Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Tukholmassa

Matkustatko Tukholmaan? Riippumatta siitä, missä hotelleistamme asut, sinun on helppo tutustua Ruotsin pääkaupungin nähtävyyksiin, maisemiin ja ihaniin pieniin paikkoihin.

Etsitkö pakettitarjousta? Packtivityn avulla voit valita eri elämyksistä ja aktiviteeteista, jotka voit varata hotelliyöpymisesi varauksen yhteydessä. Ole hyvä!

Ihanteellinen viikonloppukaupunki

Tukholma on kaupunki, jossa voit vierailla vuoden ympäri, ja joka tarjoaa viihdettä, ostosmahdollisuuksia ja useita erilaisia kokemuksia. Monet Tukholman hotelleistamme sijaitsevat keskustassa, mutta myös hotelleilla keskustan ulkopuolella on hyvä sijainti ja ne ovat lähellä yleisiä kulkuvälineitä, jotka vievät sinut nopeasti keskustaan. Vietä kaupunkiviikonloppu ystävien tai perheen kanssa – Tukholmassa on jokaiselle jotain!

Tunne kaupungin pulssi Norrmalmilla, Östermalmilla & Kungsholmenilla

Norrmalmilla kaikki on kävelymatkan päässä hotelleista. Gunnar Asplundin suunnittelemat Kaupunginkirjasto ja Centralbadet ovat kaupungin arkkitehtuurisia helmiä ja vierailun arvoisia. Arvostettu Östermalm on Norrmalmin isoveli. 1700-luvun kivitalojen, erinomaisten kauppojen ja puiden reunustamien katujen joukosta löydät muutaman Tukholman hotelleistamme. Kungsholmenin hotelleista on vain muutama askel puistoon ja Kaupungintalolle. Keskellä cityä sijaitsevat hotellit At Six, Hobo ja suosittu ravintola TAK, josta on näköala Tukholman linnalle.

Värikäs Södermalm

Södermalmin kaupunginosa tarjoaa jokaisella jotakin – aina värikkäästä Hornstullista, sen rock-klubeista ja ravintoloista trendikkääseen SOFOon, jonka pienet ja persoonalliset kaupat sekä boheemit kahvilat ja baarit saavat kenet tahansa ihastumaan.

Museot & kulttuuri Gamla Stanissa

Västerlånggatan on Vanhan Kaupungin eli Gamla Stanin pääkatu. Se alkaa pohjoisesta, Parlamenttitalolta, jatkuen aina eteläiseen Slusseniin asti. Eksy kapeille kujille ja käy kahvilla keskiaikaisessa kellarissa, ennen kuin jatkat matkaa Stortorgetille, linnalle ja Storkyrkaniin.

Gröna Lund, Skansen & Djurgården

Matkusta bussilla (tai lautalla!) Djurgårdeniin. Kävele rantaviivaa pitkin ja vieraile Gröna Lund -huvipuistossa, Skansenin eläintarhassa tai Rosendalin puutarhassa.

Kongressi- & kokoustilat Tukholmassa

Jos olet menossa Tukholmaan kokoukseen tai kongressiin, voit lukea lisää kokoustilojemme tarjonnasta Tukholmassa tästä.

Tukholman kaupunginosia

Gamla Stan

Kungsholmen

Södermalm

Tukholman City/Norrmalm

Östermalm

Enemmän Tukholmasta

10 piilotettua ravintolahelmeä Tukholmassa

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Arlanda lentokenttä/Märsta

Haninge

Södertälje

Uppsala

 

Lue vähemmän
24 hotellia alueella: Tukholma

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.