Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Kööpenhaminassa

Urbaani ja edullinen vai kansainvälinen ja ihmeellinen – ihanassa Kööpenhaminassa saat juuri sitä, mitä haluat. Asu viikonloppu keskeisellä Vesterbro-alueella, suunnitelmana tutustua kaupunkiin.

Etsitkö pakettitarjousta? Packtivityn avulla voit valita eri elämyksistä ja aktiviteeteista, jotka voit varata hotelliyöpymisesi varauksen yhteydessä. Ole hyvä!

Keskeinen sijainti kaupungin ytimessä

Kööpenhaminassa voit nukkua boutique-hotellissamme aivan keskustassa, ja nauttia sekä ravintolastamme, baaristamme että kokoustiloistamme. Hotellit ovat kävelymatkan päässä nähtävyyksistä, kuten Tivolista ja Latin Quarterista, ihanasta Nyhavnista sekä historiallisesta Rosenborg Castlesta. Koe mukulakivikadut, pyöräilijät ja jokaisesta nurkasta löytyvät pienet kahvilat, tai löydä uusi lempipaikkasi «Kødbyen» -alueelta Vesterbrosta. Pyöräkauppojen, gallerioiden ja kauppojen lisäksi Kødbyen tarjoaa myös kahviloita, ravintoloita, pieniä toreja ja klubeja. Juo laadukasta kahvia ja käy konsertissa, löydä tyylikkäitä baareja ja aarteita käsityöläisliikkeistä. Ehkä haluat ottaa kahvisi mukaan ja kävellä ympäri kaupunkia itseksesi ja tehdä juuri niitä asioita, mitä itse haluat? Jos tämä kuulostaa hyvältä, Kööpenhamina on täydellinen paikka sinulle.

Kokoustilat Kööpenhaminassa

Jos matkustat Kööpenhaminaan kokousta tai kongressia varten, voit lukea lisää Kööpenhaminassa sijaitsevista kokoustiloistamme täältä. 

Yövy lähellä lentokenttää

Jos taas olet nopealla läpikulkumatkalla, voit esimerkiksi yöpyä yhdessä Kööpenhaminan Kastrup-lentokentän läheisyydessä sijaitsevista hotelleistamme. Lue lisää lentokenttähotelleista täältä.

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Kastrup

Höje Tåstrup

Malmö 

Helsingborg

Lue vähemmän
13 hotellia alueella: Kööpenhamina

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.