeltään ”Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja”. Tarkoitus on levittää jouluiloa sekä antaa parempi joulu heikko-osaisille lapsille ja nuorille.

Kaikki Nordic Choice Hotelsin hotellit tekevät yhteistyötä paikallisten organisaatioiden kanssa, jotka ne itse ovat valinneet. Kaikki joululahjat, jotka laitetaan hotellien joulukuusten alle, annetaan sitten valituille organisaatioille. Jokaisesta joululahjasta, joka laitetaan kuusten alle, Nordic Choice Hotels lahjoittaa lisäksi 10 kr UNICEF-projektille Sweet Dreams, joka taistelee ihmiskauppaa vastaan.

Ennätysmäärä joululahjoja

Joulukuussa 2017 kerättiin enemmän joululahjoja kuin koskaan aikaisemmin! 22% kasvulla edellisvuoteen verrattuna kaikki hotellimme keräsivät yhteensä 63 880 joululahjaa ja 3 062 lahjakorttia.

Lisätietoja keräyksestä ”Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja”

Keräys UNICEFille

Sen yhteydessä, että hotellit keräsivät ennätysmäärän joululahjoja, Nordic Choice Hotels lahjoitti 10 kruunua jokaista joululahjaa kohti. Tämä merkitsee sitä, että UNICEFille ja projektille Sweet Dreams 2017 kerättiin 638 800 kruunua.

Lisätietoja projektista Sweet Dreams

Joulukertomus Norjan Skienistä

Kaikki hotellimme tekivät mahtavan saavutuksen vuoden 2017 Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja -keräyksen aikana, mutta yksi hotelli erottui hieman joukosta. Täällä tehtiin uusi ennätys, mitä tulee kerättyjen joululahjojen lukumäärään, ja juuri tietty hetki teki suuren vaikutuksen hotellin johtajaan.

Joulukertomus Skienistä
Hope For Children

Työntekijät aloittivat keräyksen apua tarvitseville perheille

Hotelliketju Clarion Collection Hotel on jo monen vuoden ajan kerännyt rahaa, lahjoja ja vaatteita tarvitseville perheille Baltian maissa. Yhteistyössä organisaation "Hope for Children", joka on vaikeuksissa olevia perheitä auttava organisaatio, kanssa Clarion Collection on auttanut perheitä. Hotellit ovat muun muassa lahjoittaneet pysäköintituloja ja aamiaistuloja sekä järjestäneet kirpputoreja ja joululeivonnaisten myyntiä. Kunnostusten jälkeen hotellit ovat myös myyneet kalusteita ja lahjoittaneet tulot niistä Riian perheille. Projekti käynnistettiin hotellin Baltian maista tulevien työntekijöiden toimesta.

Jätteiden keräys ja siivous

Puhtaampi Göteborg ja Linköping -hanke

Kaikki Göteborgin hotellit, jotka kuuluvat Nordic Choice Hotelsiin, toteuttivat vuonna 2016 yhteistyössä Göteborgin kaupungin kanssa hankkeen lähialueillaan. Roskapusseja, käsineitä ja roskankerääjiä asetettiin saataville ja suuria määriä roskia kerättiin pois luonnosta.

Samalla, kun Clarion Hotel järjesti tapahtuman, jota kutsuttiin nimellä Äggjakten (Kananmunametsästys) Clarion Collection Hotel Victoria siivosi Jönköpingin kadut puhtaiksi roskista. Hotelli on myös kerännyt huoneisiin jätettyjä panttipulloja ja lahjoittanut niistä saadut rahat kummiperheelle Riiassa.

Haluatko tietää enemmän?

WeCare on Nordic Choice Hotelsin yhteiskuntavastuutyö 

Haluatko tietää enemmän, millä muilla alueilla Nordic Choice Hotels panostaa paljon? Klikkaa painiketta ja palaat takaisin aloitussivulle!

WeCaren aloitussivulle
2.564.408.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.