Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kuinka toimimme monimuotoisuuden puolesta?

Meillä on 16 500 työntekijää 170 eri maasta. Riippumatta kokemuksestasi, missä vaiheessa elämää olet, mikä liikkuvuus sinulla on tai ketä rakastat, sinulla on paikka Nordic Choice Hotelsilla. Täältä voit lukea lisää monimuotoisuuden projekteistamme.

Nordic Choice Hotels & Pride

Me olemme ylpeitä siitä, että olemme yksi Pride 2022 -festivaalien pääsponsoreista

Koe Pride Pohjoismaissa. Meille tasa-arvoisuus on itsestäänselvyys – tästä syystä sponsoroimme vuoden 2022 Pride-festivaaleja Pohjoismaissa. Koe Pride kanssamme Helsingissä, Oslossa, Tukholmassa, Göteborgissa, Kööpenhaminassa ja monissa muissa kaupungeissa. Lue lisää Pride-festivaaleista, kulkueista ja tärkeistä tapahtumista. Tutustu myös Petter A. Stordalenin kertomukseen siitä, miksi Nordic Choice Hotels on Priden sponsori!

Tutustu Prideen
Yhteistyötä Samhallin kanssa

Rekrytointihaaste

Nordic Choice Hotelsilla on ollut vuodesta 2014 lähtien kansallista yhteistyötä Ruotsin Samhallin kanssa. Samhallin tehtävä on luoda kehittävää työtä henkilöille, joilla on erilaisia vammoja. Samhallin työntekijät ovat usein ihmisiä, jotka ovat olleet pisimmän ajan poissa työmarkkinoilta, mutta jotka sovitetaan Samhallin kautta sopivaan työhön omien edellytystensä perusteella. Nordic Choice Hotels tarjoaa harjoittelupaikkoja ja rekrytoi uusia työntekijöitä Samhallin kautta.

Vuonna 2017 liityimme Samhallin "Rekrytointihaasteeseen", jossa toivomme rekrytoivamme suuremman määrän uusia työntekijöitä.

Kokkiprojekti

Työnhakijat saavat uuden mahdollisuuden hotellikeittiöissämme

Olemme yritys, joka rakastaa ajatella uutta! Inspiraatiolla ruotsalaisesta projektista aloitimme keväällä 2016 yhteistyön Norjan työvoimatoimiston, NAV:n, ja Folkuniversitetet Sør-Øst:in kanssa. Ehdokkaat olivat NAV:n työnhakijoita ja kuuden kuukauden teoreettisen ja käytännön harjoittelun jälkeen he olivat valmiita työskentelemään keittiöavustajina. Kaikista osanottajista 50% sai työsopimuksen. Nordic Choice Hotelsilla on ympäri Ruotsia myös useita projekteja, joissa työttömät saavat kokkikoulutuksen työnvälityksen tai kunnan kautta. Me tarjoamme harjoittelupaikkoja ja käytännön harjoittelua ammatissa ja alalla. Noin 30% saa työpaikan meiltä koulutuksen jälkeen.

Lue lisää ja katso video Kjøkkenveienistä NAV:ssa
Työpaikka kaikille

Palkittu Ruotsin HLBT-ystävällisimpänä työpaikkana

Vuonna 2016 Nordic Choice Hotels nimitettiin Ruotsin HLBT-ystävällisimmäksi työpaikaksi. Tämä johtui kunnianhimoisesta työstämme tasa-arvoisuuden ja mahdollisuuksien puolesta sukupuolisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä ja sukupuolen ilmaisuista riippumatta. Palkinnon jakoi Unionen, joka on jakanut HLBT-palkintoa vuodesta 2011 lähtien.

Kuvassa ovat Ann Ekengren, People & Culture Manager Sweden & Finland, Susanna Ståhl, Director of Operation Sweden & Denmark Quality Hotels sekä Jessica Castegren, Head of Marketing & Communication, Clarion Hotel Nordic Choice Hotelsilta vastaanottamassa palkinnon.

Ringer i Vannet (Renkaat vedessä)

Laajempi rekrytointi

Norjassa Nordic Choice Hotels ja Ringer i Vannet ovat yhteistyössä. Tämä on rekrytointistrategia, jota hallinnoi Næringslivets Hovedorganisasjon, NHO (Norjan yritystoiminnan tärkein organisaatio, toim. huom.) Yhteistyöllä vahvistamme yrityksen työtä auttaa henkilöitä, jotka ovat joutuneet työelämän ulkopuolelle. Kyseessä saattavat olla henkilöt, joilla on fyysisiä tai psyykkisiä esteitä, ja joilla ei ole yhtä helppoa kuin toisilla. Ringer i Vannetin kanssa on solmittu sopimus monissa hotelleissamme ja näemme, että rekrytointistrategia toimii.

Lue lisää yhteistyöstä NHO:ssa
Kykyjenetsintää Clarionissa

Kyky ei ole mitään, joka on paperilla

Nordic Choice Hotels uskoo, että fantastisen palvelun ei aina tarvitse merkitä fantastista ansioluetteloa tai monien vuosien kokemusta, vaan pikemminkin persoonallisuutta ja luovuutta vieraidemme kohtaamisessa. Clarion Hotels on järjestänyt useita kertoja kykyjenetsintää, joissa kaikki halukkaat, joko kokemuksella tai ilman kokemusta, saavat mahdollisuuden osallistua koe-esiintymiseen ja näyttää, mitä he osaavat kahden minuutin ajan. Näiden kahden minuutin aikana osallistuja saa esitellä itsensä ja kertoa arvoistaan, pätevyydestään, kyvyistään sekä siitä, minkä vuoksi juuri hän olisi oikea henkilö työhön. Kaikki ovat tervetulleita!

Lue lisää Clarionin kykyjenetsinnästä

Haluatko tietää enemmän?

WeCare on Nordic Choice Hotelsin yhteiskuntavastuutyö 

Haluatko tietää enemmän, millä muilla alueilla Nordic Choice Hotels panostaa paljon? Klikkaa painiketta ja palaat takaisin aloitussivulle!

WeCaren aloitussivulle
2.566.101.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.