Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit lähellä Gamla Stania

Tukholman Vanha Kaupunki (Gamla Stan) on Euroopan suurimpia ja parhaimmin säilyneitä keskiajan kaupunkeja. Haluatko asua lähellä Gamla Stania? Nordic Choice Hotelsilla on hotelleja kävelymatkan päässä Gamla Stanista, keskustasta ja Keskusasemasta.

Hotellit Tukholmassa lähellä Gamla Stania  

Onhan toki kätevää asua lähellä yhtä Tukholman suosituinta matkakohdetta, jolla on lisäksi naapureina sekä city/Norrmalm että Södermalm! Kivenheiton päässä hotelleista Hobo ja At Six sijaitsee Tukholman suurin kävelykatu, Drottninggatan, joka vie sinut suoraan keskiaikaisiin kortteleihin Tukholman vanhassa kaupungissa eli Gamla Stanissa vain viidessä minuutissa. Tukholman keskusta ja metron keskusasema T-centralen selkäsi takana kävelet nopeasti Riksdagshusetin mahtavien kortteleiden läpi. Kun olet Riksbron-sillalla, on vaikeaa olla huomaamatta Tukholman linnaa, joka kohoaa upeana Gamla stanissa. Hotelleista Nordic Light Hotel, Hotel C Stockholm ja Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central kestää noin 15 minuuttia kävellä Vanhaan Kaupunkiin, ja jos taas haluat asua Södermalmilla, kävelymatka Clarion Hotel® Stockholm -hotellilta kestää sinne puolestaan noin 25 minuuttia. Kävele pitkin sokkeloisia mukulakivikatuja ja anna 1200-luvun rakennusten kiehtoa sinua!

Nähtävyyksiä Vanhassa Kaupungissa (Gamla Stan)

Ei ole ihme, että Gamla Stan luokitellaan usein välttämättömäksi vierailukohteeksi heille, jotka suunnittelevat Tukholmaan menoa. Täällä on valtava tarjonta nähtävyyksiä, ostosmahdollisuuksia, käsitöitä, Kansallinen katedraali Storkyrkan sekä museoita ja ravintoloita. Kuninkaan linna houkuttelee luokseen monia vierailijoita, muun muassa museoineen ja vahdinvaihtoineen. Jos olet kiinnostunut historiasta, kuuluu kiinnostaviin kohteisiin muun muassa Livrustkammaren, jossa kuninkaalliset vaatteet, aseet ja varusteet kertovat jännittävää tarinaa Ruotsin aikaisemmista hallitsijoista. Nobelmuséet Stortorgetilla on sekin ehdottomasti vierailun arvoinen.

Opastettuja retkiä Gamla Stanissa

Gamla Stanissa käveleminen on kuin museossa vierailu - ainutlaatuisella ympäristöllään sokkeloisessa kaupunki- ja katuverkossa vanhoilla taloillaan, toreillaan ja kirkoillaan se saa helposti vierailijan siirtymään mielikuvituksessaan toiseen aikaan. Gamla Stanin kaksi pääkatua, Västerlånggatan ja Österlånggatan, ovat hyvä lähtökohta, mutta muista kierrellä myös pienillä viehättävillä sivukaduilla. Äläkä missaa kujaa nimeltä Mårten Trotzigs gränd, joka on Tukholman kapein katu, ainoastaan 90 cm leveydellään! Stortorget on itsestään selvä solmukohta, joka pitää sisällään myös hiuksia nostattavan tarinan Tukholman verilöylystä. Vaikka voitkin kokea paljon omin päin, opastettu retki on ilman muuta aivan toisenlainen kokemus! Valittavana on kaikkea mahdollista klassisista, historiallisista retkistä alkaen aina hiuksia nostattaviin aavevaelluksiin asti.

Muita kaupunginosia Tukholmassa

Kungsholmen
Södermalm
Stockholm City/Norrmalm
Östermalm

Lue vähemmän
22 hotellia alueella: Gamla Stan

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.