Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Uppsalassa

Vain tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta luoteeseen sijaitsee viehättävä keskiaikainen Uppsalan kaupunki. Kun asut Uppsalan hotellissamme, on koko kaupungin tarjonta lähettyvilläsi.

Yövy keskeisellä paikalla Uppsalassa

Ravintolan ja kylpyläosaston sisältävä Clarion Hotel Gillet sijaitsee Dragarbrunnstorg-aukion vieressä – Uppsalan Tuomiokirkko ja Pyhän Eerikin aukio ovat myös muutaman minuutin päässä. Jos haluat nauttia upeasta näkymästä, voit tutustua viidennessä kerroksessa sijaitsevaan hotellibaariimme, josta näet niin Uppsalan linnan, Tuomiokirkon kuin Pohjoismaiden vanhimman goottilaisen katedraalinkin.

Nähtävyyksiä ja shoppailua

Uppsala tarjoaa lisäksi hyvät ostosmahdollisuudet, museoita, taidegallerioita sekä kulttuuria, johon voit tutustua esimerkiksi Uppsala Konsert & Kongress -kulttuuritalossa. Muista myös kokea useat eri markkinat, kuten esimerkiksi viljelijöiden markkinat keväällä ja syksyllä, tai lähde vaikka kävelylle Kasvitieteen kuninkaaksi nimitetyn Carl Von Linnén perinnön keskelle Linnéträdgårdeniin. Kasvitieteellinen puutarha ja Stadsträdgården (kaupungin puutarha) ovat ehdottomasti vierailun arvoisia paikkoja kesällä, ja vuoden ympäri auki oleva Biotopia-museo on todellinen paratiisi lapsille. Fyris-joen ympäriltä löydät mukulakivikatuja, joiden varrella on pieniä, kodikkaita putiikkeja. Jos taas haluat syödä maukasta ruokaa, onnistuu se takuuvarmasti, sillä Uppsala tarjoaa kahdeksan White Guide -listattua ravintolaa. Hotelli sijaitsee hieman yli 30 kilometrin päässä Arlandan lentokentältä ja noin 8 minuutin kävelymatkan päässä Uppsalan rautatieasemalta.

Lisätietoja Uppsalasta

9 ravintolaa, joita et saa jättää väliin Uppsalassa

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Tukholma
Arlanda Airport, Tukholma
Västerås

Lue vähemmän
24 hotellia alueella: Uppsala

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.