Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Boråsissa

Göteborgin ja Jönköpingin välillä sijaitsee kulttuurikaupunki Borås Länsi-Götanmaalla.

Etsitkö pakettitarjousta? Packtivityn avulla voit valita eri elämyksistä ja aktiviteeteista, jotka voit varata hotelliyöpymisesi varauksen yhteydessä. Ole hyvä!

Kaksi Boråsin hotelliamme sijaitsevat molemmat keskeisellä paikalla, yksi Allégatan-pääkadulla ja toinen Boråsin keskusaseman vieressä, aivan Viskan-joen lähistöllä. Hotelleilta käsin on helppo tutustua kaupunkiin, joko jalkaisin tai julkisilla kulkuneuvoilla. Boråsissa on paljon taidetta, veistoksia, katutaidetta, muotia sekä tekstiilejä, jotka luonnehtivat kaupunkikuvaa. Täältä löytyy useita gallerioita, näyttelyjä ja museoita, kuten taidemuseo nimeltään Borås Konstmuseum, Tekstiilimuseo sekä Textile Fashion Center. Joka toinen vuosi kaupungin keskustassa järjestetään myös läpi kesän kansainvälinen veistosnäyttely Borås Internationella Skulpturbiennal. Molemmista hotelleista on vain muutaman minuutin kävelymatka Stadsparkeniin, joka on ehkä Boråsin eniten vierailtu puisto. Täällä voit nauttia suuresta viheralueesta, josta löydät kukkia, kasveja, puita ja pensaita, oman ruusutarhan, suihkulähteitä sekä suuren leikkipuiston. Puistoa käytetään usein myös tapahtumiin, kuten puistovaellukset ja musiikki-illat. Keskellä kaupunkia sijaitsee myös Boråsin eläinpuisto, jossa on sekä pohjoismaisia että afrikkalaisia eläimiä ja läheltä löydät myös Upzone-seikkailupuiston ja Knalleland-ostoskeskuksen. Mikäli matkustat lasten kanssa, teidän kannattaa vierailla myös Boråsin tieteellisessä Navet Science Center -keskuksessa, jossa voitte kokea paljon jännittäviä elämyksiä. Ja vain tunnin matkan päästä löytyvät myös Lisebergin huvipuisto sekä Länsi-Ruotsin upea saaristo.

Lue vähemmän
19 hotellia alueella: Borås

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.