Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Tanska

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Tanska

Kööpenhaminan tärkein kohtaamispaikka Clarion Hotel Copenhagen Airport sopii sijaintinsa ansiosta yhtä hyvin niin kokouksiin kuin spa- ja kokouselämyksiin – Terminal 3 sijaitsee 2 minuutin päässä hotellilta! Tervetuloa meille!

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Kastrup Copenhagen Airport on nyt Clarion Hotel Copenhagen Airport. Lopputuloksena on ensiluokkainen Clarion Hotel, joka sijaitsee keskellä Kööpenhaminan lentokenttää – paikassa, jossa taidetta, musiikkia ja maukasta ruokaa sisältävä kansainvälinen miljöö kohtaa muun maailman. 

Minkä arvoista sinun aikasi on?

Säästät runsaasti aikaa asumalla luonamme, sillä lentokentän solmupiste, Terminal 3, sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä hotellistamme. Lyhyt kävelymatka tarkoittaa sitä, että pääset helposti ja nopeasti lennoille, jotka lähtevät Terminal 2:sta sekä halpalentoyhtiöiden CPH Go -terminaalista. Terminal 3:n yhteydessä sijaitsevan metron ansiosta sinulla on myös mahdollisuus helposti tutustua Kööpenhaminan tarjontaan. Eikä tule unohtaa saman terminaalin alla sijaitsevaa juna-asemaa, jossa Tanskan ja Ruotsin välillä kulkevat Öresundstågen-junat pysähtyvät.

Kokoustilat lentokentällä

Meillä on 29 valoisaa ja joustavasti muunneltavissa olevaa, erikokoista kokoustilaa, jotka ovat valmiina vastaanottamaan 4–500 kokousosallistujaa. Näistä kokoustiloista neljätoista (14) sijaitsee Terminal 3:n neljännessä kerroksessa. Lentokentän, E20-moottoritien ja metron ansiosta hotellille on helppo tulla ja tästä syystä hotelli sopii erinomaisesti niin nopeisiin tapaamisiin kuin usean päivän kongresseihinkin. Lue lisää kokous- ja tapahtumamahdollisuuksista täältä.

Pienimmät huoneemme ovat kaupungin suurimpia

Meillä on 383 tilavaa hotellihuonetta, modernilla skandinaavisella sisustuksella. Pienimmät huoneemme ovat kaupungin suurimpia – näissä 33 neliömetrin huoneissa on lisäksi lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Etsitpä sitten mukavaa huonetta itsellesi, juhlavaa sviittiä tai huonetta koko perheelle, tarjoaa Clarion Hotel Copenhagen Airport juuri sinun tarpeisiisi sopivaa majoitusta. Lue lisää hotellihuoneistamme täältä.

Maailmanluokan kulinaristinen matka

Syksyllä aukeava, yhdessä Marcus Samuelssonin kanssa luomamme, Kitchen & Table -ravintolakonsepti vie sinut kulinaristiselle matkalle, joka yhdistelee perinteisiä pohjoismaisia raaka-aineita ja perinteitä Manhattanin makuihin. Kyseessä on maailmanluokkaista gastronomiaa presidentti Obaman lempikokilta ja kutsumme tätä kokonaisuutta nimellä Fun Dining. Olet luonnollisesti tervetullut ravintolaamme, vaikka et asuisi luonamme! Ennen ravintolan aukeamista tarjoilemme luonnollisesti korkealaatuista ruokaa ja juomaa toisenlaisen konseptin alla.

Treeni ennen aamiaista vai pulahdus suolavesialtaaseen pitkän päivän päätteeksi?

Kuntosalimme on avoinna ympäri vuorokauden. Spa- ja rentoutumisosastoltamme löytyy muun muassa lämmitetty suolavesiallas, aromi-höyrysauna sekä kuusi hoitohuonetta. Sisäänpääsy spa- ja rentoutumisosastolle on ilmainen hoidon yhteydessä, hinta ilman hoitoa on 95 DKK/henkilö. Spa on alue, joka on tarkoitettu aikuisille, joten sisäänpääsy on kielletty alle 16-vuotiailta lapsilta. Lue lisää spasta ja treenauksesta täältä. Jos haluat mieluummin treenata ulkosalla, voit tutustua esimerkiksi hotellin lähistöllä sijaitseviin juoksureitteihin. Miltä kuulostaisi mukava kävely- tai juoksulenkki rantoja pitkin, kauniista Juutinraumasta nauttien? 

Lämpimästi tervetuloa Clarion Hotel Copenhagen Airportiin – Kööpenhaminan tärkeimpään kohtaamispaikkaan!

Yhteystiedot

  • Ellehammersvej 20 2770 Kastrup , Tanska
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Metro

Ota metrolinja M2 Kööpenhaminan keskustasta pysäkille Lufthavnen Copenhagen Airport. Matka metrolla kestää noin 10-15 minuuttia. Pysäkillä pois hypättyäsi pääset kävellen katettuja alueita pitkin suoraan hotellin aulaan.

Lentokentältä

2 minuutin kävelymatka katettua kävelyreittiä pitkin suoraan Terminaali 3:sta hotellin aulaan.

Taksi

Kerro meille vastaanotossa, jos haluat, että tilaamme sinulle taksin.
Jos et ole hotellilla tai haluat tilata taksisi itse, suosittelemme yritystä Taxi 4x27, puh. +45 27 27 27 27.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Copenhagen Airport

Hotellihuoneiden määrä

383 huonetta

Kokouskapasiteetti

29 kokoustilaa – jopa 500 henkilöä

Etäisyys Kööpenhaminan päärautatieasemalta

7,3 km – noin 20 minuuttia autolla

Etäisyys Kööpenhaminan lentokentältä

2 minuutin kävelymatka Terminal 3:een

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.