Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Västeråsissa

Oletko menossa Västeråsiin ja tarvitset hotellia? Nordic Choice Hotels tarjoaa useita hotelleja Västeråsin keskustassa. Asu lähellä keskusasemaa, nähtävyyksiä, mukavia ravintoloita, baareja, kahviloita ja ostoskatuja.

Hotellimme Västeråsissa

Nordic Choice Hotelsilla on useita hotelleja Västeråsin keskustassa. Hotellissa Clarion Collection® Hotel Etage asut kaupungin sydämessä, jossa sinulla on ostosmahdollisuudet nurkan takana. Jos haluat asua oikein lähellä Västeråsin keskusasemaa, Comfort Hotel® Västerås sopii tarkoitukseen erinomaisesti, sillä sieltä on vain 10 metriä asemalle. Näissä kummassakin hotellissa asut kävelymatkan päässä Västeråsin monista nähtävyyksistä ja ravintoloista!

Nähtävyydet Västeråsissa

Jotta saisit oikein hyvän kuvan kaupungista, ei ole hassumpi ajatus lähteä kaupunkikierrokselle. Aloita Kyrkbackenista, Västeråsin vanhimmasta kaupunginosasta, ja kuljeskele puutalojen ja mutkittelevien kujien keskellä. Lähellä täältä sijaitsee Västerås Domkyrka, Ruotsin kolmanneksi suurin tuomiokirkko, joka on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Muita historiallisesti arvokkaita nähtävyyksiä ovat Proban, joka on Ruotsin ainoa säilytetty kouluvankila, sekä Karlsgatan 2, joka koostuu kahdesta museosta; Västerås konstmuseum (taidemuseo) ja Västmanlands läns museum (Västmanlandin lääninmuseo). Muita suosittuja vierailukohteita Västeråsissa ovat kaupungin Kasvitieteellinen puutarha Botaniska trädgård, Västerås Slott (Västeråsin linna) ja Djäkneberget, keskustassa sijaitseva kaupunginpuisto mukavalla ravintolalla.

Hauskoja aktiviteetteja perheen, ystävien tai työtovereiden kanssa

Västerås tarjoaa oikean buffetin, mitä tulee aktiviteetteihin ja sellaiseen, mitä voidaan tehdä yhdessä ystävien, perheen tai työtovereiden kanssa. Lähde joelle Svartån ja koe Västerås SUP-laudalta käsin. Ruotsin ensimmäinen trampoliinipuisto, Yoump, on suosittu vierailukohde lasten keskuudessa. Jos olet seikkailullinen luonteeltasi, voit mennä riippusilloille, verkoille ja köysiradoille ylhäällä puiden keskellä paikassa Björnögårdens höghöjdsbana! Heitä varten, jotka eivät pelkää kastumista, löytyy Västerås Cable Park, missä voit matkata vesisuksilla, kneeboardilla ja wakeboardilla sähkökäyttöisellä köysiradalla. Tai testatkaa aivojanne ja yhteistyökykyänne jännittävässä ja haastavassa Prison Islandissa! Valitkaa itse!

Joustavat kulkuyhteydet

Västeråsiin on monia eri kulkureittejä, riippumatta siitä matkustatko maan sisällä vai tuletko ulkomailta. Stockholm-Västerås lentokentältä kestää noin 8 minuuttia autolla matkustaa hotelleihin Clarion Collection Hotel Etage ja Comfort Hotel Västerås, kun taas lentokentiltä Stockholm Arlanda Airport ja Stockholm Skavsta Airport matka kestää vähän yli tunnin. Västeråsin keskustan yhteydessä sijaitsee Västeråsin keskusasema, josta löytyy junaliikenne, linja-autoterminaali ja lentokenttäbussit. Clarion Collection Hotel Etage sijaitsee noin 500 metrin päässä keskusasemalta, kun taas Comfort Hotel Västerås sijaitseen niinkin lähellä kuin 10 metrin päässä.

Läheiset kohteet

Eskilstuna
Uppsala
Södertälje
Tukholma Arlanda

Lue vähemmän
11 hotellia alueella: Västerås

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.