Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Paikallinen yhteiskuntavastuu: Näin tuemme naapurustoa

Haluamme olla vastuuntuntoisia toimijoita ja hyviä naapureita. Lähes 210 hotellin voimin meillä on mahdollisuus vaikuttaa olosuhteisiin ympärillämme. Se on osa Nordic Choice Hotelsin kulttuuria.

Kaikki voivat tehdä jotakin. Se on mottona Nordic Choice Hotelsin paikallisella yhteiskuntavastuualueella.

Pieniä ja suuria projekteja kaikissa Pohjoismaissa

Vuonna 2016 Nordic Choice Hotels lanseerasi sisäisen WeCare-rahaston, josta hotellit voivat hakea tukea paikallisiin projekteihin. Joistakin voittajista voit lukea lisää alempana. Vuosien aikana useat hotellit ovat saaneet tukea rahastosta eri aktiviteetteihin ja projekteihin, jotka tavalla tai toisella avustavat paikallista yhteiskuntaa. Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta kaikki voivat tehdä jotain ja meille se on osa vastuullisina toimijoina toimimisen kulttuuriamme.

Osallistuvat työntekijät

Näin monen osallistuvan työntekijän ja hotellin ansiosta meillä on mahdollisuus vaikuttaa olosuhteisiin ympärillämme. Se luo arvoa paikalliselle yhteiskunnalle, mutta myös ylpeyttä ja vielä suurempaa osallistumista ja kiinnostusta työntekijöiden ja myös hotellivieraiden keskuudessa. Nordic Choice Hotels on järjestänyt erilaisia aktiviteetteja ja kumppanuuksia vuosien aikana. Alla voit nähdä esimerkkejä paikallisista aktiviteeteista, joiden parissa työskentelemme.

Lue vähemmän

Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja

Joka vuosi joulukuussa kaikki hotellimme suorittavat keräyksen, joka on nimeltään ”Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja”. Tarkoitus on levittää jouluiloa sekä antaa parempi joulu heikko-osaisille lapsille ja nuorille.

Kaikki Nordic Choice Hotelsin hotellit tekevät yhteistyötä paikallisten organisaatioiden kanssa, jotka ne itse ovat valinneet. Kaikki joululahjat, jotka laitetaan hotellien joulukuusten alle, annetaan sitten valituille organisaatioille.

Joululahjat

Vuodesta 2012 lähtien on kerätty yli 450 000 lahjaa!

Lisätietoja keräyksestä ”Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja”

Joulukertomus Norjan Skienistä

Kaikki hotellimme tekivät mahtavan saavutuksen vuoden 2017 Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja -keräyksen aikana, mutta yksi hotelli erottui hieman joukosta. Täällä tehtiin uusi ennätys, mitä tulee kerättyjen joululahjojen lukumäärään, ja juuri tietty hetki teki suuren vaikutuksen hotellin johtajaan.

Joulukertomus Skienistä

Haluatko tietää enemmän?

WeCare on Nordic Choice Hotelsin yhteiskuntavastuutyö 

Haluatko tietää enemmän, millä muilla alueilla Nordic Choice Hotels panostaa paljon? Klikkaa painiketta ja palaat takaisin aloitussivulle!

WeCaren aloitussivulle
2.566.102.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.