Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Tervetuloa nauttimaan kylpylähotelleistamme

Miltä kuulostaisi upeasta tähtitaivaasta nauttiminen paljussa? Entäpä hyvää tekevä, monipuolinen hieronta? Jos haluat yhdistää kaupunkivierailun kylpyläviikonloppuun, löydät meiltä runsaasti erilaisia hotellivaihtoehtoja.

Yhdistä kaupunkiviikonloppu rentouttavaan kylpylälomaan

Yhdistä viikonloppu TukholmassaGöteborgissa tai Helsingissä mukavaan pulahdukseen Clarion Hotel SigninClarion Hotel Postin tai Clarion Hotel Helsingin kattouima-altaissa. Kööpenhaminassa sinulla on taas mahdollisuus päästä kokemaan Clarion Hotel Copenhagen Airport -hotellin lämmitetty suolavesiallas. 

Suosittuja kylpylähotelleja Ruotsissa ja Norjassa

Yasuragi – rauhallinen keidas Tukholman ulkopuolella– tarjoaa kokonaiselämyksiä, joihin sisältyy japanilaisesta kylpylästä, hoidoista ja uniikeista ravintoloista nauttiminen. Son Spa – yksi Norjan suurimmista kylpylähotelleista – sijaitsee vain 40 minuutin päässä Ruotsin rajalta. Sunnen ja  Stenungsundin Selma Spa+ ja Stenungsbaden Yacht Club tarjoavat vauhdikasta treeniä ja muita sykettä nostattavia aktiviteetteja sekä rentouttavia kylpyläelämyksiä ja monipuolisia hoitoja. Jos haluat tutustua Ruotsin länsirannikkoon, suosittelemme edellä mainitun Stenungsbadenin lisäksi myös Strömstad Spa & Resort -kylpyläparatiisia.

Tuntureita, laskettelua, vaellusta ja kylpylöitä

Etsitkö kylpylähotellia tuntureiden ja parhaiden laskettelurinteiden läheisyydestä? Ruotsin Åresta löytyy Copperhill Mountain Lodge. Norjassa voit puolestaan tutustua pidetyn Norefjell Ski & Span ja Oppdalissa sijaitsevan Quality Hotel Skiferin tarjontaan.

Varaa kylpyläviikonloppu

Tälle sivulle olemme koonneet kaikki hotellit, joista löytyy kylpylä ja jotka tarjoavat erilaisia hoitoja. Osassa hotelleja on runsaasti erilaisia uima-altaita, saunoja ja rentoutumisosastoja, kun toiset hotellit taas ovat pienempiä, hyvillä sijainneilla, tarjoten kylpylöiden lisäksi myös paljon muuta. Varaa seuraava kylpylälomasi täältä!

 

Lue lisää kylpylähotelleistamme ja kylpylöistämme

7 upeaa kylpyläelämystä Pohjoismaissa! (ruotsiksi)

10 parasta kylpylähotelliamme Pohjoismaissa (ruotsiksi)

Lue lisää uniikista japanilaisesta kylpyläelämyksestä – Yasuragi.

Lue vähemmän
26 hotellia alueella: SPA

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.